QUOTE(Inesa18091996 @ 2016 04 17, 21:03)
Sveiki as irgi turiu tokia problema ir net nezinau ka daryti vyras pasake pries pora dienu kad nebemyli manes jau kury laika, bandau atgaminti kada tai galejo atsitikti ir kodel, nieko nesuprantu kodel kada ir kaip tia nutiko nieko nesumastau KODEL.
ir va jau antra diena negaliu valdyt save ir savo emociju verkiu net nenoredama verkt, tik pagalvojus apie tai krenta asaros ir neturiu kam issipasakot mamai nenoriu pasakot nes zinau kad jai bus uz mane skaudu. vakar kaip pradejau kamantineti ar dar kasnors liko ir ar yra da kasnors is ko galetumem viska grazinti ir is naujo sulipdyti jis man atsake kad jam reike laiko ir pasiule kurem laikui issikraustiti pas drauga kad supranti ko jam reike, as negaliu jo paleisti jis iseina nes pusvalandziuo man jau skaudu prisimastau nesamoniu ir verkiu visa laika... nezinau ka daryti gal kas turejot tokia situacija ir galetu patart ka nors ?
Maniskis panasiai trinktelejo naujiena po 10 metu bendro gyvenimo,vaikui buvo 5 eri. Kad nzn,ar nori seimos isvis. Pasirodo uzteko to,kad turejo sisirasinejimo drauge uzsieni,matai. Abejot pradejo. Kankinomes pora menesiu,iki absurdo. Kai jegu nebeliko,asaru irgi,su trenksmais nuleidau jo batus laiptais,pagyvenes menesiuka atskirai,kaip silkas norejo praslist namo. Sako,nzn,kas buvo galva apsede,tamsa kazkokia. Bet ka as supratau:dar kad ta tamsa ilgom kojom butu ji is tikro apsedus,nu naturoj. O cia uzteko sms pasirasinet,ir palikt seima noras atsirado,tai zinojai,kad nebepakeliui mums. Po 2 metu sios istorijos zinau tik tai,kad jam vidine krize grynai buvo,zmogus su savim nesusitvarke,nesuprato,kas vyksta (verslas,finansai,busto klausimas neisprestas),silpa ta vyru psich..Deja...
O moterytes,pasiepiancios rasyba-kai atsidursit tokioj situacijoj,rupes ne rasyba,o per asaras kaip kelia namo is darbo rast,pas vaikus pareit,blyn..