sveikutes:) sia liga turiu 4 metai,bet ji budavo tyli rami, keli zidinukai ant kojos ir alkunes...gyvenau strese ir saves visai nesaugojau..valgiau bet ka ir geriau bet ka, bet nebuvo si liga tokia baisi, taciau pries 3 men ji man ziauriai paumejo...visas kunas,dar niekur nemaciau, kad zmogus taip baisiai atrodytu kaip as dabar... buvau visur viska isbandziau...keiciau mityba, alkoholio visai nebevartoju, nestresuoju, bet vis blogeja ir blogeja...kazkaip baigiu prarasti vilti...gaila man saves...labai niezti...hormonus visai nutraukiau, nes labai dideli plotai pazeisti...
QUOTE(Akyraa @ 2011 09 04, 22:57)
sveikutes:) sia liga turiu 4 metai,bet ji budavo tyli rami, keli zidinukai ant kojos ir alkunes...gyvenau strese ir saves visai nesaugojau..valgiau bet ka ir geriau bet ka, bet nebuvo si liga tokia baisi, taciau pries 3 men ji man ziauriai paumejo...visas kunas,dar niekur nemaciau, kad zmogus taip baisiai atrodytu kaip as dabar... buvau visur viska isbandziau...keiciau mityba, alkoholio visai nebevartoju, nestresuoju, bet vis blogeja ir blogeja...kazkaip baigiu prarasti vilti...gaila man saves...labai niezti...hormonus visai nutraukiau, nes labai dideli plotai pazeisti...
Papildyta:
QUOTE(Akyraa @ 2011 09 04, 22:57)
Sveiki, as sia liga turiu jau apie 20m., svarbiausiai gerti daug vandens, nes reikia drekinti oda is vidaus, o paskui as einu bent du kartus per metus i masaza (turu super masaziste), ji mane istepa negyvosios juros produktais, t.y. aliejus, vanduo, deda negyvosios juros purva ir suvinioja i plevele, po to as dar kokias pora valandu pavaikstau su ta plevele. Rezultatas pasakiskas, nes musu odai ir nuo tos ligos labai gerai padeda visi preparatai is negyvosios juros. O vasara tai saule ir juros vanduo. Nes patikekit ko tik as nesu isbandzius per visa ilga tos ligos egzistavimo laika. Cia tik mano asmeniniai patarimai, kas man padeda. Oi tiesa ir is galvos issinaikinau, su spec.sampunais, jei domina, parasykit, pasakysiu kokie. Sekmes.
QUOTE(vaivina @ 2011 10 28, 15:49)
Papildyta:
Sveiki, as sia liga turiu jau apie 20m., svarbiausiai gerti daug vandens, nes reikia drekinti oda is vidaus, o paskui as einu bent du kartus per metus i masaza (turu super masaziste), ji mane istepa negyvosios juros produktais, t.y. aliejus, vanduo, deda negyvosios juros purva ir suvinioja i plevele, po to as dar kokias pora valandu pavaikstau su ta plevele. Rezultatas pasakiskas, nes musu odai ir nuo tos ligos labai gerai padeda visi preparatai is negyvosios juros. O vasara tai saule ir juros vanduo. Nes patikekit ko tik as nesu isbandzius per visa ilga tos ligos egzistavimo laika. Cia tik mano asmeniniai patarimai, kas man padeda. Oi tiesa ir is galvos issinaikinau, su spec.sampunais, jei domina, parasykit, pasakysiu kokie. Sekmes.
Laba diena perskaičiau Jusu atsiliepimus apie šią ligą ir labai norėčiau sužinoti kas per spec šampūnas, nes nebegaliu visa galva ir skauda ir niežti. Išanksto dėkoju.
Yra patarimų kaip išsigydyti žvynelinę Maria Treben knygoje "Vaistingieji augalai iš gamtos vaistinės", tik aišku reikia daug stiprios valios
p.s. kam įdomu ir neturi knygos parašykit į a.ž. savo emailą, galėsiu atsiųsti tuos kelis lapus.
p.s. kam įdomu ir neturi knygos parašykit į a.ž. savo emailą, galėsiu atsiųsti tuos kelis lapus.
Mąstau darytis maisto netoleravimo testą, tačiau negaliu pasirinkt tarp ImuPro ir Tulčinos testo. ImuPro yra užsieny labiau žinomas ir moksliškai paremtas, teigia padedantis žvynelinės atveju, tačiau konkrečių pavyzdžių internete nerandu, kai tuo tarpu Tulčinos svetainėje ir ne viena nuotrauka išgijimo. Gal kuri nors dariusis kurį nors testą?
Pas mane jau keletą metų periodiškai ant dešinio delno atsiranda tokia puslytė vandeninga. Ją žiauriai niešti. Na bet po dienos kitos jos nebelieka.
Tačiau prieš 3 mėnesius atsirado vėl keletas tokių puslyčių, nieštėjo labai. Pradėjo jos sproginėt, pasidarydavo žaizdelės. Naktį atsikeldavau nuo to žiauraus niežėjimo
Ko tik nedariau... Vienos užgija, atsiranda kitos Susijungia grupelėmis, pasidaro didelė žaizda
Taip ir vargau, kol nusibodo. Nuėjau pas gydytoją dermatologą, o ji tik žvilgtelėjo, su lupa pažiūrėjo 2 sek. nagus ir nustatė, kad tai yra psoriazė Prirašė krūvą vaistų ir liepė teptis.
Internete pradėjau ieškotis visokios informacijos, kiek paveiksliukų peržiūrėta, na bet nė vienas iš jų nepanašus į mano bėrimus...
Gal kuriai panašiau buvo
Nenoriu mozotis visokiais vaistais, maitinu vaiką dar... Jaučiu reiks nueiti pas kitą gydytoją ir paprašyti laboratorinių tyrimu, kad tikrai būčiau tikra
Tačiau prieš 3 mėnesius atsirado vėl keletas tokių puslyčių, nieštėjo labai. Pradėjo jos sproginėt, pasidarydavo žaizdelės. Naktį atsikeldavau nuo to žiauraus niežėjimo
Ko tik nedariau... Vienos užgija, atsiranda kitos Susijungia grupelėmis, pasidaro didelė žaizda
Taip ir vargau, kol nusibodo. Nuėjau pas gydytoją dermatologą, o ji tik žvilgtelėjo, su lupa pažiūrėjo 2 sek. nagus ir nustatė, kad tai yra psoriazė Prirašė krūvą vaistų ir liepė teptis.
Internete pradėjau ieškotis visokios informacijos, kiek paveiksliukų peržiūrėta, na bet nė vienas iš jų nepanašus į mano bėrimus...
Gal kuriai panašiau buvo
Nenoriu mozotis visokiais vaistais, maitinu vaiką dar... Jaučiu reiks nueiti pas kitą gydytoją ir paprašyti laboratorinių tyrimu, kad tikrai būčiau tikra
QUOTE(sunflow @ 2012 09 25, 08:39)
Gal kuriai panašiau buvo
Gal kuriai panašiau buvo
Man buvo panasiai, kas liecia gydytojus. Atsirado tokios pleiskanojancios vietos galvoj (kaktos virsuje) ir ties krumpliais vienos rankos. Gydytoja lygiai taip is akiu nustate psoriaze. Aciu Seskines dermatologam. As tada uzsirasiau i Santariskiu dermatovenerologini skyriu. Ten padare odos biopsija ir paaiskejo, kad ne jokia ne psoriaze, o plokscioji kerplige. Va taip ir buna su ligu nustatymu is akiu..
QUOTE(murmi @ 2012 09 24, 22:49)
Mąstau darytis maisto netoleravimo testą, tačiau negaliu pasirinkt tarp ImuPro ir Tulčinos testo. ImuPro yra užsieny labiau žinomas ir moksliškai paremtas, teigia padedantis žvynelinės atveju, tačiau konkrečių pavyzdžių internete nerandu, kai tuo tarpu Tulčinos svetainėje ir ne viena nuotrauka išgijimo. Gal kuri nors dariusis kurį nors testą?
Sveiki mano mergytei 3-jų metukų nustatė žvynelinę taigi,kad sustabdyti plitimą(kol kas mums tik viena vietelė pažeista,bamba) aš vežiau ją darti maisto netoleravimo testą pas Tulčiną............žodžiu padarėme ir dabar bandome laikytis maisto kuri mes galime valgyti kol išsivalys kraujas ir visas organizmas,viskas būtų gerai jeigu būtume jau didesnės tai paprasčiau suprasti kodėl negali valgyti vieno ar kito produkto prie kurio buvai pratusi,bet mažam vaikui labai sunku šitą dar suprasti,todėl vargstu su maisto gaminimu nes negalime valgyti nei pieno produktų,nei kiaušinių,nei kvietinių miltų,apsoliučiai jokių saldumynų,bandelių ir t.t..žodžiu negalime nieko ką lyg šiolei valgėme............yra nemažai produktų kuriuos galima valgyti,bet vaikui jie kol kas nepriimtini,reikia priprasti todėl kol kas mums sekasi labai sunkiai,nes nesugalvoju ką galima pagaminti be kiaušinių,pieno ir miltų,bulvių ir pieno produktų???
Bet jūs esate suauges žmogus ir tikrai nuoširdžiai patariu pasidarykite tą testą,nes tikrai atsikratysite tos baisios ligos,žinoma kontroliuoti maistą turėsite visada,nes vos tik pradėsite viską vėl valgyti vėl odos bėrimas paūmės,tačiau jūs galėsite kontroliuoti ligą žinodama ko negalite valgyti.
QUOTE(Šaranga @ 2012 10 15, 15:46)
Sveiki mano mergytei 3-jų metukų nustatė žvynelinę taigi,kad sustabdyti plitimą(kol kas mums tik viena vietelė pažeista,bamba) aš vežiau ją darti maisto netoleravimo testą pas Tulčiną............žodžiu padarėme ir dabar bandome laikytis maisto kuri mes galime valgyti kol išsivalsys kraujas ir visas organizmas,viskas būtų gerai jeigu būtume jau didesnės tai paprasčiau suprasti kodėl negali valgyti vieno ar kito produkto prie kurio buvai pratusi,bet mažam vaikui labai sunku šitą dar suprasti,todėl vargstu su maisto gaminimu nes negalime valgyti nei pieno produktų,nei kiaušinių,nei kvietinių miltų,apsoliučiai jokių saldumynų,bandelių ir t.t..žodžiu negalime nieko ką lyg šiolei valgėme............yra nemažai produktų kuriuos galima valgyti,bet vaikui jie kol kas nepriimtini,reikia priprasti todėl kol kas mums sekasi labai sunkiai,nes nesugalvoju ką galima pagaminti be kiaušinių,pieno ir miltų,bulvių ir pieno produktų???
Bet jūs esate suauges žmogus ir tikrai nuoširdžiai patariu pasidarykite tą testą,nes tikrai atsikratysite tos baisios ligos,žinoma kontroliuoti maistą turėsite visada,nes vos tik pradėsite viską vėl valgyti vėl odos bėrimas paūmės,tačiau jūs galėsite kontroliuoti ligą žinodama ko negalite valgyti.
Sveiki, ir musu sunliui itarineja sia liga, sau vietos nerandu, jau kelnta diena asaros mano palydoves....
lyg tai seimoje nebuvo susirgimo atveju, o se tau, kad nori
as irgi vis pagalvoju, gal reiktu ta testa pasidaryt....
QUOTE(icz @ 2012 10 26, 12:10)
Sveiki, ir musu sunliui itarineja sia liga, sau vietos nerandu, jau kelnta diena asaros mano palydoves....
Ašaros ligos neišgydis,bet jeigu palengvėja ko nepaverkus,bet tai tik pirmoji reakcija į tokią nesmagią žinią po to susigyvensite,bet jums gal net nėra jeigu dar tik įtaria???gal viskas susitvarkys?kol kas aš nieko dar pasakyti negaliu,nes tik dabar įsivažiuojame į mitybos rėžimą ir nežinia kiek prireiks laiko,kad pasimatytų rezultatas,bet šventai tikiu,kad viskas bus gerai.