Įkraunama...
Įkraunama...

aš tavęs nebemyliu..

QUOTE(nirvana @ 2008 08 06, 12:14)
o jergutėliau  doh.gif
gal nemaišykim SAVO VAIKO, su vyru? Vaikas yra tobulas vien dėl to, kad jis mano, nesvarbu ką jis bepadarytų. Be to, mano pareiga jį išauklėti, ir jeigu jis kažkoks blogesnis už kitus (nors neįsivaizduoju kaip tai gali būti), tai čia tik tėvų kaltė.

Jezau Jezau... kokia nepatirtis kalba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 08 06, 12:28)
ar jūs apsimetat kad tikrai nesuprantat ar nenorit ?  g.gif

taip turi būti  viskas, o vaikas jau savaime yra man idealas.

kai pati turėsi vaikų, manau suprasi. O dbr nesigilink, nes matau vistiek nesuprasi  4u.gif

vaikų turiu daugiau negu tu ir vyresnių.

ir jie tikrai nėra tobuli, kad ir kaip juos mylėčiau ir branginčiau.
Atsakyti
Erosi, man užstrigo Tavo postuose besikartojantis žodis "kuklu" (iš 5 postų, net 3 jis yra). Išsyk susidaro įspūdis, kad rašo nelabai savimi pasitikinti, ne per geriausiai save vertinanti moteris. Tokie žmonės dažnai jiems išsakytą kritiką priima kaip neginčytiną, jautriau reaguoja į nepozityvius pasisakymus... Na, bet aš čia tik šiaip, nekreipk dėmesio mirksiukas.gif Gal iš tiesų, vyras pasakė "nebemyliu" tik norėdamas Tave įskaudinti... nors turbūt yra tuose jo žodžiuose ir tiesos, kitaip jam tokia mintis nebūtų į galvą atėjusi...

Visiškai sutinku su Jurgixe mintimi, kad pirmiausia reikia išsiaiškinti ką kiekvienam iš jūsų reiškia žodis "myliu". Jei jūs jau trys metai kartu, tai natūralu, kad nebėra to jauduliuko, kuris kaskart būnant kartu virpino širdį. Po tiek laiko jo ir nebeturi būti, bet tai dar nereiškia, kad meilė baigėsi. Galbūt Tavo vyras to nesupranta. Būtinai pasikalbėkite apie tai, ką konkrečiai vienas kitam jaučiate.
Pati sakei, kad jis vis tiek nori būti kartu, o tai reiškia, kad jam su Tavimi gerai, koks gi žmogus norėtų katorgoje gyventi smile.gif

Jeigu jo pasakymas "nemyliu" = "nebejaučiu to ankščiau buvosio virpuliuko" tada viskas gerai. Visi taip gyvena mirksiukas.gif Bet tikrai nereiškia, kad nemyli vienas kito. Jei jums būnant vienas su kitu yra gera, jei jaučiatės saugūs, ramūs, rūpite vienas kitam, pasiilgstate vienas kito ir pan. ar gi tai yra ne meilė?

Susėskite ir pasikalbėkite, gal nėra viskas taip blogai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 08 06, 11:34)
Jezau Jezau... kokia nepatirtis kalba  doh.gif

tai, kad man mano vaikas yra tobulas tai aš nepatyrusi kažko?
Jėzus maryja, kokios jūs man visos keistos...
arba jūs savo vaikų nemylit arba jum kažkas ne taip . Patyrusios mat, kokios jūs motinos jei galit taip šnekėt, man šlykštu net klausytis

cha cha
Atsakyti
erosi, dabar sėdžiu ir galvoju...
ir, man visgi manau, kad ne žodžiuose, o darbuose, elgesy visa tiesa slypi. jei vyras tavęs, manęs ar dar kurios nemylėtų, tą suprastume ir be šitų žodžių kuriuos tu išgirdai
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 08 06, 11:58)
tai, kad man mano vaikas yra tobulas tai aš nepatyrusi kažko?
Jėzus maryja, kokios jūs man visos keistos...
arba jūs savo vaikų nemylit arba jum kažkas ne taip . Patyrusios mat,  kokios jūs motinos jei galit taip šnekėt, man šlykštu net klausytis

cha cha

Nirvana, nereaguok taip karštai, gyvenimas yra gražus, ramiau. Niekas čia tavęs nepuola. Idealių žmonių nėra, santykių taip pat.
Atsakyti
QUOTE(torpeda @ 2008 08 06, 12:06)
Nirvana, nereaguok taip karštai, gyvenimas yra gražus, ramiau. Niekas čia tavęs nepuola. Idealių žmonių nėra, santykių taip pat.

man tai gyvenimas yra labai gražus, bet nemėgstu kai į draugišką mano nuomonę atsako nelaimingos moterys persisunkusios pykčiu ant viso pasaulio.
Kągi, užuojauta jom ir linkiu išspręsit sėkmingai nelaimingus savo vedybinius gyvenimus ... 4u.gif
Atsakyti
cia truputi isikarsciavo kaikas - nereiketu visko priimti asmeniskai, o izeidinejimai tikrai nera pats tinkamiausias argumentas ir ginco jie tikrai nepadeda laimeti.
trumpai noreciau pasakyti del idealumo tobulumo - savaime suprantama jog niekas nera ir negali buti tobulas, bet kalbant apie santykius galbut tinkamesni zodziai butu harmonija, kiekvieno partnerio vidine pilnatve, ju poreikiu, lukesciu patenkinimas ir net virsijimas - manau tame ir yra santykiu tobulumas. jei zmogus sako kad nemyli vadinasi kazkas yra, kazkas ne taip - be reikalo ne vienas zmogus zodziais nesisvaisto, ypac jei pries tai jis niekada to nedarydavo. jei jau atsirado tokie zodziai vadinasi santykiu harmonija yra pazeista tik sunkiausia issiaiskinti kas yra blogai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kyste1 @ 2008 08 06, 12:19)
del idealumo tobulumo - savaime suprantama jog niekas nera ir negali buti tobulas, bet kalbant apie santykius galbut tinkamesni zodziai butu harmonija, kiekvieno partnerio vidine pilnatve, ju poreikiu, lukesciu patenkinimas ir net virsijimas - manau tame ir yra santykiu tobulumas.

drinks_cheers.gif
puikiai paaiškinai ... wink.gif
aš maniau, kad užteks pasakyti žodį idealu ir normaliai mąstančiam žmogui bus aišku apie ką aš. Bet ne, juk reikia kaikuriom savo pranašumą parodyti kabinėjantis prie žodžių ...
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 08 06, 13:09)
man tai gyvenimas yra labai gražus, bet nemėgstu kai į draugišką mano nuomonę atsako nelaimingos moterys persisunkusios pykčiu ant viso pasaulio.
Kągi, užuojauta jom ir linkiu išspręsit sėkmingai nelaimingus savo vedybinius gyvenimus ...  4u.gif

QUOTE(nirvana @ 2008 08 06, 13:32)
drinks_cheers.gif
puikiai paaiškinai ... wink.gif
aš maniau, kad užteks pasakyti žodį idealu ir normaliai mąstančiam žmogui bus aišku apie ką aš. Bet ne, juk reikia kaikuriom savo pranašumą parodyti kabinėjantis prie žodžių ...

žema.
Atsakyti
QUOTE(Saujora @ 2008 08 06, 13:34)

drinks_cheers.gif pasidraskė kaip reikiant lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tojama: 06 rugpjūčio 2008 - 11:43
unsure.gif man rods pamirsote tema...
Atsakyti