Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

labai ačiū. aš jau ir pati bandžiau bet aišku su shemute bus daug paprasčiau 4u.gif
Atsakyti
Prie jau seniau rodytos airiskos bliuzeles, nusineriau dar ir sijona ax.gif

user posted image

is arciau smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2010 11 01, 14:17)
Prie jau seniau rodytos airiskos bliuzeles, nusineriau dar ir sijona  ax.gif

user posted image

is arciau smile.gif
user posted image
user posted image

labai graziai ir puosniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2010 11 01, 16:17)
Prie jau seniau rodytos airiskos bliuzeles, nusineriau dar ir sijona  ax.gif

labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
VILLYTE - NUOSTABUS KOMPLEKTUKAS! 4u.gif
Atsakyti
Villyte....FANTASTIKA....

senai zaviuosi airisku nerimu,daznai paklaidzioju internete,bet esu gana isranki mezgimui nes pati mezgu nesigiriant gan gerai ir mezginys man bet koks netinka,jis turi but ir elegantiskas ir spalvos suderintos ir t.t.Ograziai numegzta airisku budu kad jis ziuretusi tai gana sunku rasti,vis ko nors jame man truksta ar buna neskoninga,bet jusu sis airiskas kostiumelis tai super....super ...super.Jus fantastiska mezgeja ,senai zaviuosi jusu mezginiais,SM tokiu mezgeju labai nedaug,tad linkiu dziugint mus ir toliau tokiais groziais kaip sis.
P.S o as pasiziurejus i si elegantiska ir subtilu grozi jau pasizadejau sau kad ir as isbandysiu si buda nors labiau megstu virbalus o ne vaseli

Sekmes jums...
Atsakyti
QUOTE(daiveee @ 2010 11 01, 19:58)
Villyte....FANTASTIKA....

senai zaviuosi airisku nerimu,daznai paklaidzioju internete,bet esu  gana isranki  mezgimui nes pati mezgu nesigiriant gan gerai ir mezginys man bet koks netinka,jis turi but ir elegantiskas ir spalvos suderintos ir t.t.Ograziai numegzta airisku budu kad jis ziuretusi tai gana sunku rasti,vis ko nors jame man truksta ar buna neskoninga,bet jusu sis airiskas kostiumelis tai super....super ...super.Jus fantastiska mezgeja ,senai zaviuosi jusu mezginiais,SM tokiu mezgeju labai nedaug,tad linkiu dziugint mus ir toliau tokiais groziais kaip sis.
P.S o as pasiziurejus i si elegantiska ir subtilu grozi jau pasizadejau sau kad ir as isbandysiu si buda nors labiau megstu virbalus  o ne vaseli

Sekmes jums...

O jetus, kokie ivertinimai, net susinepatoginau... Labai aciu jums uz toki mano darbu ivertinima biggrin.gif
Papildyta:
blykste38, mazge1979, bielra, dekoju 4u.gif
Atsakyti
Villyte, nuostabu wub.gif Tiesiai į vestuves su tokiu grožiu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2010 11 02, 10:42)
Villyte, nuostabu wub.gif  Tiesiai į vestuves su tokiu grožiu bigsmile.gif  4u.gif

arba krikstynas mamai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
villyte tikrai super ir labai originalu o dar norėjau paklausti kaip su bateliais? ar jie taip pat nerti?
Atsakyti
kaip grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu, merginos smile.gif
Atsakyti