villyte, kostiumelis nuostabus, netgi labai labai nuostabus.
Tik batus meskit lauk. Labai apsunkina visa vaizda, ir forma nedaili, ir kojas trumpina....cia tiktu lengvos basutes ir bus 100 balu! (tik neuzpykit)
O palaidinuke ir sijonukas tikri groziai
QUOTE(Ineta @ 2010 11 02, 22:55)
villyte, kostiumelis nuostabus, netgi labai labai nuostabus.
Tik batus meskit lauk. Labai apsunkina visa vaizda, ir forma nedaili, ir kojas trumpina....cia tiktu lengvos basutes ir bus 100 balu! (tik neuzpykit)
Batai tai ne mano, skolinti is drauges, forma jau is mados isejus, tik tas azuras man patiko, labai panasus i bliuzeles
Aciu uz komplimentus kostiumeliui
Sveiko panos, prašau konsultacijos
čia schemoje kur raudona linija suprantu, kad dedasi 4 siūlai ( kaip nuotraukoje), ar jūs irgi būtent 4 dedat? tokios pačios rūšies kaip ir tuo kuriuo apneriat? ar nesigauna kietas toks motyvas? ir dar- nelabai suprantu ką ten nuotraukoje su adata daro
vasarą nusimato rimtas balius, o tuo metu turėčiau būti su nemažu ir sukau galvą ką reikės apsirengti ir atėjo išganinga mintis, kad airiškais nėriniais galima betkokią formą išgauti, taip kad bandysiu
ir visai ne į temą, dar mąsčiau, kad gal sugebėčiau ir nusimegzti suknutę ir jei dėčiau po krūtine raukinukus tai pilvūzą gražiai apkristų, bet suknelės apačia priekyje vistiek būtų į viršų sulipus, arne?
čia schemoje kur raudona linija suprantu, kad dedasi 4 siūlai ( kaip nuotraukoje), ar jūs irgi būtent 4 dedat? tokios pačios rūšies kaip ir tuo kuriuo apneriat? ar nesigauna kietas toks motyvas? ir dar- nelabai suprantu ką ten nuotraukoje su adata daro
vasarą nusimato rimtas balius, o tuo metu turėčiau būti su nemažu ir sukau galvą ką reikės apsirengti ir atėjo išganinga mintis, kad airiškais nėriniais galima betkokią formą išgauti, taip kad bandysiu
ir visai ne į temą, dar mąsčiau, kad gal sugebėčiau ir nusimegzti suknutę ir jei dėčiau po krūtine raukinukus tai pilvūzą gražiai apkristų, bet suknelės apačia priekyje vistiek būtų į viršų sulipus, arne?
čia jau reiktų žiūrėti pačiai kaip gražiau gautųsi, ar keturis siūlus dėt ar tris. uk nuo pačio siūlo priklauso. aš kai apneriu apskritimus tai gaunasi iš 6 siūlų .bet gėlytei toks standumas manau netiktų. taigi bandyk iš keturių tokių pačių ir parodyk kaip gavosi. o su adata tai manau ten rodo kad galus užtvirtinti.
Ramu cia kaip, matyt visos i nerimus isikniaubusios ir as jau prie visiskos pabaigos, tik ne 100 % mane tai dziugina
eliuke, dėkui už atsakymą
dabar prisisiunčiau krūvas knygų, reikės sėdėt ir analizuot informaciją, o sekančią savaitę bandysiu jau nerti atskirus motyvus.
perkuičiau internete galybę informacijos, bet nepavyko rasto šio grožio schemos, gal kuri netyčia turit?
įsivazduoju, kad jei jį dėti rankovės šone šiek tiek aukščiau alkūnės- atrodytų beprotiškai žavingai
dabar prisisiunčiau krūvas knygų, reikės sėdėt ir analizuot informaciją, o sekančią savaitę bandysiu jau nerti atskirus motyvus.
perkuičiau internete galybę informacijos, bet nepavyko rasto šio grožio schemos, gal kuri netyčia turit?
įsivazduoju, kad jei jį dėti rankovės šone šiek tiek aukščiau alkūnės- atrodytų beprotiškai žavingai
nedaug liko laukti, bet pazadekit, kad baisiai neispeiksit
QUOTE(axioma @ 2010 11 10, 15:19)
eliuke, dėkui už atsakymą
nerealiai grazi gele, bet jos dydis pagal stulpeliu skaiciu ziurint labai didelis, as taip isivaizduoju, kad turetu buti didesne uz pora delnu sudejus viena salia kito pati gele ir dar tie cvambaliukai nukare irgi nemazi. Vien geles didysis ziedlapis is kokiu 10 eiluciu (kiek eina matyt is nuotraukos) su uzmetimu..... Neturiu schemos, bet gele tai fantastiskas aksesuaras turetu buti
hm aš dar šių nėrinių neturėjus rankose tai visai neįtariau kokio dydžio ji gali būti. na įgudus galima bandyti atitinkamai mažinti pagal schemą, bet jau gutūsi tikras juvelyrinis darbas
kai knisausi internete, toks įtarimas, kad buvo ši gėlė pardavinėjamam žurnale, lyg 12 eur kainavo, bet man gaila lt be to ir pabijojau pirkti, nes nemažai žurnalų kiek pavyko parsisiųsti buvo ne schemos, o tik žodžiu aprašymai, tai kas man iš jų nes kalbos anglų ir prancūzų
baisiai niežti nagai dabar
kai knisausi internete, toks įtarimas, kad buvo ši gėlė pardavinėjamam žurnale, lyg 12 eur kainavo, bet man gaila lt be to ir pabijojau pirkti, nes nemažai žurnalų kiek pavyko parsisiųsti buvo ne schemos, o tik žodžiu aprašymai, tai kas man iš jų nes kalbos anglų ir prancūzų
baisiai niežti nagai dabar
QUOTE(linella @ 2010 11 15, 23:53)
na ka mergytes.... pagaliau rodausi labai stipriai neispeikit, as juk tik pradedancioji ir man iki profiu dar toli toli
Kokia gyva ir linksma suknute (ar tunikyte)