Įkraunama...
Įkraunama...

aš tavęs nebemyliu..

QUOTE(arbuzas77 @ 2016 04 23, 08:40)
O tai issilavinimai seimoje svarbu ???? 
del gramatikos tai ,sakyciau taip;jei negerbi aplinkiniu -tai tegu skaito kelis kartus ,kol supras kas parasyta wink.gif
Papildyta:

thumbup.gif

Žinoma. Dažnu atveju tas, kuris daug pasiekęs, išsilavinęs neturės apie ką šnekėti su kitokiu. Ir vieno progresas, o kito regresas irgi labai aiškiai matosi. Todėl aš ir pasidomėjau ar kartais nėra taip, kad moteris ima atsilikti nuo vyro, visai į save neinvestuoja, todėl tas ją ir meta. Žinoma, kad tai tik viena iš galimybių, bet man tas neraštingumas šiuo atveju buvo labai pastebimas, tai ir užklausiau, nes realiai iš to, kas pateikta buvo, nieko čia daugiau ir nepatarsi, jei jau ji nežino ko tas išeina, tai iš kur man žinoti?
Atsakyti
QUOTE(Inesa18091996 @ 2016 04 17, 21:03)
Sveiki as irgi turiu tokia problema ir net nezinau ka daryti vyras pasake pries pora dienu kad nebemyli manes jau kury laika, bandau atgaminti kada tai galejo atsitikti ir kodel, nieko nesuprantu kodel kada ir kaip tia nutiko nieko nesumastau KODEL.
ir va jau antra diena negaliu valdyt save ir savo emociju verkiu net nenoredama verkt, tik pagalvojus apie tai krenta asaros ir neturiu kam issipasakot mamai nenoriu pasakot nes zinau kad jai bus uz mane skaudu. vakar kaip pradejau kamantineti ar dar kasnors liko ir ar yra da kasnors is ko galetumem viska grazinti ir is naujo sulipdyti jis man atsake kad jam reike laiko ir pasiule kurem laikui issikraustiti pas drauga kad supranti ko jam reike, as negaliu jo paleisti jis iseina nes pusvalandziuo man jau skaudu prisimastau nesamoniu ir verkiu visa laika... nezinau ka daryti gal kas turejot tokia situacija ir galetu patart ka nors ?

Maniskis panasiai trinktelejo naujiena po 10 metu bendro gyvenimo,vaikui buvo 5 eri. Kad nzn,ar nori seimos isvis. Pasirodo uzteko to,kad turejo sisirasinejimo drauge uzsieni,matai. Abejot pradejo. Kankinomes pora menesiu,iki absurdo. Kai jegu nebeliko,asaru irgi,su trenksmais nuleidau jo batus laiptais,pagyvenes menesiuka atskirai,kaip silkas norejo praslist namo. Sako,nzn,kas buvo galva apsede,tamsa kazkokia. Bet ka as supratau:dar kad ta tamsa ilgom kojom butu ji is tikro apsedus,nu naturoj. O cia uzteko sms pasirasinet,ir palikt seima noras atsirado,tai zinojai,kad nebepakeliui mums. Po 2 metu sios istorijos zinau tik tai,kad jam vidine krize grynai buvo,zmogus su savim nesusitvarke,nesuprato,kas vyksta (verslas,finansai,busto klausimas neisprestas),silpa ta vyru psich..Deja...
O moterytes,pasiepiancios rasyba-kai atsidursit tokioj situacijoj,rupes ne rasyba,o per asaras kaip kelia namo is darbo rast,pas vaikus pareit,blyn..
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2016 04 28, 10:09)
Maniskis panasiai trinktelejo naujiena po 10 metu bendro gyvenimo,vaikui buvo 5 eri. Kad nzn,ar nori seimos isvis. Pasirodo uzteko to,kad turejo sisirasinejimo drauge uzsieni,matai. Abejot pradejo. Kankinomes pora menesiu,iki absurdo. Kai jegu nebeliko,asaru irgi,su trenksmais nuleidau jo batus laiptais,pagyvenes menesiuka atskirai,kaip silkas norejo praslist namo. Sako,nzn,kas buvo galva apsede,tamsa kazkokia. Bet ka as supratau:dar kad ta tamsa ilgom kojom butu ji is tikro apsedus,nu naturoj. O cia uzteko sms pasirasinet,ir palikt seima noras atsirado,tai zinojai,kad nebepakeliui mums. Po 2 metu sios istorijos zinau tik tai,kad jam vidine krize grynai buvo,zmogus su savim nesusitvarke,nesuprato,kas vyksta (verslas,finansai,busto klausimas neisprestas),silpa ta vyru psich..Deja...
O moterytes,pasiepiancios rasyba-kai atsidursit tokioj situacijoj,rupes ne rasyba,o per asaras kaip kelia namo is darbo rast,pas vaikus pareit,blyn..

O kaip jusu istorija baigesi? Issiskyret ar kartu dar?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 04 28, 12:15)
O kaip jusu istorija baigesi? Issiskyret ar kartu dar?

Issiskyrem po pusmecio. Jis nieko nedare,kad issaugotu seima. Vaika tampe per 7 naujas drauges(suskaiciavus- daugiau nei viena nauja per menesi😄) Jau vel vedes vyriskis,vaikui daugiau,nei pusmetis..Nu pasirodo-reikia jam seimos. Matyt dar desimciai metu,o paskui ateis pokyciai vel. Nors,neduo Die,kai pagalvoji. Gaila tu vaiku..
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2016 04 28, 11:17)
Issiskyrem po pusmecio. Jis nieko nedare,kad issaugotu seima. Vaika tampe per 7 naujas drauges(suskaiciavus- daugiau nei viena nauja per menesi😄) Jau vel vedes vyriskis,vaikui daugiau,nei pusmetis..Nu pasirodo-reikia jam seimos. Matyt dar desimciai metu,o paskui ateis pokyciai vel. Nors,neduo Die,kai pagalvoji. Gaila tu vaiku..

Liudna ...
O jus nebesukuret nauju santykiu su kitu zmogum? Reikia gal tiesiog si dalyka priimti kaip gyvenimo isbandyma ir gyventi toliau, zinant, kad viskas kas vyksta - vyksta i nauda 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 04 28, 14:39)
Liudna ...
O jus nebesukuret nauju santykiu su kitu zmogum? Reikia gal tiesiog si dalyka priimti kaip gyvenimo isbandyma ir gyventi toliau, zinant, kad viskas kas vyksta - vyksta i nauda  4u.gif .

Jus taip draugiskai teiraujates 4u.gif Santykiai yra ir pas mane,priestaraujantys visai seimos psichologijai:greit po skyrybu ir tikrai sekmingi. Sunus eina is proto del draugo,o man jau taip gyvenimas sonkaulius atidauze,kad tame matau daugiau minusu,nei pliusu.Prisipliurpiau,kad daugiau netekesiu,zmogus pasimete,jauc nebesiulys daugiau doh.gif Nebegaliu pasitiket vyrais,jau ir pirmaji rinkausi apciupinejus is visu pusiu ne metus ir ne du. O vat vis tiek rupuze smeige sakute i nugara. Neisivaizduoju antro vaiko planavimo gyvenime,kai teko tai patirt...Kazkaip uzstrigau ties analize per ilgai,matyt,ir nepaleidzia manes ex,vis prisisapnuoja tox vargsas,pareit benorintis,lyg skolinga ko buciau g.gif
Atsakyti
Aš 23 savaites nėščia. Taip išėjo, kad tarp manęs ir būsimo vaiko tėčio 7 metų skirtumas. Aš vyresnė smile.gif o jam tik 22 m. Kad esu nėščia sužinojau tik prieš mėnesį (nebuvo JOKIŲ požymių). Aišku, stresas ir t.t., šaltumas iš draugo, bet suprantu jį - nebuvau pasiruošus aš, ką kalbėt apie jauną vaikiną. Na ir išėjo taip, kaip aš ir tikėjausi - liksim su Saule dviese (vardą jau išrinkau cool.gif ). Tik aš manau kitaip, nors ir labai myliu būsimą tėtį, esu už pasirinkimo laisvę ir tas "aš tavęs nebemyliu" man buvo tikėtas. Labai paprasta kaltinti vyrus dėl visko, visi žmonės skirtingi, visų tikslai, požiūris, svajonės ir stiprybė skiriasi. Jei man būtų 22 metai, nežinau, ką tokiu atveju daryčiau. Tikrai nežinau. Ir nors mano nuotaika dabar kinta kas 10 minučių, aš žinau, kad viskas yra ir bus tik labai gerai, draugui linkiu didžiausios sėkmės, gyvenimas yra vienas ir jis per trumpas įsipareigojimams, jei to nesinori. Man atrodo pasaulis būtų gražesnis, o ir mes geresni, jei mažiau burbėtume, kokie visi aplinkui yra blogi, neatsakingi, bijantys suaugti, o tiesiog džiaugtumėmės viskuo ir pamatytume gerus dalykus. Štai aš būsiu vieniša mama ir jau susidėliojau pusę savo gyvenimo bigsmile.gif esu linkus planuot ir žinau, kad mano planas pavyks. O meilių gal dar bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiaunislova @ 2016 05 02, 11:54)
Aš 23 savaites nėščia. Taip išėjo, kad tarp manęs ir būsimo vaiko tėčio 7 metų skirtumas. Aš vyresnė smile.gif o jam tik 22 m. Kad esu nėščia sužinojau tik prieš mėnesį (nebuvo JOKIŲ požymių). Aišku, stresas ir t.t., šaltumas iš draugo, bet suprantu jį - nebuvau pasiruošus aš, ką kalbėt apie jauną vaikiną. Na ir išėjo taip, kaip aš ir tikėjausi - liksim su Saule dviese (vardą jau išrinkau  cool.gif ). Tik aš manau kitaip, nors ir labai myliu būsimą tėtį, esu už pasirinkimo laisvę ir tas "aš tavęs nebemyliu" man buvo tikėtas. Labai paprasta kaltinti vyrus dėl visko, visi žmonės skirtingi, visų tikslai, požiūris, svajonės ir stiprybė skiriasi. Jei man būtų 22 metai, nežinau, ką tokiu atveju daryčiau. Tikrai nežinau. Ir nors mano nuotaika dabar kinta kas 10 minučių, aš žinau, kad viskas yra ir bus tik labai gerai, draugui linkiu didžiausios sėkmės, gyvenimas yra vienas ir jis per trumpas įsipareigojimams, jei to nesinori. Man atrodo pasaulis būtų gražesnis, o ir mes geresni, jei mažiau burbėtume, kokie visi aplinkui yra blogi, neatsakingi, bijantys suaugti, o tiesiog džiaugtumėmės viskuo ir pamatytume gerus dalykus. Štai aš būsiu vieniša mama ir jau susidėliojau pusę savo gyvenimo  bigsmile.gif  esu linkus planuot ir žinau, kad mano planas pavyks. O meilių gal dar bus  blush2.gif

Oho, jei tai tiesa ir ne straipsnis spaudai, tai Lietuvai reikia tokių žmonių 4u.gif Sėkmės jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiaunislova @ 2016 05 02, 10:54)
Aš 23 savaites nėščia. Taip išėjo, kad tarp manęs ir būsimo vaiko tėčio 7 metų skirtumas. Aš vyresnė smile.gif o jam tik 22 m. Kad esu nėščia sužinojau tik prieš mėnesį (nebuvo JOKIŲ požymių). Aišku, stresas ir t.t., šaltumas iš draugo, bet suprantu jį - nebuvau pasiruošus aš, ką kalbėt apie jauną vaikiną. Na ir išėjo taip, kaip aš ir tikėjausi - liksim su Saule dviese (vardą jau išrinkau  cool.gif ). Tik aš manau kitaip, nors ir labai myliu būsimą tėtį, esu už pasirinkimo laisvę ir tas "aš tavęs nebemyliu" man buvo tikėtas. Labai paprasta kaltinti vyrus dėl visko, visi žmonės skirtingi, visų tikslai, požiūris, svajonės ir stiprybė skiriasi. Jei man būtų 22 metai, nežinau, ką tokiu atveju daryčiau. Tikrai nežinau. Ir nors mano nuotaika dabar kinta kas 10 minučių, aš žinau, kad viskas yra ir bus tik labai gerai, draugui linkiu didžiausios sėkmės, gyvenimas yra vienas ir jis per trumpas įsipareigojimams, jei to nesinori. Man atrodo pasaulis būtų gražesnis, o ir mes geresni, jei mažiau burbėtume, kokie visi aplinkui yra blogi, neatsakingi, bijantys suaugti, o tiesiog džiaugtumėmės viskuo ir pamatytume gerus dalykus. Štai aš būsiu vieniša mama ir jau susidėliojau pusę savo gyvenimo  bigsmile.gif  esu linkus planuot ir žinau, kad mano planas pavyks. O meilių gal dar bus  blush2.gif

Labai saunu, kad jus tokia ir taip mastot 4u.gif .
Bet jus su savo draugu ne 10 imt metu pragyvenot ir pas jus net seimos nera. Tai kad lyginti savo ir dvieju paskutiniu nusivylusiu merginu sioje temoje istorijas yra nesamone.
Atsakyti

Nu aisku gyvenimas per trumpas isipareigojimams bet pakankamai ilgas dulkintis be atsakomybes ir vaikus taskyt po pasauli doh.gif . Kol bus tokiu atlaidziu moteru, tol ir vaikinai galvos, kad nestumas ne ju problema

O kad nejauti nestumo iki 22 sav tai gal jau nereik cia skiest doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 02 gegužės 2016 - 13:15
QUOTE(GAILE* @ 2016 05 02, 13:13)
Nu aisku gyvenimas per trumpas isipareigojimams bet pakankamai ilgas dulkintis be atsakomybes ir vaikus taskyt po pasauli doh.gif . Kol bus tokiu atlaidziu moteru, tol ir vaikinai galvos, kad nestumas ne ju problema

O kad nejauti nestumo iki 22 sav tai gal jau nereik cia skiest doh.gif

drinks_cheers.gif
Raso gi, kad nuotaika kinta kas 10 min, tai kad cia laome is vaiku be vyro is seimos mato, tai nereikia labai demesio kreipt biggrin.gif .
Atsakyti

na, man irgi atrodo, kad 22 metu seima kurt dar anksti, ypac, kad vyru mastymas atsilieka bent kokiu penkmeciu. Bet, kur atsakomybes jausmas pas JAU saugusi vyra? Tai ne siaip kazkoks neatsakingas poelgis, tai nauja gyvybe. Koks dar NETIKETAS nestumas? O tai bernas kaisioja savo daikta ir nezino, kad vaikas gali but? Bent alimentus prisiteiskit. Tik neimkit vaikui tokio nebrendylos pavardes.
Atsakyti