Įkraunama...
Įkraunama...

aš tavęs nebemyliu..

QUOTE(nirvana @ 2008 08 06, 11:04)
negi ne idealistinė ? tarp dviejų idealų reikia išsirinkti idealiausią  g.gif

Autorės šeima ideali.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 08 06, 11:02)
Gerą dilemą sprendžiate gretimoje temoje... Idealistinę tokią...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 08 06, 11:06)
Autorės šeima ideali.

už tamstos idealesnė tikrai

cha cha
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 08 06, 08:00)
aš esu idealistė ir man viskas turi būti arba tobula, arba geriau išvis nieko. Todėl ir išsiskyriau su savo vaiko tėvu, kai vaikas dar naujagimis buvo, nes pamačiau, kad meilės nėra. Buvo galima gyventi. Įjungti savo galvoj "poch**izmo" mygtuką ir apsimesti, kad niekas nerūpi, kad tavojo partnerio įdos neerzina, kad gyvenam tik dėl vaiko. Turiu draugę, kuri būtent taip ir gyvena. Aš taip negalėčiau. 
Iš mano pusės patarimas būtų toks  ax.gif o su tokiu vyru kalbėtis manau tai tik bergždžiai eikvoti brangius savo nervus...

matote,tobulumas toks gana slidus reikalas.mano kukliu isitikinimu,neesu pati tobula,tai ir tobulumo is kitu neturiu teises reikalaut.
o del tokio gyvenimo-vat ir sedziu ,galvoju.ar sugebesiu.ar mokesiu.
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2008 08 06, 01:14)
o istorija tokia.
pries keleta dienu mano sakalelis eilinio barnio metu isreze-as taves nebemyliu.man nespejus atsitoketi siek tiek pasitaise-kartais atrodo,kad taves nebemyliu. i mano kuklu klausima ka gi tada darysime,atsakymas ne ka maziau pribloske nei pats pareiskimas-o gi niego. juk tiek daug poru visa gyvenima kartu nugyvena vienas kito nemyledami. dar nespejus suvir
skinti naujienos tyliai islemenau,kad as tai vis ji dar myliu. atsakymas-nieko.praeis. nu ka... praeis tai praeis.. buvo paliesti dar keli skaudus musu bendro gyvenimo taskai,taciau sie taip baisiai neistrigo.
problema kaip ir aiski. tik va dabar sedziu ir suku galva-o gi ka tikrai man daryti?bandyti lipdyti seima?ar spjaut,susirinkt smutkeles ir valso zingsniu pro duris?.....o ir dukra dar tokia mazute.vat ir ieskau protingesniu patarimu. ka jus tokiu atveju darytumet?

oba blink.gif

na visų pirma, tai gal šitaip pasakė iš pykčia, pagautas emocijų?
aš ne kartą saviškiui išrėkusi, kad jo nekenčiu blush2.gif bet tai toli gražu ne tiesa
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2008 08 06, 11:08)
o del tokio gyvenimo-vat ir sedziu ,galvoju.ar sugebesiu.ar mokesiu.

Dėl kokio "tokio"? Kas pasikeitė jūsų gyvenime, be jūsų pačių samprotavimų?
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 08 06, 12:00)
aš esu idealistė ir man viskas turi būti arba tobula, arba geriau išvis nieko. Todėl ir išsiskyriau su savo vaiko tėvu, kai vaikas dar naujagimis buvo, nes pamačiau, kad meilės nėra. Buvo galima gyventi. Įjungti savo galvoj "poch**izmo" mygtuką ir apsimesti, kad niekas nerūpi, kad tavojo partnerio įdos neerzina, kad gyvenam tik dėl vaiko. Turiu draugę, kuri būtent taip ir gyvena. Aš taip negalėčiau. 
Iš mano pusės patarimas būtų toks  ax.gif o su tokiu vyru kalbėtis manau tai tik bergždžiai eikvoti brangius savo nervus...

o jei tamstos vaikas pasirodys ne toks idealus? nesielgs idealiai, neklausys idealiai ir t.t. ir jį mesit? nes visko kas nėra įdalu pakęst negalit ir taikstytis su tuo jums nepriimtina?
Atsakyti
QUOTE(Saujora @ 2008 08 06, 11:08)
oba  blink.gif

aš ne kartą saviškiui išrėkusi, kad jo nekenčiu  blush2.gif  bet tai toli gražu ne tiesa

moterys linkusios į isteriją manau labiau negu vyrai, todėl ir išrėkia beleką negalvodamos.. Bet jeigu jau vyras tai pasakė, nu nežinau .... aš priimčiau tai labai rimtai..
Atsakyti
QUOTE(Saujora @ 2008 08 06, 08:08)
oba  blink.gif

aš ne kartą saviškiui išrėkusi, kad jo nekenčiu  blush2.gif  bet tai toli gražu ne tiesa

matote,mes niekada vienas ant kito nerekaujam rimtu pykciu metu. mes ramiai.
bet va matote,niekaip dabar iki sekanciu santykiu aiskinimosi nenustatysi.
dabar del isrekimo.niekada nesimetau zodziais kuriais netikiu. net ir isiutus. to paties ir tikiuosi is savo partnerio. niekada nesakiau,kad nemyliu,nekenciu,ar dar kazka tokio jei to tikrai nejauciu.
Atsakyti
QUOTE(Saujora @ 2008 08 06, 11:11)
o jei tamstos vaikas pasirodys ne toks idealus? nesielgs idealiai, neklausys idealiai ir t.t. ir jį mesit? nes visko kas nėra įdalu pakęst negalit ir taikstytis su tuo jums nepriimtina?

o jergutėliau doh.gif
gal nemaišykim SAVO VAIKO, su vyru? Vaikas yra tobulas vien dėl to, kad jis mano, nesvarbu ką jis bepadarytų. Be to, mano pareiga jį išauklėti, ir jeigu jis kažkoks blogesnis už kitus (nors neįsivaizduoju kaip tai gali būti), tai čia tik tėvų kaltė.
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2008 08 06, 12:14)
matote,mes niekada vienas ant kito nerekaujam rimtu pykciu metu. mes ramiai.
bet va matote,niekaip dabar iki sekanciu santykiu aiskinimosi nenustatysi.
dabar del isrekimo.niekada nesimetau zodziais kuriais netikiu. net ir isiutus. to paties ir tikiuosi is savo partnerio. niekada nesakiau,kad nemyliu,nekenciu,ar dar kazka tokio jei to tikrai nejauciu.

bet, juk ne visi elgiasi taip, kaip iš jų tikiesi. ir todėl, kad nesitikėjai jog jis gali pasakyt iš pykčio tai ko nėra, arba tai kas tą minutę atrodė, nereiškia, kad to negalėjo būti
Papildyta:
QUOTE(nirvana @ 2008 08 06, 12:11)
moterys linkusios į isteriją manau labiau negu vyrai, todėl ir išrėkia beleką negalvodamos.. Bet jeigu jau vyras tai pasakė, nu nežinau .... aš priimčiau tai labai rimtai..

o kokias tyrimais čia remiesi g.gif būtų įdomu paskaityt, nes asmeninė patirtis rodo, kad tai nėra visiška tiesa.

QUOTE(nirvana @ 2008 08 06, 12:14)
o jergutėliau  doh.gif
gal nemaišykim SAVO VAIKO, su vyru? Vaikas yra tobulas vien dėl to, kad jis mano, nesvarbu ką jis bepadarytų. Be to, mano pareiga jį išauklėti, ir jeigu jis kažkoks blogesnis už kitus (nors neįsivaizduoju kaip tai gali būti), tai čia tik tėvų kaltė.

pati sakei, kad idealu turi būti VISKAS
Atsakyti
QUOTE(Saujora @ 2008 08 06, 11:25)
pati sakei, kad idealu turi būti VISKAS

ar jūs apsimetat kad tikrai nesuprantat ar nenorit ? g.gif

taip turi būti viskas, o vaikas jau savaime yra man idealas.

kai pati turėsi vaikų, manau suprasi. O dbr nesigilink, nes matau vistiek nesuprasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nirvana: 06 rugpjūčio 2008 - 10:33