viktorijat, dar lapuko nėrimas labai aiškiai parodytas....
Aciu visoms, su lapuku jau viskas ok. Susmaigsciau jau visas detales ant putuplasto, tai oi kiek dar daug truksta, Gavosi dar tik puse bliuskutes o noriu sukneles tai dar kokia savaite nersiu detales
QUOTE(MERENGE @ 2011 05 25, 17:04)
Eneja, pabandyk į google kur vaizdai įvesti "болеро выкройка" manau tikrai kažką tinkamo rasi, arba bent jau panašaus, dar pasikoreguosi pagal save
Dėkui, MERENGE, už pagalbą
Oi mamutes kaip sunku sujungti tas detales, bandziau tinkleliu, bet nekas gavosi, tai darau brydem, tai jungsiu visa amzinybe kai nusibos eisiu toliau detaliu nert, nes dar tik prieki turiu. Net vyras sako tu nevark, as nupirksiu tau suknele. Bet tai kur jis nupirks tokiu nebuna parduotuvese
Kai baigsiu tai pasirodysiu.
QUOTE(viktorijat @ 2011 05 26, 09:51)
Oi mamutes kaip sunku sujungti tas detales, bandziau tinkleliu, bet nekas gavosi, tai darau brydem, tai jungsiu visa amzinybe kai nusibos eisiu toliau detaliu nert, nes dar tik prieki turiu. Net vyras sako tu nevark, as nupirksiu tau suknele. Bet tai kur jis nupirks tokiu nebuna parduotuvese
Nekantriai lauksim
nagi užsikepiau ir aš mažei krikštynoms airišką suknelę nunert... Nėriau nėriau gėlytes, sudėliojau ant iškarpos - visai mažai Jei visą gėlytėm darysiu, tai suknelę nebent kokios anūkės krikštynom ir pabaigsiu Tada sugalvojau, kad gėlėta tik apačią ir viršų darysiu, o likusią suknelę netaisyklingu tinkleliu su gėlytėm nersiu. Nunėriau gabaliuką ir nebežinau, ar gražu, ar iš naujo kažką galvoti
Lace,o man kaip tik graziau,kai padalkos tik geletos,o virsus daug maz lygesnis nerk,nerk,bus labai grazu o tu nenori taip tas nertas gelytes ir lapelius padelioti apacioje,kad jie is vieno kampo iseitu.tarkim kairiam kampe butu pats akcentas is ju
as irgi airinu.suknele.i vestuves eisiu pas airius tai reikia airint kol kas tik padalkos placios yra,bet jau kylu,kylu aukstyn
as irgi airinu.suknele.i vestuves eisiu pas airius tai reikia airint kol kas tik padalkos placios yra,bet jau kylu,kylu aukstyn
Olaiva, gražios tavo padalkos Pasirodyk vis progresą Būsi man įkvėpimo šaltinis, kai jau norėsis nutrenkti tą nėrinį šalin Labai jau po truputį į priekį stumiuosi
O gėlytes aš dar šimtą kartų perdėliosiu, čia tik taip sudėliojau, kad maždaug turėti įsivaizdavimą, kiek ploto jau užpildau
O gėlytes aš dar šimtą kartų perdėliosiu, čia tik taip sudėliojau, kad maždaug turėti įsivaizdavimą, kiek ploto jau užpildau
ok,busim viena kitai ikvepejom,nes ir as zinok galiu ja trenkt i savo slapta siulu ir nebaigtuku vieta-po laiptais.jei tilps aisku
tu is maxiu neri?
tu is maxiu neri?
QUOTE(Olaiva @ 2011 05 30, 14:33)
ok,busim viena kitai ikvepejom,nes ir as zinok galiu ja trenkt i savo slapta siulu ir nebaigtuku vieta-po laiptais.jei tilps aisku
tu is maxiu neri?
tu is maxiu neri?
ne, ne maxiai čia, kažkokie kitokie - Altin Basak Klasik, No 40. Man atrodo jie šiek tiek plonesni už Maxius. Neriu 1 numerio vašeliu
QUOTE(Lace @ 2011 05 30, 13:38)
ne, ne maxiai čia, kažkokie kitokie - Altin Basak Klasik, No 40. Man atrodo jie šiek tiek plonesni už Maxius. Neriu 1 numerio vašeliu
o as is plono 2 giju sukto lino neriu 1,25 vaseliu
kada tau reikia jau sukneles? man rugpjucio viduriui,bet reikia gerokai anksciau nusinerti,nes dar siuveja pasuknele sius.o dar jei sita man pasirodys netinkama,tai dar kad liktu laiko kitai nusinerti
Lace, man tai labai graži idėja tavo, tik jai turi laiko ir noro tai jaučiu tas vidurys labai gražiai atrodytų nertas taisyklingu tinkleliu, o va tokiu kaip olaivos, tai išvis grožis būtų bet tu nerk, tik nemesk šitokio gražaus darbelio. Aš irgi savo dukrytei krikštynom nėriau airišku būdu, tik jungiau brydėmis, žodžiu varyk moterie, nesustok