o as jau maniau, kad viena 5 darbus is kart darau bet esu juodai susigedusi, tai kuo greiciau skubu nerinuka baigti ir rodytis jums
pati svarbiausia dalyka turi, o visa kita jau kaip nors
bet nerealus grozis..... na iki tokiu aukstumu tai as niekada nedakopsiu, ypac su tiek darbu vienu kartu..... linkiu tau sekmes
gal ir su durnu klausimu, bet kodel man atrodo, kad cia gelytes prisiutos ant virsaus????
bet nerealus grozis..... na iki tokiu aukstumu tai as niekada nedakopsiu, ypac su tiek darbu vienu kartu..... linkiu tau sekmes
gal ir su durnu klausimu, bet kodel man atrodo, kad cia gelytes prisiutos ant virsaus????
QUOTE(linella @ 2010 10 23, 23:01)
Manau, atrodo taip todel, kad gelytes nertos storesniu siulu, o tinklelis ir sujungimai plonesniu. Tai ir atrodo, kad tos gelytes iskilesnes tokios.
Sveikos mezgėjėlės
gal kartais Jūsų būrelyje yra šio stebuklo autorė?
gal kartais Jūsų būrelyje yra šio stebuklo autorė?
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 10 24, 13:50)
jau radau
vajetau koks grozis
QUOTE(eliukė @ 2010 10 23, 15:55)
nu ka... judam toliau . o mano pageidaujamos rožytės atrodo taip:
čia iš rusaičių. bandysiu numegzt kažką panašaus . o jūs nepamirškit savo grožiais pasirodyti.
Papildyta:
p.s vieną detalę jau turiu - yai manekeną ))))
čia iš rusaičių. bandysiu numegzt kažką panašaus . o jūs nepamirškit savo grožiais pasirodyti.
Papildyta:
p.s vieną detalę jau turiu - yai manekeną ))))
va cia tai grozis
kartais kitų nuotraukas ir man nerodo.Greičiausiai kompas formato nenuskaito.Gėlytėyra tos pačios palaidinės,ją gali rasti osinkoje airiškuose nėriniuoseyra gėlyčių ir lapelių tema kažkur į pabaigą