tikra taip,ten virsuj retesnis tinklelis,taip jau norejosi
oi kiek daug ten dar netikslumu galima iziuret.
[quote=Viliuteee,2010 04 16, 21:27]
sveikutės,
noriu parodyti neužbaigtą savo airišką nėrinuką.kadangi krikštynos dėl priežasties nusikelia iki rudens,suknelė iki tada lauks užbaigimo.
NESKALBTA IR NELYGINTA!!!
superine suknyte!!!!! nu nereali!jau senokai ieskau mazajai suknytes krikstynoms, ir vat tik ta nuotraukyte ismete paguglinus ir viskas!grazesniu uz ja nerandu nors tu ka!
butu laaaabai faina jei atsilieptu sios grozybes autore, nes laaaaabai noreciau sitos suknytes
sveikutės,
noriu parodyti neužbaigtą savo airišką nėrinuką.kadangi krikštynos dėl priežasties nusikelia iki rudens,suknelė iki tada lauks užbaigimo.
superine suknyte!!!!! nu nereali!jau senokai ieskau mazajai suknytes krikstynoms, ir vat tik ta nuotraukyte ismete paguglinus ir viskas!grazesniu uz ja nerandu nors tu ka!
butu laaaabai faina jei atsilieptu sios grozybes autore, nes laaaaabai noreciau sitos suknytes
[quote=Raselija,2011 03 27, 23:01]
sveikutės,
[superine suknyte!!!!! nu nereali!jau senokai ieskau mazajai suknytes krikstynoms, ir vat tik ta nuotraukyte ismete paguglinus ir viskas!grazesniu uz ja nerandu nors tu ka!
[/quote]
cia mano darbelis.malonu,kad patiko
sveikutės,
[superine suknyte!!!!! nu nereali!jau senokai ieskau mazajai suknytes krikstynoms, ir vat tik ta nuotraukyte ismete paguglinus ir viskas!grazesniu uz ja nerandu nors tu ka!
[/quote]
cia mano darbelis.malonu,kad patiko
QUOTE(bastinga @ 2011 03 28, 12:12)
jau gyriau,bet dar pagirsiu,nes per daug tokiam groziui nebus labai faina.
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 03 28, 14:47)
jau gyriau,bet dar pagirsiu,nes per daug tokiam groziui nebus labai faina.
Ačiū labai tik pamiršau dar juostelę įverti
Labai gražūs paskutiniai darbeliai
Įkeliu 4ių motyvų schemas, iš kurių susideda suknelė. Skaičiukai, mano prirašyti
kažkaip man nejauku dėl autorystės, vis dėl tai lietuviškas žurnalas
Įkeliu 4ių motyvų schemas, iš kurių susideda suknelė. Skaičiukai, mano prirašyti
kažkaip man nejauku dėl autorystės, vis dėl tai lietuviškas žurnalas
nemanau, kad verta jaudintis del autorystes, nes juk rastukas publikuotas viesai:) juk niekas neuzdraus draugei zurnalo paskolinti, tai cia beveik tas pats p.s. tik kokiais gi siulais ir kokio numerio vaseliu ta suknele nerti, kad atitinkamo dydzio fragmentai gautusi?
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 03 30, 10:34)
nemanau, kad verta jaudintis del autorystes, nes juk rastukas publikuotas viesai:) juk niekas neuzdraus draugei zurnalo paskolinti, tai cia beveik tas pats p.s. tik kokiais gi siulais ir kokio numerio vaseliu ta suknele nerti, kad atitinkamo dydzio fragmentai gautusi?
Nelabai galiu pasakyt, nes ten niekas nenurodyta aš turėjau seną balto lino konusą, nėriau su 2 nr vašeliu. Motyvų per 100, koks 120 (tiksliai nepasakysiu, nes jie guli jau metus ). Padėliojau ant suknelės vienos pusės ir taip nusprendžiau kiek jau gana Jungiant galim pareguliuoti. Čia toks labai kūrybiškas nėrinys gaunasi. Kas kaip nori ir kam kaip išeina
Raselija
QUOTE(Raflezija @ 2011 03 29, 20:21)
IDEJA SUPERINE SAUNUOLE IR DARBELIS LABAI MIELAS
Ačiū