Įkraunama...
Įkraunama...

Psoriazė

QUOTE(juanita @ 2009 02 18, 10:59)
lotuliukas.gif  na tada taip

man rankom nepadeda nieks, nei brangus, nei pigus, nei aliejai nei sviestas, nei kosmetologes duotas misinys, jos sausos kaip skuduras nuo radijatoriaus  cry.gif
salone karta man dare parafino vonele, gerai buvo, nu bet iki vakaro vos efektas issilaike

O vaistineje yra gan pigus kremas rankom,hospital vadinas.Kai mano rankos buvo sutrukinejusios iki kraujo,tai su tuo tepaliuku tik issigydziau. smile.gif
Atsakyti
man vaistinej ibruko shampuno meginuka tinkanti sergant psoriaze - DR. Wolff LINOLA shamoo. nebandzhiau, nes ant galvos bedu neturim... bet gal ishties padeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 02 18, 21:46)
man vaistinej ibruko shampuno meginuka tinkanti sergant psoriaze - DR. Wolff LINOLA shamoo. nebandzhiau, nes ant galvos bedu neturim... bet gal ishties padeda?  g.gif

Del sampuno tai nezinau,bet kad aliejus vonioms yra,tai labai geras,taip pat linolos.Vyrui labai patinka,sako kai nusimaudai be linolos tai traukia viso kuno oda,o kai su linola,tai kaip riebaliukas pasidengtu ant kuno. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 02 18, 20:46)
man vaistinej ibruko shampuno meginuka tinkanti sergant psoriaze - DR. Wolff LINOLA shamoo. nebandzhiau, nes ant galvos bedu neturim... bet gal ishties padeda?  g.gif

aciu,
paziuresiu vaistinej, jei raso, kad tinka, tai verta pabandyt.
teko pirkt ekologisku sampunu, kur geri, bet tik nuo paprastu pleiskanu, nepadeda, nors pardavejos vardan pelno sako, kad turbut pades, o as jau visai pasimetus ir patikiu
Atsakyti
Sveiki

Turiu klausimuka: ar sergant psoriaze išbertas vietas niežti? Pažystama sake, kad ne, bet gal kiekvienam skirtingai g.gif
Reikalas tame, kad mano 3,5 metų vaikui įtaria psoriazę. Yra išbertos kojytės (blauzdos). Išrašė gydytoja hormoninį tepaliuką. Tepėm. Lyg buvo praėje, bet atsinaujino ir jau ne tik keliose vietose, bet išsiplėtė po visas kojeles verysad.gif
Atsakyti
man keista, kad tai berimas, ne pleiskanojimas, ne raudonos pleiskanojancios zaizdos , sausa oda.
niekad nemaciau kaip atrodo psoriazinis berimas blush2.gif
gal vistik tai alergija?
atsiprasau jei man truksta ziniu
p.s.
krema rankom radau eorovaistinej, spec. tokiai odai, pragulom, dermatitui...
ABENA SKINCARE, stebuklo aisku neivyko, bet odos dregnumo efektas laikosi siek tiek ilgiau nei kitu kremu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juanita: 26 vasario 2009 - 11:44
QUOTE(gita @ 2009 02 26, 11:02)
Sveiki

Turiu klausimuka: ar sergant psoriaze išbertas vietas niežti? Pažystama sake, kad ne, bet gal kiekvienam skirtingai  g.gif
Reikalas tame, kad mano 3,5 metų vaikui įtaria psoriazę. Yra išbertos kojytės (blauzdos). Išrašė gydytoja hormoninį tepaliuką. Tepėm. Lyg buvo praėje, bet atsinaujino ir jau ne tik keliose vietose, bet išsiplėtė po visas kojeles  verysad.gif

Jei tu vietu pora dienu nepatepu vyrui,tai jis nesitveria savam kaili,labai jam niezti,kartais tuos suragejusius plotus net su peiliu nukaisia,tai tiek jam niezti. Nezinau gal visiems skirtingai,bet ne is vieno girdejus kad labai niezti.Aisku jei oda tepi kasdien,tai kur ji tau niezies,jei ji drekinama laiku.
http://www.blogas.lt...ikas/248997.jpg cia turetu buti foto kaip zvyneline atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpocka: 26 vasario 2009 - 11:55
mano mazhiui irgi itare psoriaze irgi buvo tokie neaishkus paberimai papleiskanojimai raudonos demeles ant blauzdu ir jos labai pletesi, bet neneizhtejo... ir dermatologe dar perklause ar neneizhti.... ir kai patvirtinau kad tikrai ne, tada "nustate" kad tikrai psoriaze.... padejo homeopato konsultacija... ir homeopatiniai vaistai....
Atsakyti
Mielos mamos, norejau jusu pasiteirauti, jeigu mano vyras erga psoriaze, ar yra tikimybe, jog mano maze ja susirgs??? Esme ta, kad vyro seimoje jis vienintelis sia liga serga ir ja jis susirgo vaikysteje patyres soka...kaip manote ar persiduos mano mazylei? Gal pas ka panasi situacija, kai vienas is tevu serga sia liga? Aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 08 27, 12:33)
Mielos mamos, norejau jusu pasiteirauti, jeigu mano vyras erga psoriaze, ar yra tikimybe, jog mano maze ja susirgs??? Esme ta, kad vyro seimoje jis vienintelis sia liga serga ir ja jis susirgo vaikysteje patyres soka...kaip manote ar persiduos mano mazylei? Gal pas ka panasi situacija, kai vienas is tevu serga sia liga? Aciu uz ats 4u.gif

Na pasakysiu tik is savo patirties.Kai vedziau didziaja pas odos gydytoja del paberimu,tuo paciu paklausiau ar gali mano mergaites susirgti.Tai sake kad GALI. Serga vyras jau daug metu(atsirado si liga nuo 18),ir visi giminej sake kad nera buve tokiu ligu.Bet vat po keliu metu klausinejimu,atsirado dede sergantis (liga prasidejusi nesenai),o taip pat uosviene susirgo,pries metus. Taip kad tikrai kad gali,visada reikia drekinti oda,kai tik pradeda sauseti 4u.gif
Atsakyti
Kai serga abu tėvai, liga pasireiškia maždaug pusei vaikų, paplitimas mažėja iki 16 proc., kai serga tik vienas iš tėvų, ir iki 8 proc., kai neserga nė vienas iš tėvų http://www.medicine....e...&strid=2573
Atsakyti
QUOTE(Incė @ 2005 10 18, 20:18)
o kokiam mieste tu gyveni?gal galetum parekomenduoti?man nesvarbu kur susirasciau.as irgi girdejau kad gali neislysti kury laika,man ilgiausiai 4 men ir vel is naujo.pavargau jau blush2.gif

sveikutes,nezinau ar cia bus ko veras liezuvio ikisimas.as pati nesergu,bet serga mano brolis.o jsi jau koki 14m kiek atsimenu serga.tada pradejo rastis ta liga.dare tyrimus ivairius ir nieko.kol suprato kad tai zvineline.bet pas mane ,mano mociute sega ir pussesere.sako ji paveldima ,tik antoms kartoms.o visi sie trys seimos nariai gydosi,kazkokiu tepalu,nes daugiau niekas nepadeda.o plotai labai dideli ir storai dengias .tai jam padeda tik tas tepalas,kuri gavo dede is kauno kazkokios vaistininkes,kuri spec gamina.susideda is berzo dervos ir lygtais (bijau nusipaistyt mastau.gif ) lyg tepalas kur masinoms sutepa,na smirdantis-uzkrito blush2.gif .bet juo istepa zviniuotas demes ir ryte jie buna nubyreje.tik demes matos raudonos.o dar zinot kaip bachuras,tai uzmirsta,tai laiko kartais neatsiranda,kol didesnes demes issiplecia.bet puske tai tik atsiranda demele ji is kart uzteplioja ,ir kaip nieko .
Papildyta:
QUOTE(Raselelyte @ 2009 08 27, 14:33)

mano broliui pradejo rastis nuo kokiu 18m. nes tuo metu pradejo su teciu labai nesutart.ir tikrai tuo metu daug stresuodavo,nervuodavos.paskui paaiskejo kad butent del nervines itampos jam pradejo rastis si liga.nezinau ar rastis,nes mociute sega ja,bet iki tol nebuvo,gal nervine itampa leme jos pasireiskima isoreje
Atsakyti