Na, Vilija, isivaizduoju kiek vargelio medali tau as po pirmosios palaidines:
sakiau airisku neapsiimsiu bet va dabar jau tris krikstynoms apsiemiau
nors sau laaabai noriu ko nors airisko bet.... kol kas susilaikau
kaip cia viskas grazu..... niekad tokio lygio nepasieksiu
sitas Viliuteees kurinys is fantastikos srities. dar tokio grozio nesu maciusi
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 23, 21:20)
kodel taip sakot.Cia tikrai nera nieko sudetingo,reikia tik daug kantrybes,nes greito rezultato pasiekti tiesiog neimanoma.
na, truputi papriestarausiu: reikia ir igusti truputi nes pirmieji darbeliai ziauriai skiriasi nuo velesniu (bent jau mano) kokybes atzvilgiu, bet kaip sakoma "per kancias i zvaigzdes" na o tu tai tikra profe, zaviuosi tavim. Ir visada zavejausi. Ir visada zavesiuosi
QUOTE(La Perla @ 2011 03 24, 10:32)
na, truputi papriestarausiu: reikia ir igusti truputi nes pirmieji darbeliai ziauriai skiriasi nuo velesniu (bent jau mano) kokybes atzvilgiu, bet kaip sakoma "per kancias i zvaigzdes" na o tu tai tikra profe, zaviuosi tavim. Ir visada zavejausi. Ir visada zavesiuosi
Aciu Lusasita uz tokius aukstus ivertinimus
aciu,La Perla,ir as tavim zaviuosi,tu per kelerius metus pasiekei tiek pat,kie as per daug metu.Nors tiesa sakant ,su airiskais neriniais tikrai nedaug draugavau,tai mano tik 6-as darbas.isbandziau visus jungimo budus,bet sitas man graziausias tik laiko jam reikia daugiausiai
QUOTE(Lusasita @ 2011 03 24, 00:30)
Merginos, jei nesupyksit, pasakysiu as savo nuomone apie airiskus nerinius.
Daug darbeliu maciau, bet man visa laika kliuna tas tinklelis. Butu zymiai graziau, jei tinklelio butu daroma kuo maziau. Kuo daugiau ir tankiau reiketu detaliu, motyvu, juos kiek imanoma labiau kartu sujungti, o tinklelio daryti minimaliai, kur tikrai neimanoma paciu motyvu sujungt. Nes ne tinklelis visa grozi duoda, o butent motyvai. O tinklelis dazniausiai gaunasi chaotiskas, netvarkingas. Tai va tokia mano nuomone - kuo tankiau motyvus isdestyti, o tinklielio kuo minimaliau.
Viliutei, be abejo medalis uz kantrybe:)
Daug darbeliu maciau, bet man visa laika kliuna tas tinklelis. Butu zymiai graziau, jei tinklelio butu daroma kuo maziau. Kuo daugiau ir tankiau reiketu detaliu, motyvu, juos kiek imanoma labiau kartu sujungti, o tinklelio daryti minimaliai, kur tikrai neimanoma paciu motyvu sujungt. Nes ne tinklelis visa grozi duoda, o butent motyvai. O tinklelis dazniausiai gaunasi chaotiskas, netvarkingas. Tai va tokia mano nuomone - kuo tankiau motyvus isdestyti, o tinklielio kuo minimaliau.
QUOTE(Ifa @ 2011 03 24, 14:00)
Merginos, jei nesupyksit, pasakysiu as savo nuomone apie airiskus nerinius.
O as manau, kad reikia jausti ir islaikyti pusiausvyra tarp tinkleliu ir motyvu.. jei detales per daug arti viena kitos, neisryskeja ju konturai, viskas sugrusta i kruva ir nors darbo be proto daug ideta, atrodo kaip didele nereikalingiu daliu kruva sujungta i ruba... na o jei vien tinklas ir kelios detales, tai tada kaip neisbaigtas gaminys atrodo, nors zinoma visa tai yra skonio reikalas ir koks detaliu ar pacio tinklo tankumas tinka vienam gaminiui, nebutinai tiks kitam.. Na bet tai yra tik mano nuomone, gerbiu ir zemai lenkiu galva pries visas auksarankes, kurios ryztasi pradeti ir sugeba pabaigti airiskuosius nerinius
Be abejo - svarbiausia pusiausvyra ir harmonija
Cia radau vienos siulines svetainej kuklu, bet tuo paciu atrodanti prabangiai
airiuka
http://www.julira.lt...CFYaHDgode3Elbw.
Kaip jis jums?
Cia radau vienos siulines svetainej kuklu, bet tuo paciu atrodanti prabangiai
airiuka
http://www.julira.lt...CFYaHDgode3Elbw.
Kaip jis jums?
tinklelio netaisyklingumas-airisku neriniu bruozas.net pats pavadinimas rusu kalba skamba,,nereguliarnaja setka).o kiek jo turi buti,zinoma skonio reikalas.be to,kaip minejau ,yra ne vienas detaliu jungimo budas,tai taip pat skonio reikalas.galima visai be tinklelio jungti ir galima tureti puiku rezultata.
juk yra tema osinkoje ,ir pilni zurnalai graziausiu pavyzdziu pagal kiekvieno skoni,tik dirbt ir dirbt,ir zinoma mums pasirodyt
juk yra tema osinkoje ,ir pilni zurnalai graziausiu pavyzdziu pagal kiekvieno skoni,tik dirbt ir dirbt,ir zinoma mums pasirodyt