man tai jie tokie kaip zaisliniai, vaikiski:)
Nesuprantu kaip kai kurie moka po simta su virsums lt uz guminukus , nes jie ale firmovi , tai atsiprasant jei prikakos kas ir etikete prides pvz adidas tai nujauciu pirksit
nu rymtai man jie kaliosai kaliosais nematau reikalo moketi daugiau 30 litu uz rezinos gabala , geriau batus gerus uz 200 nusipirkti
nu rymtai man jie kaliosai kaliosais nematau reikalo moketi daugiau 30 litu uz rezinos gabala , geriau batus gerus uz 200 nusipirkti
Ir su tais gerais batais bus negaila per balas braidžiot?
QUOTE(bjiaurioji_bete @ 2009 09 08, 18:17)
Nesuprantu kaip kai kurie moka po simta su virsums lt uz guminukus , nes jie ale firmovi , tai atsiprasant jei prikakos kas ir etikete prides pvz adidas tai nujauciu pirksit
geru batu uz 200 nenusipirkist, nebent vidutiniskus botus
QUOTE(mirattes @ 2009 09 08, 17:35)
geru batu uz 200 nenusipirkist, nebent vidutiniskus botus
norejau ta pati rasyti
QUOTE(Nostalgie @ 2009 09 08, 19:58)
norejau ta pati rasyti
Nezinau as perku uz 200 ir man iseina , kaip suprantu cia milioneriu forumas sorry
ne milijonuose esme esme ta, kad batus galima nusipirkti ir uz 20lt, taciau tai nereiskia, kad tai bus geri batai
QUOTE(vipppp @ 2009 09 08, 19:33)
Ir su tais gerais batais bus negaila per balas braidžiot?
Pries kelis metus nieks botu nenesiojo , o jei kas iseitu laukan su kaliosais tai pirstais uzbadytu , o jau tipo dabar mada tai jau viskas gali nesioti , jie man buvo ir bus guminiai batai Nezinau kur gyveni ,kad balos pas tau yra toks dalykas kaip kanalizacija kur lietaus vanduo nuteka , o jei yra bala tai apeinu nemanau ,kad pries kokius 5 metus neiojai tu tuos kaliosus ir visi kiti
Papildyta:
QUOTE(mirattes @ 2009 09 08, 20:05)
ne milijonuose esme esme ta, kad batus galima nusipirkti ir uz 20lt, taciau tai nereiskia, kad tai bus geri batai
Ir nereiskia ,kad bus blogi , yra toks dalikas kaip ispardavimai
QUOTE(bjiaurioji_bete @ 2009 09 08, 19:08)
Pries kelis metus nieks botu nenesiojo
Prieš kelis metus tokio botų pasirinkimo nebuvo.
QUOTE(bjiaurioji_bete @ 2009 09 08, 18:02)
Nezinau as perku uz 200 ir man iseina , kaip suprantu cia milioneriu forumas sorry
QUOTE(mirattes @ 2009 09 08, 18:05)
man vel belieka sutikti
QUOTE(bjiaurioji_bete @ 2009 09 08, 18:06)
Pries kelis metus nieks botu nenesiojo , o jei kas iseitu laukan su kaliosais tai pirstais uzbadytu .....nemanau ,kad pries kokius 5 metus neiojai tu tuos kaliosus ir visi kiti
visu pirma botai ir kaliosai nera tas pats, jei ka as buciau ir pries 5 metus nesiojus, deja, nelabai buvo pirkti.....
tiesa, pavydziu jums tu stebuklingu batu uz 200lt., kur padeda balas apeiti ir dar vandens nepraleidzia.... o as beveik visa laik slapiom kojom vaikstau....ypac pavasariop per tirpstancia pliurze..... nes isskyrus botus, visi kiti batai ,,pramusami''....
tiesa, dar lieka Grindersai...bet jie vel gi daugiau nei 200lt. kainuoja.....
QUOTE(bjiaurioji_bete @ 2009 09 08, 20:08)
Pries kelis metus nieks botu nenesiojo , o jei kas iseitu laukan su kaliosais tai pirstais uzbadytu , o jau tipo dabar mada tai jau viskas gali nesioti , jie man buvo ir bus guminiai batai Nezinau kur gyveni ,kad balos pas tau yra toks dalykas kaip kanalizacija kur lietaus vanduo nuteka , o jei yra bala tai apeinu nemanau ,kad pries kokius 5 metus neiojai tu tuos kaliosus ir visi kiti
Kad nematei nereiškia, kad nenešiojo. Nu tai nežinai kur gyvenu, reik man botų ar ne, tai ir nešnekėk. Per lietų niekas gerų batų nesideda, nes savaime aišku, kad sušlaps.