QUOTE(Incė @ 2005 10 18, 20:18)
o kokiam mieste tu gyveni?gal galetum parekomenduoti?man nesvarbu kur susirasciau.as irgi girdejau kad gali neislysti kury laika,man ilgiausiai 4 men ir vel is naujo.pavargau jau
sveikutes,nezinau ar cia bus ko veras liezuvio ikisimas.as pati nesergu,bet serga mano brolis.o jsi jau koki 14m kiek atsimenu serga.tada pradejo rastis ta liga.dare tyrimus ivairius ir nieko.kol suprato kad tai zvineline.bet pas mane ,mano mociute sega ir pussesere.sako ji paveldima ,tik antoms kartoms.o visi sie trys seimos nariai gydosi,kazkokiu tepalu,nes daugiau niekas nepadeda.o plotai labai dideli ir storai dengias .tai jam padeda tik tas tepalas,kuri gavo dede is kauno kazkokios vaistininkes,kuri spec gamina.susideda is berzo dervos ir lygtais (bijau nusipaistyt
) lyg tepalas kur masinoms sutepa,na smirdantis-uzkrito
.bet juo istepa zviniuotas demes ir ryte jie buna nubyreje.tik demes matos raudonos.o dar zinot kaip bachuras,tai uzmirsta,tai laiko kartais neatsiranda,kol didesnes demes issiplecia.bet puske tai tik atsiranda demele ji is kart uzteplioja ,ir kaip nieko .
Papildyta:
QUOTE(Raselelyte @ 2009 08 27, 14:33)
Mielos mamos, norejau jusu pasiteirauti, jeigu mano vyras erga psoriaze, ar yra tikimybe, jog mano maze ja susirgs??? Esme ta, kad vyro seimoje jis vienintelis sia liga serga ir ja jis susirgo vaikysteje patyres soka...kaip manote ar persiduos mano mazylei? Gal pas ka panasi situacija, kai vienas is tevu serga sia liga? Aciu uz ats
mano broliui pradejo rastis nuo kokiu 18m. nes tuo metu pradejo su teciu labai nesutart.ir tikrai tuo metu daug stresuodavo,nervuodavos.paskui paaiskejo kad butent del nervines itampos jam pradejo rastis si liga.nezinau ar rastis,nes mociute sega ja,bet iki tol nebuvo,gal nervine itampa leme jos pasireiskima isoreje