QUOTE(Medinis @ 2008 08 06, 08:10)
Dėl kokio "tokio"? Kas pasikeitė jūsų gyvenime, be jūsų pačių samprotavimų?
pimiausia,jei jo jausmai yra butent tokie,ilgai musu bendras gyvenimas nesites.anksciau ar veliau vienam taip pabos gyventi.anksciau ar veliau reiks mylimo ar mylincio zmogaus salia. o manes tokia perspektyva nezavi. kaip i noretusi pabaigos 'ilgai ir laimingai KARTU'
QUOTE(Miglužė @ 2008 08 06, 08:55)
1.
Erosi, man užstrigo Tavo postuose besikartojantis žodis "kuklu" (iš 5 postų, net 3 jis yra). Išsyk susidaro įspūdis, kad rašo nelabai savimi pasitikinti, ne per geriausiai save vertinanti moteris.
2.nors turbūt yra tuose jo žodžiuose ir tiesos, kitaip jam tokia mintis nebūtų į galvą atėjusi...
1.bravo .tiesos yra.
2.va buten ir man taip atrodo.
QUOTE(Saujora @ 2008 08 06, 09:04)
erosi, dabar sėdžiu ir galvoju...
ir, man visgi manau, kad ne žodžiuose, o darbuose, elgesy visa tiesa slypi. jei vyras tavęs, manęs ar dar kurios nemylėtų, tą suprastume ir be šitų žodžių kuriuos tu išgirdai
matote,karts nuo karto ir elgesys tai patvirtina.
QUOTE(GalBut @ 2008 08 06, 12:24)
Daba svarbiausia,katras pirmas pasakys:pabaiga,išeinu...tas ir laimės...tada kitas šliaužios keliais maldaudamas...ir sutiks su visom sąlygom...
o gal nei vienas nesliauzios. kai zmones vienas kita issiurbia iki galo,net ir likus kazkokiem meiles trupiniam nebelieka noro dar kazka daryt.
QUOTE(laureta @ 2008 08 06, 12:40)
nebemyli, tai nebemyli. O gal tai tiesa?
o gal ir tiesa.
QUOTE(wit @ 2008 08 06, 13:55)
o gal vaikelio atsiradimas turejo tam itakos?
visas demesys vaikui ir t.t ir pan?
dazniausiai santykiai keiciasi vaikiukui atsiradus...
vaikiukas nei pagerino,nei pablogino padeties. tai kas buvo anksciau (pavydas,nesutarimai,atsiribojimai vienas nuo kito) tas liko ir po gimimo.tiesiog tada dar galvojau,kad tai naturalus poru 'slifavimasis'.o dabar...arba mes labai jau kampuoti, arba....
QUOTE(Medinis @ 2008 08 06, 13:59)
O turėtų? Jis savo vaiką turi. Augesnį. Kurį nuo 2 metų augino, kai motina vaiką tėvui paliko. Kam gi jam prisidėt...
saunu.bet va matote,ir cia problema.jis bijo,kad as sunu pradesiu engti,as bijau,kad dukra liks nuskriausta,vien del to,kad mama turi. bet cia jau kita istorija... nors.. gal but butent del tokiu istoriju ir yra taip kaip yra.siuo klausimu man sunku kazka pasakyt.