Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

Na, Vilija, isivaizduoju kiek vargelio doh.gif medali tau smile.gif as po pirmosios palaidines:
user posted image

sakiau airisku neapsiimsiu bet va dabar jau tris krikstynoms apsiemiau doh.gif doh.gif

nors sau laaabai noriu ko nors airisko bet.... kol kas susilaikau lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip cia viskas grazu..... niekad tokio lygio nepasieksiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
kodel taip sakot.Cia tikrai nera nieko sudetingo,reikia tik daug kantrybes,nes greito rezultato pasiekti tiesiog neimanoma.
Atsakyti
user posted image
sitas Viliuteees kurinys is fantastikos srities. wub.gif wub.gif wub.gif dar tokio grozio nesu maciusi wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif first.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 23, 21:20)
kodel taip sakot.Cia tikrai nera nieko sudetingo,reikia tik daug kantrybes,nes greito rezultato pasiekti tiesiog neimanoma.

na, truputi papriestarausiu: reikia ir igusti truputi nes pirmieji darbeliai ziauriai skiriasi nuo velesniu (bent jau mano) kokybes atzvilgiu, bet kaip sakoma "per kancias i zvaigzdes" na o tu tai tikra profe, zaviuosi tavim. Ir visada zavejausi. Ir visada zavesiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 03 24, 10:32)
na, truputi papriestarausiu: reikia ir igusti truputi nes pirmieji darbeliai ziauriai skiriasi nuo velesniu (bent jau mano) kokybes atzvilgiu, bet kaip sakoma "per kancias i zvaigzdes" na o tu tai tikra profe, zaviuosi tavim. Ir visada zavejausi. Ir visada zavesiuosi  smile.gif

Aciu Lusasita uz tokius aukstus ivertinimus 4u.gif
aciu,La Perla,ir as tavim zaviuosi,tu per kelerius metus pasiekei tiek pat,kie as per daug metu.Nors tiesa sakant ,su airiskais neriniais tikrai nedaug draugavau,tai mano tik 6-as darbas.isbandziau visus jungimo budus,bet sitas man graziausias ax.gif tik laiko jam reikia daugiausiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 03 24, 00:30)
user posted image
sitas Viliuteees kurinys is fantastikos srities. wub.gif  wub.gif  wub.gif  dar tokio grozio nesu maciusi  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  first.gif  first.gif

drinks_cheers.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, jei nesupyksit, pasakysiu as savo nuomone apie airiskus nerinius.
Daug darbeliu maciau, bet man visa laika kliuna tas tinklelis. Butu zymiai graziau, jei tinklelio butu daroma kuo maziau. Kuo daugiau ir tankiau reiketu detaliu, motyvu, juos kiek imanoma labiau kartu sujungti, o tinklelio daryti minimaliai, kur tikrai neimanoma paciu motyvu sujungt. Nes ne tinklelis visa grozi duoda, o butent motyvai. O tinklelis dazniausiai gaunasi chaotiskas, netvarkingas. Tai va tokia mano nuomone - kuo tankiau motyvus isdestyti, o tinklielio kuo minimaliau.
Viliutei, be abejo medalis uz kantrybe:)
Atsakyti
QUOTE(Ifa @ 2011 03 24, 14:00)
Merginos, jei  nesupyksit, pasakysiu  as  savo  nuomone  apie  airiskus  nerinius.
Daug  darbeliu  maciau, bet  man  visa  laika  kliuna  tas  tinklelis. Butu  zymiai  graziau, jei  tinklelio  butu  daroma  kuo  maziau. Kuo  daugiau  ir  tankiau  reiketu  detaliu, motyvu,  juos  kiek  imanoma  labiau  kartu  sujungti, o  tinklelio  daryti  minimaliai, kur  tikrai  neimanoma  paciu  motyvu  sujungt. Nes  ne  tinklelis  visa  grozi  duoda, o  butent  motyvai. O  tinklelis  dazniausiai  gaunasi  chaotiskas, netvarkingas.  Tai  va  tokia  mano  nuomone - kuo  tankiau  motyvus  isdestyti, o  tinklielio  kuo  minimaliau.
        Viliutei, be  abejo  medalis  uz  kantrybe:)

O as manau, kad reikia jausti ir islaikyti pusiausvyra tarp tinkleliu ir motyvu.. jei detales per daug arti viena kitos, neisryskeja ju konturai, viskas sugrusta i kruva ir nors darbo be proto daug ideta, atrodo kaip didele nereikalingiu daliu kruva sujungta i ruba... na o jei vien tinklas ir kelios detales, tai tada kaip neisbaigtas gaminys atrodo, nors zinoma visa tai yra skonio reikalas ir koks detaliu ar pacio tinklo tankumas tinka vienam gaminiui, nebutinai tiks kitam.. Na bet tai yra tik mano nuomone, gerbiu ir zemai lenkiu galva pries visas auksarankes, kurios ryztasi pradeti ir sugeba pabaigti airiskuosius nerinius
Atsakyti
Be abejo - svarbiausia pusiausvyra ir harmonija 4u.gif

Cia radau vienos siulines svetainej kuklu, bet tuo paciu atrodanti prabangiai
airiuka

http://www.julira.lt...CFYaHDgode3Elbw.

Kaip jis jums?smile.gif
Atsakyti
tinklelio netaisyklingumas-airisku neriniu bruozas.net pats pavadinimas rusu kalba skamba,,nereguliarnaja setka).o kiek jo turi buti,zinoma skonio reikalas.be to,kaip minejau ,yra ne vienas detaliu jungimo budas,tai taip pat skonio reikalas.galima visai be tinklelio jungti ir galima tureti puiku rezultata. ax.gif

juk yra tema osinkoje ,ir pilni zurnalai graziausiu pavyzdziu pagal kiekvieno skoni,tik dirbt ir dirbt,ir zinoma mums pasirodyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 24 kovo 2011 - 14:02
prašau neužpykit, bet mano akim žiūrint šitoj vietoj norėtusi tankesnio tinklelio. žemiau atsikartojantys motyvai sunerti tankiau.
user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti