dekui uz schemutes.kaip tik man norejosi kazkokio lapeliu motyvo.
nunerusi dar nedaug,bet kai namie tupiu su lelium,tai laiko galiu tam skirti.ir visos nemigos naktys laisvos bandysiu nerti,nes labai jau norisi pasipuosti rugsejo 1 vaziuosim i fotosesija
nunerusi dar nedaug,bet kai namie tupiu su lelium,tai laiko galiu tam skirti.ir visos nemigos naktys laisvos bandysiu nerti,nes labai jau norisi pasipuosti rugsejo 1 vaziuosim i fotosesija
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 08 14, 16:30)
Dailios spalvytes labai O tu ju nejungi iskarto? Nes jeigu po to nunerus susiuti, tai laaaabai daug darbo
QUOTE(Olaiva @ 2008 08 19, 15:44)
dekui uz schemutes.kaip tik man norejosi kazkokio lapeliu motyvo.
kad tik padėtų tos schemutės, pasikuitusi po savo kompą dar radau porą schemučių, čia didiesims "blynukams"
J@lanta labai ačiū turėjau šitas dvi schemutes,bet tooookias paplaukusias ir mažas,kad dabar bus daug smagiau nerti,nes mažiau akis gadinsiu
nzn ar galima priskirti airiskiems neriniams, bet kazka bendro su jais turi sie modeliukai is netiniu parduotuviu, tai dedu ir cia:
na greitai nesigauna nerti to megztuko ar kaip ten ji pavadinus nuneriu priekio 1 detale vienai pusei ir is karto neriu kitai pusei,nes paskui galiu ir nugrybauti ir gali nesigauti abidvi puses vienodos...vakare parodysiu,kiek prinarpliojau...
Sveikutes, negaliu atsistebeti jusu darbeliais. Saunuoles
Gal kas nors apsiimtu numegzti man koki grozi. Lauksiu pasiulymu i az, nes temos nesesku
Gal kas nors apsiimtu numegzti man koki grozi. Lauksiu pasiulymu i az, nes temos nesesku
QUOTE(juratele2006 @ 2008 08 21, 21:05)
Sveikutes, negaliu atsistebeti jusu darbeliais. Saunuoles
Skelbimų lentoj tokių ieškoti reikėtų, čia mamos sau mezgasi.
mano nertinio priekio viena puselė