Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

viktorijat, dar lapuko nėrimas labai aiškiai parodytas....

user posted image

Atsakyti
Aciu visoms, su lapuku jau viskas ok. Susmaigsciau jau visas detales ant putuplasto, tai oi kiek dar daug truksta, Gavosi dar tik puse bliuskutes o noriu sukneles tai dar kokia savaite nersiu detales smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2011 05 25, 17:04)
Eneja, pabandyk į google kur vaizdai įvesti "болеро выкройка" manau tikrai kažką tinkamo rasi, arba bent jau panašaus, dar pasikoreguosi pagal save

Dėkui, MERENGE, už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi mamutes kaip sunku sujungti tas detales, bandziau tinkleliu, bet nekas gavosi, tai darau brydem, tai jungsiu visa amzinybe verysad.gif kai nusibos eisiu toliau detaliu nert, nes dar tik prieki turiu. Net vyras sako tu nevark, as nupirksiu tau suknele. Bet tai kur jis nupirks tokiu nebuna parduotuvese lotuliukas.gif

Kai baigsiu tai pasirodysiu.
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2011 05 26, 09:51)
Oi mamutes kaip sunku sujungti tas detales, bandziau tinkleliu, bet nekas gavosi, tai darau brydem, tai jungsiu visa amzinybe  verysad.gif kai nusibos eisiu toliau detaliu nert, nes dar tik prieki turiu. Net vyras sako tu nevark, as nupirksiu tau suknele. Bet tai kur jis nupirks tokiu nebuna parduotuvese  lotuliukas.gif

Kai baigsiu tai pasirodysiu.

Nekantriai lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
nagi užsikepiau ir aš mažei krikštynoms airišką suknelę nunert... doh.gif Nėriau nėriau gėlytes, sudėliojau ant iškarpos - visai mažai unsure.gif Jei visą gėlytėm darysiu, tai suknelę nebent kokios anūkės krikštynom ir pabaigsiu biggrin.gif Tada sugalvojau, kad gėlėta tik apačią ir viršų darysiu, o likusią suknelę netaisyklingu tinkleliu su gėlytėm nersiu. Nunėriau gabaliuką ir nebežinau, ar gražu, ar iš naujo kažką galvoti g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lace,o man kaip tik graziau,kai padalkos tik geletos,o virsus daug maz lygesnis mirksiukas.gif nerk,nerk,bus labai grazu bigsmile.gif o tu nenori taip tas nertas gelytes ir lapelius padelioti apacioje,kad jie is vieno kampo iseitu.tarkim kairiam kampe butu pats akcentas is ju wink.gif
as irgi airinu.suknele.i vestuves eisiu pas airius tai reikia airint biggrin.gif kol kas tik padalkos placios yra,bet jau kylu,kylu aukstyn biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 30 gegužės 2011 - 13:14
Olaiva, gražios tavo padalkos wub.gif Pasirodyk vis progresą mirksiukas.gif Būsi man įkvėpimo šaltinis, kai jau norėsis nutrenkti tą nėrinį šalin mirksiukas.gif Labai jau po truputį į priekį stumiuosi doh.gif

O gėlytes aš dar šimtą kartų perdėliosiu, čia tik taip sudėliojau, kad maždaug turėti įsivaizdavimą, kiek ploto jau užpildau ax.gif
Atsakyti
ok,busim viena kitai ikvepejom,nes ir as zinok galiu ja trenkt i savo slapta siulu ir nebaigtuku vieta-po laiptais.jei tilps aisku smile.gif
tu is maxiu neri?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 05 30, 14:33)
ok,busim viena kitai ikvepejom,nes ir as zinok galiu ja trenkt i savo slapta siulu ir nebaigtuku vieta-po laiptais.jei tilps aisku smile.gif
tu is maxiu neri?

ne, ne maxiai čia, kažkokie kitokie - Altin Basak Klasik, No 40. Man atrodo jie šiek tiek plonesni už Maxius. Neriu 1 numerio vašeliu
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 05 30, 13:38)
ne, ne maxiai čia, kažkokie kitokie - Altin Basak Klasik, No 40. Man atrodo jie šiek tiek plonesni už Maxius. Neriu 1 numerio vašeliu

o as is plono 2 giju sukto lino neriu 1,25 vaseliu
kada tau reikia jau sukneles? man rugpjucio viduriui,bet reikia gerokai anksciau nusinerti,nes dar siuveja pasuknele sius.o dar jei sita man pasirodys netinkama,tai dar kad liktu laiko kitai nusinerti biggrin.gif
Atsakyti
Lace, man tai labai graži idėja tavo, tik jai turi laiko ir noro tai jaučiu tas vidurys labai gražiai atrodytų nertas taisyklingu tinkleliu, o va tokiu kaip olaivos, tai išvis grožis būtų thumbup.gif bet tu nerk, tik nemesk šitokio gražaus darbelio. Aš irgi savo dukrytei krikštynom nėriau airišku būdu, tik jungiau brydėmis, žodžiu varyk moterie, nesustok thumbup.gif
Atsakyti