Įkraunama...
Įkraunama...

Bėdos dėl čiulptuko

mano vyresneliui greit bus treji, o jis niekaip ciulptuko negali atsisakyti... jau pradedu nerimauti... o va mazasis abejingas - nebutu ir nereiktu...tik kad didysis ciulpia, tai ir sitas megdzioja... bet kazkokio laukiu nusvitimo kai paimsiu ir nebeduosiu nei vienam nei kitam...
Atsakyti
QUOTE(kas_as? @ 2008 12 01, 19:32)
Mano vyresnioji pati atidave tiute dedei. Mano pusbrolis tuo metu turejo 6 men dukryte, o manoji buvo kazkur metu. Jis tiesiog svelniai paprase, kad mano dukryte padovanotu savo tiute jo mazai dukrytei. Ji ir atidave daug nesvarsciusi. Vakare vel pasiprase, bet priminiau, jog padovanojo ir viskas biggrin.gif

labuka kaip gerai kad tokia supratinga mazyle thumbup.gif o mes paslepem jau 9men tai ir nebereikejo o kaip dabar gerai kai jos nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugilelt @ 2008 08 06, 13:19)
lakstydama lauke, manoji dukrelė pametė savo tutį. Rodom kitus, bet ji neima. Ieškojom-neradom. Prašau, padėkit man. Ką jai sakyti? Jai greit sueis treji metukai.

Aš siūlyčiau pamiršti jį. Kam jai čiulptukas, juk jau didelė mergaitė, dantukus turbūt visus turi ir šneka nemažai. O čiulptukas kenkia sąkandžiui ir trukdo taisyklingai šnekėti.
Mes savo čiulptuką išmetėm į šiukšlių dėžę, kai maniškei buvo metukai ir du mėn. Tiesiog ji pati nunešė ir išmetė, kai aš vieną rytą paprašiau išmesti, nes jau atseit nereikalingas. Pasikankinom tris naktis, o paskui pamiršo ir nereikėjo. ax.gif
Atsakyti
Ir mes dar vargstam, diena net nepasigenda, o tik atsigula i lovyte ir jau iesko papsiaus. Net nezinau, kaip reiks atsisakyt.
Atsakyti
mano mazius tai taip laukia Kaledu senelio ir dovanu, kad net soskes atsisake. Eidavo tik miegoti su ja. Aisku visko dar buna, uzmigti tai lengvai uzmiega, bet nakti kartais atsikelia ir verkia sako noriu "papo", bet neduodam ir uzmiega vel.
Atsakyti
mano vaikai tiek didžioji,tiek mažiukas nuo kokių 9 mėn. atsisakė soskės ir viskas,neseniai radom lovytės kišenėj,tai paėmė įsidėjo burnon ir vakščiojo tarp dantų sukandęs lotuliukas.gif ,bet čiulpti net nebandė
Atsakyti
Mes vis dar vargstam su soske doh.gif kai užeina, tai daryk ką nori-reikia soskės ir viskas doh.gif jau galvojau, kalėdų seniui atiduosim ,bet matau, kad neišeis. tiesa, pradeda soskė plyšti, tai sakiau, naujos nebepirksiu- tegu rėkia, kiek nori blush2.gif tik kad bus bemiegių naktų, įtariu... tikiuosi, kad tai dukrytės netraumuos. jai 2 m. 2 mėn.
Atsakyti
Mano didžioji atidavė savo tūtuką ir buteliuką kaimynės šuniukui. Pati nunešė ir džiaugėsi, kai šuniukas kandžiojo jos daiktus, tada jai buvo 1.6 mėn. Daugiau ir nebereikėjo. Atėjus vakarui dar paprašė, bet prisiminė, kad šuniukui atidavė ir viskas. O prieš tai ir per langą bandėm mesti ir į šiukšlinę, bet vis prireikdavo ir duodavau vėl. O kai pati atidavė ir nebereikėjo. O mažoji nuo gimimo tūtuko nei buteliuko visai neėmė. Maitinau savo pieneliu iki 1.5mėn, tai išsivertėm be buteliukų ir tūtukų.
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2008 12 09, 17:57)
Mes vis dar vargstam su soske  doh.gif kai užeina, tai daryk ką nori-reikia soskės ir viskas  doh.gif jau galvojau, kalėdų seniui atiduosim ,bet matau, kad neišeis. tiesa, pradeda soskė plyšti, tai sakiau, naujos nebepirksiu- tegu rėkia, kiek nori  blush2.gif tik kad bus bemiegių naktų, įtariu... tikiuosi, kad tai dukrytės netraumuos. jai 2 m. 2 mėn.

Ooooo, visiškai identiškas atvejis, net amžius tinka smile.gif Miegot--tik su tiute, o kartais staigus poreikis atsiranda ir šiaip...kovojam.....
Atsakyti
g.gif nete skaiciau, kad yra tirpalas vaikams atpratinti ciulpti pirstus... o jeigu juo tiute sutepus tongue.gif
Atsakyti
maziukas tiutiuko neeme bet vyresnelis tai turejo iki 3 o kai suejo trys nuejomi tualeta ir ismetem i siuksliudeze aisku jis norejo ja pasiimti po dienos tada pasakem kad siuksles isnesem i konteineri . pasakiau gali eit ir tenieskoti berniukas sako einam ,tada prisiminiau kad jis neseniai mate konteineri benami jam ir pasakiau jis issigando ir pasake as apseisiu pradzioj buvo sunku ir savaite laiko nejom i lauka nes noredavo o po savaites adptavom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2008 12 10, 23:12)
Ooooo, visiškai identiškas atvejis, net amžius tinka smile.gif Miegot--tik su tiute, o kartais staigus poreikis atsiranda ir šiaip...kovojam.....

kad man kovot kaip don kichotui su vėjo malūnais kol kas pavyksta... vakar dukrytė numetė kažkur soskę. neradau. na, galvoju, jau bandysim be jos miegot. to razultatas-paguldyta į lovą rėkė ne savu balsu 30 minučių ir kuo toliau, tuo labiau, net sunerimau... ir nepasakyčiau, kad ten ožių rodymas buvo-taip skausmingai. nei pasakos, nei knygučių žiūrėjimas, nei mylimiausi masažai nepadėjo verysad.gif pagailo jos, atsikėlus perknisau visus namus ir radau po lova. dukrytė, nukamuota verkimo iš karto užmigo. ir prakirpimas nieko nepadės-praplyšusi visai soskė, o jai dzin doh.gif galvojau, šita bus paskutinė, bet po vakarykščio, ko gero naują šiandien pirksiu unsure.gif
Atsakyti