Įkraunama...
Įkraunama...

Psoriazė

ir zinot ka? pasirodo mums ne velnio ne psoriaze... vaikas gulejo ligoninej su siaubingu rotavirusu ir... tadam!!!!... "psoriaze visishkai ishnyko, o vaikas 5 paras gulejo po lasheline, visishkai nusilpes. mano supratimu, kai organizmas nusilpsta psoriaze kaip tik paumeja. taip kad mes alerginiai greichiausiai smile.gif
bet kaip saugu gydytoju priezhiuroj thumbup.gif kai uzmeta aki i problema ir ishkart diagnozuoja, kategorshkai atmesdami kitus variantus. va tau ir habil. doc. ir kitokia tipo labai protinga fauna.... thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif
buvom klaipėdoj - patvirtino mano vaikui žvyneline .
išrašė vitaminus iš SANTEGROS firmos , DAIVOBET tepaliuką ir EUCERINO krema su šlapalu 3 procentų visam kūnui g.gif
matysim kas čia bus . ai tiesa ir ilgai vartoti žuvų taukus , visą šaltą periodą - bet kaip jam sugirdyt , kapsulių neryja o tą skystą schmoll.gif .........nežinau.........
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2008 11 04, 13:35)
taigi , si liga del organizmo uzterstumo, bet ziuriu kad niekas i siuos zodzius demesio nekreipia. Valygit organizma.yra daug budu.

Nenoriu tiketi ir nesutinku kad zvyneline nuo organizmo uzterstumo schmoll.gif Vyras susirgo tik 18metu,ir niekas giminej dar nebuvo girdejes apie sia liga.O dabar po 10metu susirgo jo dede,ir jo mama.Tai cia yra paveldima liga,dar taip vadinama nervu liga.Kai vyras turi daug problemu tuoj pat paumeja zvynai.Labai sirdele dreba kad tik dukrytes nepaveldetu g.gif Tiesa buvom ji pagyde,kad net puse metu nebebuvo ne vieno zvynelio.Nors gydytojai ir neleido,bet jis po 15-20min isguledavo soliariume,ir taip kasdien,gerai nebeprisimenu,bet kazkur apie 2-3 men.Tai oda buvo svarut svarutele.Bet deje turejo daug rupesciu tai tiesiog akyse pradejo augti zvynai.O dabar kasdien tepu tepalais,bet jau taip svariai nebeisgyja,o i soliariuma nebera kada nulekt.Beje vaistus tai esam isbande nemazai,daivobet,daivonex,dermovate,skin cap,flucinara tepu galva[nors gyd neleidzia,bet daugiau niekas nepadeda]ir dabar nauja vaista israse elosalic,bet nepasakyciau kad butu labai geri
Atsakyti
mano vyras serga psoriaze nuo pat brandos,tai jau visas 30 metu,ko tik neisbande per tiek laiko,sanatorijos,ligonines, pasaka be galo. Bet jam ne siaip sau keli zvyneliai,kunas didziuliais zidiniais,ant nugaros,alkuniu,blauzdu. Ir jo broliui tas pats, ir tevui buvo iki pat klimakso,matyt sunyko kartu su lytiniais hormonais....pazeisti stipriai ir nagaičsake galiausiai pazeis ir sanarius. Dabar nugirdom apie tai,kad gydo kokoso sviestas, reikia nuolat tept ir mesos atsisakyt,nes ji kune isskiria kazkokia rugstis,kurios grauzia oda,ardo ja....bet mano vyras vargu ar jau ko beatsisakys.....niekuo nebetiki
Labai bijjau,kad maziukas nebutu paveldejesčnes visa vyru linija serga ta ligačtai sake kazkas,kad reikia ilgai maitint mamos pienu,del stipresnio imuniteto....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 13 vasario 2009 - 21:32
QUOTE(malram @ 2009 02 13, 22:25)
mano vyras serga psoriaze nuo pat brandos,tai jau visas 30 metu,ko tik neisbande per tiek laiko,sanatorijos,ligonines, pasaka be galo. Bet jam ne siaip sau keli zvyneliai,kunas didziuliais zidiniais,ant nugaros,alkuniu,blauzdu. Ir jo broliui tas pats, ir tevui buvo iki pat klimakso,matyt sunyko kartu su lytiniais hormonais....pazeisti stipriai ir nagaičsake galiausiai pazeis ir sanarius. Dabar nugirdom apie tai,kad gydo kokoso sviestas, reikia nuolat tept ir mesos atsisakyt,nes ji kune isskiria kazkokia rugstis,kurios grauzia oda,ardo ja....bet mano vyras vargu ar jau ko beatsisakys.....niekuo nebetiki
Labai bijjau,kad maziukas nebutu paveldejesčnes visa vyru linija serga ta ligačtai sake kazkas,kad reikia ilgai maitint mamos pienu,del stipresnio imuniteto....

Laikykites,tik laikas parodys.Mes taip pat labai pergyvename. 4u.gif O del mesos tai nelabai sutikciau,mano vyras labai mazai valgo mesos,o zvynu turi gan nemazai ir jie nenyksta schmoll.gif Nors vaistais tepu kas vakara.
Atsakyti
ačiū,Pumpocka, ir jums kantrybės smile.gif tai va,su ta mėsa,bala žino...manau,akd kiekviena liga yra savotiškai paveldima,matyt,kažkam organizmas yra jautresnis,kažkuri vieta silpnesnė tiesiog... Ačiū dievui,ne mirtina,tik labai nejauku,kai visi spokso,o ypač į nagus,nes atrodo,kaip kokio grybelio pažeista,vyras plikom kojom vasarą niekad nevaikšto prie svetimų... sad.gif
Atsakyti
Va aš susidūrus su psoriaze savo giminėje -sirgo močiutė tėvo mama ir visos trys tetos,tai nuspredžiau paveldima iš mamos pusės doh.gif , pati auginu dukryte ir labai neramu.
Atsakyti
Taip del nagu ir mano vyras labai kompleksuoja.Atrodo kad jau nuaugs tie pazeistieji,pradeda augti sveiki,sast ir vel viskas is naujo.Mano vyras kai susipazinome,vasara vaiksciodavo su megstiniaisnes rankos buvo zvynuotos.Po to karto kai buvo issigydes{su soliariumu} siaip ne taip ji ikalbinau vaikscioti vasara be megstiniu.O kam save kankinti?Tegul neziuri jei nepatinka.Nors buna visokiu zmoniu doh.gif
Xsamane,as taip pat labai nerimauju del dukryciu,jeitik kokia neaiski deme atsiranda ant odos tuoj lekiu pas gydytoja. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpocka: 15 vasario 2009 - 20:10
sveiki,
gal ir as surasiu atsakyma..
mano tevas serga jau beveik 25metus.karta per metus vaziuoja i santariskes,po 3savaiciu jo oda minimaliai skiriasi nuo mano.kiek % , kad ir pas mane bus sita liga? gal daugiau % yra nuo kazkiek metu? irgi visai nedaug zinau apie tai.
o del zmoniu tai jo,kiekvienas ziuri ivairiai..buvo atvejis , kad vieni zmones nenorejo salia tevo atsisest prie stalo(per vestuves)..bandau suprasti,nors palaikau tevo puse.o jiem nesakysiu gi kaip jums negeda,o jeigu jums taip butu..
unsure.gif
Atsakyti
gal zinote krema rankom? priminsiu, kad man psoriaze dar ramioj formoj, ja diagnozavo is galvos pleiskanu, zaizdu ner.
ranku oda kaip senes. per nestuma pastipreja sis procesas ir tepk netepus suskeldejus oda.
ir dar, koki sampuna naudojat? kadangi pleiskanu priezastis yra si liga, tai sampunai nuo pleiskanu visai nemacyja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juanita: 17 vasario 2009 - 19:54
QUOTE(juanita @ 2009 02 17, 20:52)
gal zinote krema rankom? priminsiu, kad man psoriaze dar ramioj formoj, ja diagnozavo is galvos pleiskanu, zaizdu ner.
ranku oda kaip senes. per nestuma pastipreja sis procesas ir tepk netepus suskeldejus oda.
ir dar, koki sampuna naudojat? kadangi pleiskanu priezastis yra si liga, tai sampunai nuo pleiskanu visai nemacyja

Gal kas nors dar ka pasiulys,o as pasakysiu ka mano vyras naudoja.Veida tepa tik eucerin krema 5procentu,nepigus sakyciau,taciau veidas nepleisknoja.O rankas tepa su avon,senejima letinantis kremas.Jam labai geri. O sampuna naudoja paprasta toki kaip ir as,jo plika galva hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 02 17, 20:42)
Gal kas nors dar ka pasiulys,o as pasakysiu ka mano vyras naudoja.Veida tepa tik eucerin krema 5procentu,nepigus sakyciau,taciau veidas nepleisknoja.O rankas tepa su avon,senejima letinantis kremas.Jam labai geri. O sampuna naudoja paprasta toki kaip ir as,jo plika galva hihihi.gif

lotuliukas.gif na tada taip

man rankom nepadeda nieks, nei brangus, nei pigus, nei aliejai nei sviestas, nei kosmetologes duotas misinys, jos sausos kaip skuduras nuo radijatoriaus cry.gif
salone karta man dare parafino vonele, gerai buvo, nu bet iki vakaro vos efektas issilaike
Atsakyti