Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

villyte, kostiumelis nuostabus, netgi labai labai nuostabus. 4u.gif
Tik batus meskit lauk. Labai apsunkina visa vaizda, ir forma nedaili, ir kojas trumpina....cia tiktu lengvos basutes ir bus 100 balu! (tik neuzpykit)smile.gif
O palaidinuke ir sijonukas tikri groziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineta @ 2010 11 02, 22:55)
villyte, kostiumelis  nuostabus, netgi  labai  labai  nuostabus. 4u.gif
Tik batus  meskit  lauk. Labai  apsunkina  visa  vaizda, ir  forma  nedaili, ir  kojas  trumpina....cia tiktu lengvos  basutes  ir  bus  100 balu! (tik neuzpykit)smile.gif
      O  palaidinuke  ir  sijonukas  tikri  groziai thumbup.gif

Batai tai ne mano, skolinti is drauges, forma jau is mados isejus, tik tas azuras man patiko, labai panasus i bliuzeles smile.gif
Aciu uz komplimentus kostiumeliui smile.gif
Atsakyti
Sveiko panos, prašau konsultacijos smile.gif

čia schemoje kur raudona linija suprantu, kad dedasi 4 siūlai ( kaip nuotraukoje), ar jūs irgi būtent 4 dedat? tokios pačios rūšies kaip ir tuo kuriuo apneriat? ar nesigauna kietas toks motyvas? ir dar- nelabai suprantu ką ten nuotraukoje su adata daro g.gif

user posted image

user posted image

vasarą nusimato rimtas balius, o tuo metu turėčiau būti su nemažu nestuke.gif ir sukau galvą ką reikės apsirengti doh.gif ir atėjo išganinga mintis, kad airiškais nėriniais galima betkokią formą išgauti, taip kad bandysiu smile.gif

ir visai ne į temą, dar mąsčiau, kad gal sugebėčiau ir nusimegzti suknutę ir jei dėčiau po krūtine raukinukus tai pilvūzą gražiai apkristų, bet suknelės apačia priekyje vistiek būtų į viršų sulipus, arne? g.gif
Atsakyti
čia jau reiktų žiūrėti pačiai kaip gražiau gautųsi, ar keturis siūlus dėt ar tris. uk nuo pačio siūlo priklauso. aš kai apneriu apskritimus tai gaunasi iš 6 siūlų smile.gif .bet gėlytei toks standumas manau netiktų. taigi bandyk iš keturių tokių pačių ir parodyk kaip gavosi. o su adata tai manau ten rodo kad galus užtvirtinti.
Atsakyti
Ramu cia kaip, matyt visos i nerimus isikniaubusios smile.gif ir as jau prie visiskos pabaigos, tik ne 100 % mane tai dziugina unsure.gif
Atsakyti
eliuke, dėkui už atsakymą 4u.gif

dabar prisisiunčiau krūvas knygų, reikės sėdėt ir analizuot informaciją, o sekančią savaitę bandysiu jau nerti atskirus motyvus.

perkuičiau internete galybę informacijos, bet nepavyko rasto šio grožio schemos, gal kuri netyčia turit?

įsivazduoju, kad jei jį dėti rankovės šone šiek tiek aukščiau alkūnės- atrodytų beprotiškai žavingai wub.gif

user posted image
Atsakyti
oi linela, kaip laukiam nuotraukyčių........ smile.gif smile.gif
Atsakyti
nedaug liko laukti, bet pazadekit, kad baisiai neispeiksit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 11 10, 15:19)
eliuke, dėkui už atsakymą  4u.gif   

dabar prisisiunčiau krūvas knygų, reikės sėdėt ir analizuot informaciją, o sekančią savaitę bandysiu jau nerti atskirus motyvus.
perkuičiau internete galybę informacijos, bet nepavyko rasto šio grožio schemos, gal kuri netyčia turit?

įsivazduoju, kad jei jį dėti rankovės šone šiek tiek aukščiau alkūnės- atrodytų beprotiškai žavingai  wub.gif
user posted image

nerealiai grazi gele, bet jos dydis pagal stulpeliu skaiciu ziurint labai didelis, as taip isivaizduoju, kad turetu buti didesne uz pora delnu sudejus viena salia kito pati gele ir dar tie cvambaliukai nukare irgi nemazi. Vien geles didysis ziedlapis is kokiu 10 eiluciu (kiek eina matyt is nuotraukos) su uzmetimu..... Neturiu schemos, bet gele tai fantastiskas aksesuaras turetu buti wub.gif
Atsakyti
hm g.gif aš dar šių nėrinių neturėjus rankose tai visai neįtariau kokio dydžio ji gali būti. na įgudus galima bandyti atitinkamai mažinti pagal schemą, bet jau gutūsi tikras juvelyrinis darbas smile.gif

kai knisausi internete, toks įtarimas, kad buvo ši gėlė pardavinėjamam žurnale, lyg 12 eur kainavo, bet man gaila lt smile.gif be to ir pabijojau pirkti, nes nemažai žurnalų kiek pavyko parsisiųsti buvo ne schemos, o tik žodžiu aprašymai, tai kas man iš jų verysad.gif nes kalbos anglų ir prancūzų doh.gif

baisiai niežti nagai dabar cool.gif
Atsakyti
na ka mergytes.... pagaliau rodausi smile.gif labai stipriai neispeikit, as juk tik pradedancioji ir man iki profiu dar toli toli ax.gif ax.gif ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(linella @ 2010 11 15, 23:53)
na ka mergytes.... pagaliau rodausi  smile.gif  labai stipriai neispeikit, as juk tik pradedancioji ir man iki profiu dar toli toli  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Kokia gyva ir linksma suknute (ar tunikyte) wub.gif
Atsakyti