Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 28, 17:00)
111dalia,

graži tuniką. Ir aš ją savo planuose turiu. Gal kada nors...

Kokie sūlai ir vąšelis? Kiek laiko nėrei?

Siūlai tai kažkokie sintetiniai truputi storesni už maxi ,vašelis 0,90mm taip užrašyta ant jo verysad.gif O sveria 380gr.,bet aš esu 1.78m ūgio smile.gif
Nėriau taii lgai ax.gif kažkur nepilnai metus,bet būdavo ,kad per porą mėnesių nė gėlytės nenunerdavau.Vakarais man juodo neina nert, tai prisinėriau dar per tą laiką palaidinei gėlyčių lotuliukas.gif tarpais dar paveliu ir dar ko nors prisigalvoju kitokių rangdarbių bigsmile.gif

ačiū už gerus žodžius merginos
Atsakyti
Merginos, kaip išnerti trikampiu simboliu pažymėtą stulpelį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 01, 12:06)
Merginos, kaip išnerti trikampiu simboliu pažymėtą stulpelį? g.gif

o gal galima schemą? Nes nematant galime prisigalvoti įvairiausių variantų, kas ten per simbolis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 10 01, 12:17)
o gal galima schemą? Nes nematant galime prisigalvoti įvairiausių variantų, kas ten per simbolis 4u.gif

Štai tokia. g.gif user posted image
Atsakyti
Manau, žemas stulpelis( be užmetimo), bent jau aš taip nerčiau
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2008 10 01, 12:25)
Manau, žemas stulpelis( be užmetimo), bent jau aš taip nerčiau

Aišku, ačiū. 4u.gif Man irgi pasirodė, kad čia tiesiog žymėjimas kitoks stulpelio.
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 01, 12:27)
Aišku, ačiū. 4u.gif Man irgi pasirodė, kad čia tiesiog žymėjimas kitoks stulpelio.

čia įdūrimo vieta parodyta, kur durti žemą stulpelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 10 01, 13:11)
čia įdūrimo vieta parodyta, kur durti žemą stulpelį 4u.gif

Ačiū 4u.gif , dabar žinosiu, nes tikrai buvo nematytas kitose schemose toks simbolis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 01, 23:36)
Ačiū 4u.gif , dabar žinosiu, nes tikrai buvo nematytas kitose schemose toks simbolis. ax.gif

na čia tik dėl to, kad tas stulpelis yra duriamas nugarinėje gėlytės pusėje. Kad ne ant viršaus reikia durti, nes kitaip nesigaus tas grožis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 10 02, 09:09)
na čia tik dėl to, kad tas stulpelis yra duriamas nugarinėje gėlytės pusėje. Kad ne ant viršaus reikia durti, nes kitaip nesigaus tas grožis 4u.gif

Aga, tai štai kur paslaptis tų "rėvelių". bigsmile.gif
Atsakyti
Parodau savo bandymus a la airiskas nerimas..... (cia tarp sukneliu ir sijonu nerimo) smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mate, fantastiškai papuošei rankinę wub.gif O ir siūliukai įdomūs, atrodo g.gif Ar ne?
Atsakyti