labai reikia jūsu patarimų kaip išmegzti gražiai tinklelį, nu niekaip jis man dailiai nesigauna. bandžiau megzti ir netaisiklingos formos tai išvis negražiai gaunas. gal matot mano kladas kur pačiai nedaeina .
My Webpage
QUOTE(eliukė @ 2011 03 12, 17:53)
labai reikia jūsu patarimų kaip išmegzti gražiai tinklelį, nu niekaip jis man dailiai nesigauna. bandžiau megzti ir netaisiklingos formos tai išvis negražiai gaunas. gal matot mano kladas kur pačiai nedaeina .
Gal pabandyti daryti smulkesnį t.y. mažesnes skylutes tada visas tinklelis tarsi susilieja ir dailiau atrodo
QUOTE(eliukė @ 2011 03 12, 16:53)
labai reikia jūsu patarimų kaip išmegzti gražiai tinklelį, nu niekaip jis man dailiai nesigauna. bandžiau megzti ir netaisiklingos formos tai išvis negražiai gaunas.
Megzk mažesnėm akutėm.Pabandyk dar kur ne kur stulpelius su užmetimu įdėt.
QUOTE(eliukė @ 2011 03 12, 17:53)
My Webpage
My Webpage
Labas,
daznai uzsuku cia pasizvalgyt..
Parodysiu,kaip as neriu tinkleli.Gal kas nors bent trupuciuka bus aiskiau.Galite klausti per AZ.Padesiu...
Pirmiausia jungiamus motyvus (ar gelytes ar lapeliai) reiktu sudelioti ant horizontalaus pagrindo ir prismaigstyti adatelemis .Tam puikiai tinka putplascio gabalas apvyniotas maistine plevele.Man pasiteisino,nes neriant l.daznai tenka ta gabala sukioti pagal nerinio rasto motyva.,Gana patogu. Virs putplascio gabalo uzsidedu ir su adatelem prisismaigstau norimo gaminio lekala.Patogiausia is pleveles,nes ji yra daznai badoma su adatelemis.Galima ir is popieriaus,tik popierius gali per laika suplysti(nuo adateliu badymo). Tinklelio nerimas- gryna improvizacija.Tai kilpeliu ir stulpeliu su 1 ar 2 ar 3-4 uzmetimais.Pagal poreiki.Svarbu,kad gaminio neriant netemtu ar atvirksciai. Nunerus nedideli gabaliuka visada prismeigiu adatele.
Is tikruju ,tai cia mano pirmas blynas airiskame nerime,kuri ka tik matete auksciau...Tikiuosi - profesionales smarkiai neispeiks. Prisiskaiciau daug informacijos ir pirma karta bandau ivykdyt savo plana turet tokia tinkline palaidine,kuria galima vilkti ir ant golfo ir siaip per karsti, turetu but visai nieko...
Sunkiai sekasi ivykdyt- vis laiko pritruksta,na bet tikiuos vasarai pasipuost...
Sunkiai sekasi ivykdyt- vis laiko pritruksta,na bet tikiuos vasarai pasipuost...
]My Webpage[/URL]
čia mano progresas .nėra idealu bet stengiuos. labai jau man lėtai mezgasi. apačioje dar pabandžiau didelėm skylėm bet man nesižiuri.
ačiu mergaitės už patarimus.
ačiu rosssi, ištiesu labai didelė klaida megzti ant manekeno , galit isivaizduoti kaip aš ji ant stalo sukinėju . vyras grįžes po darbo truputį "pavargęs" vos šoko negavo kai pamatė ant stalo manekena ir mane užvirtuse ant jo
čia mano progresas .nėra idealu bet stengiuos. labai jau man lėtai mezgasi. apačioje dar pabandžiau didelėm skylėm bet man nesižiuri.
ačiu mergaitės už patarimus.
ačiu rosssi, ištiesu labai didelė klaida megzti ant manekeno , galit isivaizduoti kaip aš ji ant stalo sukinėju . vyras grįžes po darbo truputį "pavargęs" vos šoko negavo kai pamatė ant stalo manekena ir mane užvirtuse ant jo
šiaip nesu daug ko darius.. šitokia techniką ir didelių daiktų irgi.. bet ką pagalvijau parašysiu.. pirma, tai kad lėtai darosi tai visiškai normalu, reikia įgūdžių irtai yra rankų darbas.. antra.. sunku suderint spalvas kai jų tiek daug.. bet čia jau mano asmeninė nuomonė, paprastai daug lengviau vienspalviai darbeliai ir jie kukliai bet gražiai žiūrisi.. dėl didesnuio tinkliuko, tiesa tikrai ne taip dailiai žiūrisi, bet šiaip viskas gerai.. tik kantrybės ir viskas pasibaigs bus gražus darbelis.. dar dėl spalvų, kai visos gan ryškios tai arba baltos nedėčiau visai tik geltoną arba jos daugiau dėt.. derini ir šaltas ir šiltas spalvas tai ir sunkus derinys.. čia irgi gal daugiau mano nuomonė ir skonio reikalas..tik pati pažiūrėk iš šono atidžiau dar spalvų derinius.. tą parašiau ne todėl, kad va žiūrėk blogai, nėra nieko blogo, tik spalvas pasidėliok ar pabaigoj darbelis tau patiks, nes darbo gaila:)tas pats ir formų pasikartojimas šiek tiek tvarkos duoda.. bet čia irgi skonis gal.. o dėl darymo ant manekeno.. gal ir sunkiau, bet kaip kas pripranta;) nenorėjau nieko blogo.. tikiuos, kad pastabos padės:) šaunuolė., nes progresas akivaizdus:)
QUOTE(Forget @ 2011 03 11, 17:18)
turiu beveik visas detales tokiai suknelei, tik mano bus balta. Bet guli beveik metai nesujungtos
Sveika! as taip pat emiausi tokias detales nerti pagal duotas schema, tik man jos baisiai mazos gavosi, tai bus vasarine palaidinuke:) bet vis dar neaplaidzia mintis ir apie suknele; gal galetumete isduoti paslapti, kokio numerio siulus ir kokiu vaseliu nerete, kad pagal sukneles proporcijas gautusi?
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 03 22, 16:30)
Sveika! as taip pat emiausi tokias detales nerti pagal duotas schema, tik man jos baisiai mazos gavosi, tai bus vasarine palaidinuke:) bet vis dar neaplaidzia mintis ir apie suknele; gal galetumete isduoti paslapti, kokio numerio siulus ir kokiu vaseliu nerete, kad pagal sukneles proporcijas gautusi?
O gal tomis schemutėmis galėtumėt ir su visomis pasidalint. Prašaaaau.
Žinau kad suknelė iš knygos ar žurnalo, bet gal galėtumėt nupaveiksluot ar nuskanuot...
Ačiū
pagaliau pasirodau su savo metu zygdarbiu. Detales (40 didesniu geliu,25 mazesniu,140 lapu,25 lapu sakeles)buvo nertos visus metu pribegom,sujungimui prireike 8 dienu,apdailai ir siulu galiuku slepimui dar dvieju)Net nezinau kiek tas darbas is tiesu vertas,bet as jo jau kito tokio be metu tikrai nebedaryciau. Malonumo patyriau tikrai maziau nei nuovargio.
o cia toki nekoki sijona po apacia pavilkau,kad matytusi busimos sukneles vaizdas.Ja siusis kliente,tad galutinio vaizdo kol kas negaliu parodyti.Tai turetu buti kazkas panasaus i paskutines nuotraukos pavyzdi
o cia toki nekoki sijona po apacia pavilkau,kad matytusi busimos sukneles vaizdas.Ja siusis kliente,tad galutinio vaizdo kol kas negaliu parodyti.Tai turetu buti kazkas panasaus i paskutines nuotraukos pavyzdi
Wow.. Va , čia jau matosi profesionalės rankomis darytas darbas.Labai kruopščiai ir viskas išbaigta.. Labai dailiai neriate.. Labai norėčiau kada nors turėti tokį įdirbį...
Su pagarba lenkiu galvą...
Su pagarba lenkiu galvą...