Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

tikra taip,ten virsuj retesnis tinklelis,taip jau norejosi smile.gif
oi kiek daug ten dar netikslumu galima iziuret. ax.gif
Atsakyti
[quote=Viliuteee,2010 04 16, 21:27]
sveikutės,
noriu parodyti neužbaigtą savo airišką nėrinuką.kadangi krikštynos dėl priežasties nusikelia iki rudens,suknelė iki tada lauks užbaigimo.
NESKALBTA IR NELYGINTA!!!
user posted image
user posted image

superine suknyte!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nu nereali!jau senokai ieskau mazajai suknytes krikstynoms, ir vat tik ta nuotraukyte ismete paguglinus ir viskas!grazesniu uz ja nerandu nors tu ka!

butu laaaabai faina jei atsilieptu sios grozybes autore, nes laaaaabai noreciau sitos suknytes ax.gif
Atsakyti
[quote=Raselija,2011 03 27, 23:01]
[quote=Viliuteee,2010 04 16, 21:27]
sveikutės,
noriu parodyti neužbaigtą savo airišką nėrinuką.kadangi krikštynos dėl priežasties nusikelia iki rudens,suknelė iki tada lauks užbaigimo.
NESKALBTA IR NELYGINTA!!!
[superine suknyte!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nu nereali!jau senokai ieskau mazajai suknytes krikstynoms, ir vat tik ta nuotraukyte ismete paguglinus ir viskas!grazesniu uz ja nerandu nors tu ka!

butu laaaabai faina jei atsilieptu sios grozybes autore, nes laaaaabai noreciau sitos suknytes ax.gif
[/quote]

cia mano darbelis.malonu,kad patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Naujiena mažylei ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2011 03 28, 12:12)
Naujiena mažylei ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

jau gyriau,bet dar pagirsiu,nes per daug tokiam groziui nebus wub.gif labai faina.
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 03 28, 14:47)
jau gyriau,bet dar pagirsiu,nes per daug tokiam groziui nebus wub.gif labai faina.

Ačiū labai 4u.gif tik pamiršau dar juostelę įverti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mayja @ 2011 01 28, 12:37)
Labai gražūs visų darbai, žaviuosi kantrybe thumbup.gif

Mano mažytis darbelis, bet labai rūpėjo išbandyti šį nėrimo būdą smile.gif

Truputį pasirodau savo atnaujintą-apnertą tašiuką:

PRIEŠ

ir
PO

IDEJA SUPERINE thumbup.gif SAUNUOLE IR DARBELIS LABAI MIELAS wub.gif
Atsakyti
Labai gražūs paskutiniai darbeliai smile.gif

Įkeliu 4ių motyvų schemas, iš kurių susideda suknelė. Skaičiukai, mano prirašyti blush2.gif

user posted image
user posted image

kažkaip man nejauku dėl autorystės, vis dėl tai lietuviškas žurnalas g.gif
Atsakyti
nemanau, kad verta jaudintis del autorystes, nes juk rastukas publikuotas viesai:) juk niekas neuzdraus draugei zurnalo paskolinti, tai cia beveik tas pats thumbup.gif p.s. tik kokiais gi siulais ir kokio numerio vaseliu ta suknele nerti, kad atitinkamo dydzio fragmentai gautusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 03 30, 10:34)
nemanau, kad verta jaudintis del autorystes, nes juk rastukas publikuotas viesai:) juk niekas neuzdraus draugei zurnalo paskolinti, tai cia beveik tas pats thumbup.gif  p.s. tik kokiais gi siulais ir kokio numerio vaseliu ta suknele nerti, kad atitinkamo dydzio fragmentai gautusi? g.gif

Nelabai galiu pasakyt, nes ten niekas nenurodyta schmoll.gif aš turėjau seną balto lino konusą, nėriau su 2 nr vašeliu. Motyvų per 100, koks 120 (tiksliai nepasakysiu, nes jie guli jau metus doh.gif ). Padėliojau ant suknelės vienos pusės ir taip nusprendžiau kiek jau gana biggrin.gif Jungiant galim pareguliuoti. Čia toks labai kūrybiškas nėrinys gaunasi. Kas kaip nori ir kam kaip išeina biggrin.gif
Atsakyti
Raselija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2011 03 29, 20:21)
IDEJA SUPERINE  thumbup.gif  SAUNUOLE IR DARBELIS LABAI MIELAS  wub.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti