Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

QUOTE(IngridaGal @ 2011 05 13, 17:54)
Rife, nuostabi suknele  wub.gif

Ačiū, ačiū
Gyvai atrodo daug gražiau, labai nusivyliau fotografu ir nuotraukom
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2011 05 13, 17:57)
Ačiū, ačiū
Gyvai atrodo daug gražiau, labai nusivyliau fotografu ir nuotraukom

Visi rankdarbiai gyvai zymiai graziau atrodo, ypac ant modeliuku.. bet tikrai grazaus ir menisko rubo nepasleptu net ir labai prastos kokybes foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 05 13, 18:56)
Visi rankdarbiai gyvai zymiai graziau atrodo, ypac ant modeliuku.. bet tikrai grazaus ir menisko rubo nepasleptu net ir labai prastos kokybes foto  mirksiukas.gif

Ačiū, Jūs man pakėlėt nuotaiką
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2011 05 13, 17:43)
Krikšto suknelė airišku mezgimo būdu

Labai grazu 4u.gif wub.gif
Bet kiek cia darbelio !
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2011 05 13, 18:43)
Krikšto suknelė airišku mezgimo būdu

Gražu, gražu, labai gražu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Kriksto suknyte airisku nerimu
user posted image
Atsakyti
na,įmetu ir aš šį tą...pažadėjau Viliutei,na o gavosi tai šiaip sau-teko improvizuot,nes pritrūkau siūlų-ir...nebegavau... unsure.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 19 gegužės 2011 - 18:26
LUTUTE, labai gražu wub.gif
Atsakyti
Lutute, labai giriu 4u.gif ir spalviškai gražu ir kruopštumas neišpasakytas
Atsakyti
blush2.gif labai ačiū už komplimentus...nersiu toliau-turiu idėjų ... biggrin.gif
Atsakyti
Prasau patarimo. Susizavejau Jusu visu darbeliais. Turejau tokiu siulu, tai prineriau detaliu, bet kadangi jie baiges tai nuvaziavau dasipirkt ir pamaciau tuos maxi. Jie plonesni uz mano naudojamus. Tai dabar galvoju ar pirkt tuos maxi ir nert is naujo ar pirkt tuos storsnius ir baigti ka pradejau. Sakykit ar ir is storesniu siulu bus grazu? Jie medvilninai skirti nerti 2 nr vaseliu. Kaip jums atrodo? Gal tada tik sujungima daryti su plonesniais?
Atsakyti
Prašau pagalbos smile.gif Neriu trumpą švarkelį vasarišką tipo bolero ir niekaip nerandu kur surasti pasidaryti iškarpą, nes jau laikas man jungti daugybę gėlyčių.Gal pagelbėtumėt kur rasti ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti