Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

Olaiva, gražiai turėtų gautis. Sutinku su Mudra, kad realumas priklauso nuo to, kiek laiko gali skirti nėrimui. Kiek jau turi nunėrusi?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 08 18, 21:24)
as siandien sitoki pradejau.kazin realu man ji iki rugsejo 1 pabaigti ar nelabai g.gif is Maxiu neriu,schemos neypatingai aiskios,labai pasilieje,tai vos ne bile kaip narpalioju doh.gif

radau panašų paltuką bei schemučių, gal pagelbės nėrime mirksiukas.gif
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
dekui uz schemutes.kaip tik man norejosi kazkokio lapeliu motyvo.
nunerusi dar nedaug,bet kai namie tupiu su lelium,tai laiko galiu tam skirti.ir visos nemigos naktys laisvos smile.gif bandysiu nerti,nes labai jau norisi pasipuosti rugsejo 1 vaziuosim i nestuke.gif fotosesija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 08 14, 16:30)
Va kokios gėlytės gaunasi

user posted image

Dailios spalvytes labai thumbup.gif O tu ju nejungi iskarto? Nes jeigu po to nunerus susiuti, tai laaaabai daug darbo g.gif
Atsakyti
Jungiant iš karto negražiai gaunasi, nes spalvos skirtingos. Dėsiu ant iškarpos, tada jungsiu siūlu ir adata. Tik negaliu apsispręsti, kokia spalva jungti. Gal patarsite?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 08 19, 15:44)
dekui uz schemutes.kaip tik man norejosi kazkokio lapeliu motyvo.
nunerusi dar nedaug,bet kai namie tupiu su lelium,tai laiko galiu tam skirti.ir visos nemigos naktys laisvos smile.gif bandysiu nerti,nes labai jau norisi pasipuosti rugsejo 1 vaziuosim i  nestuke.gif fotosesija blush2.gif

kad tik padėtų thumbup.gif tos schemutės, pasikuitusi po savo kompą dar radau porą schemučių, čia didiesims "blynukams" user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
J@lanta labai ačiū 4u.gif turėjau šitas dvi schemutes,bet tooookias paplaukusias ir mažas,kad dabar bus daug smagiau nerti,nes mažiau akis gadinsiu smile.gif
Atsakyti
nzn ar galima priskirti airiskiems neriniams, bet kazka bendro su jais turi sie modeliukai is netiniu parduotuviu, tai dedu ir cia:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
na greitai nesigauna nerti to megztuko ar kaip ten ji pavadinus doh.gif nuneriu priekio 1 detale vienai pusei ir is karto neriu kitai pusei,nes paskui galiu ir nugrybauti ir gali nesigauti abidvi puses vienodos...vakare parodysiu,kiek prinarpliojau...
Atsakyti
Sveikutes, negaliu atsistebeti jusu darbeliais. Saunuoles thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Gal kas nors apsiimtu numegzti man koki grozi. Lauksiu pasiulymu i az, nes temos nesesku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2008 08 21, 21:05)
Sveikutes, negaliu atsistebeti jusu darbeliais. Saunuoles  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif
Gal kas nors apsiimtu numegzti man koki grozi. Lauksiu pasiulymu i az, nes temos nesesku  4u.gif

Skelbimų lentoj tokių ieškoti reikėtų, čia mamos sau mezgasi. 4u.gif
Atsakyti
mano nertinio priekio viena puselė doh.gif

user posted image
Atsakyti