Ineta,silsta,panelė Prym,stewie,dvynuke85
labai ačiū
Taip,tarpai tinkliuku
Balti siūliukai daphne vąšiukas tuoj pažiūrėsiu Va,0,75mm
Ačiū visoms visoms Įkvėpėt padaryt dar ką nors pačiai sau netikėto
labai ačiū
QUOTE(norwa @ 2010 06 08, 16:41)
Taip,tarpai tinkliuku
QUOTE(jurgitajoc @ 2010 06 08, 17:23)
netiketai kokie balti siuliukai ir su kelintu vaseliu nerete?
Balti siūliukai daphne vąšiukas tuoj pažiūrėsiu Va,0,75mm
Ačiū visoms visoms Įkvėpėt padaryt dar ką nors pačiai sau netikėto
QUOTE(silsta @ 2010 06 03, 15:58)
Cia kazin viskas ratu nerta ar atskirai priekis ir nugaryte?
jurgitajoc, negaliu pasakyti kaip nerta, aš tik turėjau išsisaugojusi tą pavyzdį.... Gal kuri patars, gal jau nusinėrė kuri?
QUOTE(silsta @ 2010 06 11, 15:54)
jurgitajoc, negaliu pasakyti kaip nerta, aš tik turėjau išsisaugojusi tą pavyzdį.... Gal kuri patars, gal jau nusinėrė kuri?
Gal kuri mergaite zino?
QUOTE(jurgitajoc @ 2010 06 11, 15:34)
Cia kazin viskas ratu nerta ar atskirai priekis ir nugaryte?
Taigi schemoj nurodyta, kad ratu
Prašom
sveikos auksarankes
na ziuriu ziuriu ir atsistebet negaliu - koks grazus tas dalykas airiskas nerimas , taciau niekur nerandu informacijos, kaip sujungti elementus. skaitau, rasote, dazniausiai jungiate brydemis. gal gali kas man padeti ir paaiskinti kaip vyksta tas sujungimas brydemis ( kiek pati supratau, jog elementai yra pirmiasusiai sujungiami siulu, o po to ka daryti? ta siula apnerti ar kaip?)
LABAI LABAI DEKINGA BUSIU UZ INFO
na ziuriu ziuriu ir atsistebet negaliu - koks grazus tas dalykas airiskas nerimas , taciau niekur nerandu informacijos, kaip sujungti elementus. skaitau, rasote, dazniausiai jungiate brydemis. gal gali kas man padeti ir paaiskinti kaip vyksta tas sujungimas brydemis ( kiek pati supratau, jog elementai yra pirmiasusiai sujungiami siulu, o po to ka daryti? ta siula apnerti ar kaip?)
LABAI LABAI DEKINGA BUSIU UZ INFO