o istorija tokia.
pries keleta dienu mano sakalelis eilinio barnio metu isreze-as taves nebemyliu.man nespejus atsitoketi siek tiek pasitaise-kartais atrodo,kad taves nebemyliu. i mano kuklu klausima ka gi tada darysime,atsakymas ne ka maziau pribloske nei pats pareiskimas-o gi niego. juk tiek daug poru visa gyvenima kartu nugyvena vienas kito nemyledami. dar nespejus suvir
skinti naujienos tyliai islemenau,kad as tai vis ji dar myliu. atsakymas-nieko.praeis. nu ka... praeis tai praeis.. buvo paliesti dar keli skaudus musu bendro gyvenimo taskai,taciau sie taip baisiai neistrigo.
problema kaip ir aiski. tik va dabar sedziu ir suku galva-o gi ka tikrai man daryti?bandyti lipdyti seima?ar spjaut,susirinkt smutkeles ir valso zingsniu pro duris?.....o ir dukra dar tokia mazute.vat ir ieskau protingesniu patarimu. ka jus tokiu atveju darytumet?
Vaikai taip sako, kai supyksta, bet ar pradedam abejoti, kad jie mūsų tikrai nemyli Gal labai jau smarkiai pykotės ir tiesiog norėjo skaudžiau įgelti, nei įprastai, o mes moterys tokios jausmingos, tad ir kirto į silpniausią vietą. Siūlau eilinius barnius pakeisti kažkuom kitu, na čia jau Jūsų fantazijos reikalas. Šmutkes dar spėsit susirinkti
hmmm o pas mane tokia pat padetis - tik toki pareiskima as isgirdau gal pries metus taip pat per barni ir iki siol dar nezinau ka daryti paprasciausiai vis dar tikiuosi, kad tas pasakymas as taves nebemyliu pykcio metu tai tam tikra savigyna. Nes siaip seimoje visko pasitaiko geru blogu dienu, bet kad viskas butu kaip pries ta 'as taves nebemyliu', o ir romantikos, artumo, kazkokios kibirksties is jo puses neber. bet gal gyvenime tikrai taip, ne kaip filmuose va taip nepatinka man tokos svyravimas bet kadangi taip pat yra vaikelis tai neroriu visko draskyt bent jau dabar tik nezinau ar ilgai galesiu su tuo gyvent...
Papildyta:
o del kalbejimosi apie tai - as bent jau simta kartu bandziau ir nieko viskas dazniausiai baigiasi barniu ir pasakymu, jog as neturiu kas veikti ir prisigalvoju ir nieko cia nera neiprasto visi taip gyvena
Papildyta:
o del kalbejimosi apie tai - as bent jau simta kartu bandziau ir nieko viskas dazniausiai baigiasi barniu ir pasakymu, jog as neturiu kas veikti ir prisigalvoju ir nieko cia nera neiprasto visi taip gyvena
QUOTE(tojama @ 2008 08 06, 06:15)
Vaikai taip sako, kai supyksta, bet ar pradedam abejoti, kad jie mūsų tikrai nemyli
tai kad jis toli grazu ne vaikas.nebent labai gerai uzsimaskaves.
suaugusio zmogaus rimtus pareiskimus rimtai ir priimu.
QUOTE(kyste1 @ 2008 08 06, 06:57)
vat dabar sedziu ir galvoju:o gal rimtai ia taip visi gyvena?
juk protingi zmones isrado,kad meile tesiasi tik tris metus.o mes kaip ir prazengem si kuklu jubilieju.
o gal rimtai ia taip visi gyvena?
juk protingi zmones isrado,kad meile tesiasi tik tris metus.o mes kaip ir prazengem si kuklu jubilieju.
[/quote]
ir mum tai prasidejo po triju metu bendravimo. gal tai visiem atsitinka tik vieni sugeba prisitaikyti, adaptuotis, o kiti yra tiesiog per dideli idealistai, svajotojai ir tai isgyvena sunkiau
Papildyta:
gal kitos merginos galetu pakomentuoti kaip keitesi ju santykiai su mylimaisiais
[/quote]
ir mum tai prasidejo po triju metu bendravimo. gal tai visiem atsitinka tik vieni sugeba prisitaikyti, adaptuotis, o kiti yra tiesiog per dideli idealistai, svajotojai ir tai isgyvena sunkiau
Papildyta:
gal kitos merginos galetu pakomentuoti kaip keitesi ju santykiai su mylimaisiais
QUOTE(Sommerregen @ 2008 08 06, 06:43)
Šmutkių krautis tai tikrai nereikia, bet kad kažkas nebe taip- tai faktas.
Dabar labai reikia kalbėtis ir išsiaiškinti, kas dingo, ko nebeliko, kas trukdo ir pan.Vyrai nemėgsta tokių pokalbių, bet kitaip liks nežinia ir netikrumas, reikia kalbėtis.
Dabar labai reikia kalbėtis ir išsiaiškinti, kas dingo, ko nebeliko, kas trukdo ir pan.Vyrai nemėgsta tokių pokalbių, bet kitaip liks nežinia ir netikrumas, reikia kalbėtis.
o kaip tik dabar taip nesinori... net baisu.
aš esu idealistė ir man viskas turi būti arba tobula, arba geriau išvis nieko. Todėl ir išsiskyriau su savo vaiko tėvu, kai vaikas dar naujagimis buvo, nes pamačiau, kad meilės nėra. Buvo galima gyventi. Įjungti savo galvoj "poch**izmo" mygtuką ir apsimesti, kad niekas nerūpi, kad tavojo partnerio įdos neerzina, kad gyvenam tik dėl vaiko. Turiu draugę, kuri būtent taip ir gyvena. Aš taip negalėčiau.
Iš mano pusės patarimas būtų toks o su tokiu vyru kalbėtis manau tai tik bergždžiai eikvoti brangius savo nervus...
Iš mano pusės patarimas būtų toks o su tokiu vyru kalbėtis manau tai tik bergždžiai eikvoti brangius savo nervus...
QUOTE(Medinis @ 2008 08 06, 11:02)
Gerą dilemą sprendžiate gretimoje temoje... Idealistinę tokią...
negi ne idealistinė ? tarp dviejų idealų reikia išsirinkti idealiausią