Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

QUOTE(Lace @ 2011 05 30, 11:15)
nagi užsikepiau ir aš mažei krikštynoms airišką suknelę nunert... doh.gif Nėriau nėriau gėlytes, sudėliojau ant iškarpos - visai mažai unsure.gif Jei visą gėlytėm darysiu, tai suknelę nebent kokios anūkės krikštynom ir pabaigsiu  biggrin.gif Tada sugalvojau, kad gėlėta tik apačią ir viršų darysiu, o likusią suknelę netaisyklingu tinkleliu su gėlytėm nersiu. Nunėriau gabaliuką ir nebežinau, ar gražu, ar iš naujo kažką galvoti  g.gif

bus nerealiai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2011 05 30, 15:32)
Lace, man tai labai graži idėja tavo, tik jai turi laiko ir noro tai jaučiu tas vidurys labai gražiai atrodytų nertas taisyklingu tinkleliu, o va tokiu kaip olaivos, tai išvis grožis būtų thumbup.gif bet tu nerk, tik nemesk šitokio gražaus darbelio. Aš irgi savo dukrytei krikštynom nėriau airišku būdu, tik jungiau brydėmis, žodžiu varyk moterie, nesustok  thumbup.gif

Aš būtent to netaisyklingo tinklelio norėjau, ne todėl, kad laiko ar noro trūksta rolleyes.gif

Parodyk saviškę ax.gif Aš vat irgi bijau, kad man tas gėles visas teks brydėm jungti, nes kažkaip tas tinklelis labai sudėtingai atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 05 30, 19:56)
Aš būtent to netaisyklingo tinklelio norėjau, ne todėl, kad laiko ar noro trūksta  rolleyes.gif

Parodyk saviškę  ax.gif Aš vat irgi bijau, kad man tas gėles visas teks brydėm jungti, nes kažkaip tas tinklelis labai sudėtingai atrodo unsure.gif

lace thumbup.gif tik nemesk,nerealiai grazu bus 4u.gif
olaiva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvynuke85: 30 gegužės 2011 - 21:03
kazin ta mano suknele nebus per reta,kaip koks zvejybinis airiskas tinklas g.gif aisku pasuknele bus po ja linine,bet galvoju kaip as cia atrodysiu su ja g.gif jau mane abejones imti pradeda doh.gif
Atsakyti
bus labai gražios suknelės, šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 05 30, 19:56)
Aš būtent to netaisyklingo tinklelio norėjau, ne todėl, kad laiko ar noro trūksta  rolleyes.gif

Parodyk saviškę  ax.gif Aš vat irgi bijau, kad man tas gėles visas teks brydėm jungti, nes kažkaip tas tinklelis labai sudėtingai atrodo unsure.gif

a nu jai būtent to ir norėjai tada pirmyn thumbup.gif
Papildyta:
va radau savo senesnę žinutę su foto, nes atskirai suknelės nesu nufotkinusi iš arti doh.gif

QUOTE(MERENGE @ 2011 01 27, 16:42)
Na va, kaip žadėjau įdedu foto daugiau mano darbo. Darbo daug buvo, bet rezultatu likau labai patenkinta. Ateity dar tikrai meistravosiu šiuo būdu thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
saliui tai tokie tarpukai tinka,bet vat mazosios suknytei noretusi be tokiu dideliu tarpu,kad butu kazkaip smulkiau sunerta ax.gif
bet kiek darbelio bigsmile.gif doh.gif kiek motyvu is viso? neskaiciavai?
Atsakyti
Merenge, ačiū, kad pasirodei 4u.gif O jau darbelio darbelio čia kiek doh.gif Šalis kiek matau pynutėmis jungtas, o suknytė brydėmis? g.gif Man, kaip ir Olaivai, norėtųsi tankesnio sujungimo mergytės sijonui, bet nežinau, ką aš kalbėsiu, kai saviškę bent įpusėsiu doh.gif Vis tiek labai gražu wub.gif

Kol kas labai iš lėto, bet judu į priekį unsure.gif
Atsakyti
Lace- bet jau gėlyčių dailumas thumbup.gif . o vat olaivai norėtusi tas gėlytes išryškint. aš ne profė, čia tik mano akimis žiūrint
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti