Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

Labai faina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 01 28, 16:55)
Be galo patinka airiški nėriniai, bet jau kantrybės su jais reikia  doh.gif . Man užteko tik mažai suknytei:

QUOTE(dailele @ 2011 01 30, 16:15)
bastinga, viosim, labai labai ačiū
Jūsų noras man įstatymas  mirksiukas.gif

Labai gražu... thumbup.gif
Atsakyti
Ech, gera diena šiandien.
Saulė šviečia, pagyrimais mano nėriniui apibėrėt. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 01 30, 15:15)
bastinga, viosim, labai labai ačiū
Jūsų noras man įstatymas  mirksiukas.gif
user posted image

Labai graziai sukomponavai. tos iskilios gelytes tai graziai atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 01 31, 15:12)
Ech, gera diena šiandien.
Saulė šviečia, pagyrimais mano nėriniui apibėrėt. Ačiū

žemai lenkiu galvą biggrin.gif
Atsakyti
[quote=mayja,2011 01 28, 13:37]
Labai gražūs visų darbai, žaviuosi kantrybe thumbup.gif

Mano mažytis darbelis, bet labai rūpėjo išbandyti šį nėrimo būdą smile.gif

Truputį pasirodau savo atnaujintą-apnertą tašiuką:

na visai kitoks vaizdas is kart smile.gif kaip naujas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
yra cia kur akeles paganyti.... reiks vel kibti i mazus darbus, dideliems laiko ir kantrybes neuztenka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 01 28, 15:55)
Be galo patinka airiški nėriniai, bet jau kantrybės su jais reikia  doh.gif . Man užteko tik mažai suknytei:

Graziausia is visu mazu suknyciu matytu pastaruoju metu, jai lygiu nera wub.gif
Atsakyti
Sveiki, noreciau suzinoti kaip nerti sita suknyte? Manau, kad jis irgi priklauso airiskiems neriniams...tik vat schemos neturiu ir gal man padesit bent kazka panasaus rasti? Reiktu bent jau pagrindinio motyvo tos suknytes.aciu:)
Papildyta:
Gal pasakysit kaip paveiksleli ikelti?aciu
Atsakyti
Kelk per http://www.itmages.com/ .
Kopijuok BB code.
Atsakyti
Nepavyko man ikelti paveiksliuko, raso, kad formatas ne tas...tai keliu nuoroda:

http://www.chasing-f...ductinfo/25244/
Labai is anksto aciu visoms uz pagalba kaip butu galima nunerti sita grozi ar bent kazka panasaus....smile.gif
Atsakyti
na mano ne profiska akim ziurint ( tik kazkodel labai mazas paveiksliukas man atsidaro ) ten atskiri kvadrateliai su iskiliom gelytem. Galima to motyvo paieskot internete ar bent jau kazko panasaus. ax.gif ax.gif ax.gif

user posted image

na va cia panasu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linella @ 2011 02 09, 00:05)
na mano ne profiska akim ziurint ( tik kazkodel labai mazas paveiksliukas man atsidaro ) ten atskiri kvadrateliai su iskiliom gelytem. Galima to motyvo paieskot internete ar bent jau kazko panasaus.  ax.gif  ax.gif  ax.gif

user posted image
na va cia panasu smile.gif

Aciu labai smile.gif tas kvadratelis virsuje kaireje labai grazus, o kaip po to tokius sujungti reiktu, kad graziai butu?smile.gif
Atsakyti