QUOTE(joojoooj @ 2008 09 16, 14:29)
mes atsisakem 1 ir 10 men., o mazajai metukai ir dar net negalvoja su savo saldainiu skirtis
kiekvienas vaikutis savaip mano dičkė 2 metų atsisakė lengvai, o va mažajai tas niekutis daug labai reikalingas ir be galo brangus neseniai pelytė "apsisiojo" buteliuką ir to kol kas gana su tutuku dar luktelėsim, kad nebūtų vaikučiui dvigubas smūgis
Papildyta:
QUOTE(Editukė @ 2008 09 16, 22:16)
Mano mergytė žinduko atsisakė gal būdama 2 mėn.,nes tada atrado savo pirščiuką Tai iki šiolei (jai jau 1m.3mėn.) užmiega su nykščiu burnoje.Užmigusi jį pati išsitraukia,o jei naktį prabunda,tai pati pirštuką susiranda ir vėl užmiega-man nieko nereikia daryti Aišku,atsiranda iš šono patarėjų,kurie gąsdina,kad pirštukas neužaugs ar bus koks kreivas,bet aš į tai dėmesio nekreipiu.Kai mergytė bus didesnė,tai tada ir galvosim,nes vyresnėlis savo žinduką "katei atidavė"būdamas gal 2,5-3 metukų
mano mažė irgi maždaug tokio amžiaus buvo atradusi pirštuką ir tūtės nebenorėjo tai visgi kišau kišau tą tūtę, kol jos labiau panorėjo nei piršto. Nes gi pirštuko nei pelė apgriauš, nei į šiukšlinę išmesi - daug sunkiau su juo susitvarkyt, nes jis visada po ranka