Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

Ajaaaatau mergaitės!!! thumbup.gif wub.gif Netikėta, La Perla, Bastinga, jūs idealiai atitinkat Auksarankė apibūdinimą drinks_cheers.gif thumbup.gif Neapsakomai gražu! wub.gif Lenkiu galvą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynakrauje: 05 gegužės 2010 - 19:07
La Perla-fantastika thumbup.gif Aš tai turbūt niekad nesunoksiu tom brydėm doh.gif
bastinga-be žodžių wub.gif Nežmoniškos kantrybės turi,sunkiai suvokiama thumbup.gif
Melynakrauje,111dalia,Mudra ir visoms, kurias praleidau ir nepaminėjau ax.gif labai labai ačiū 4u.gif Smagu būti pastebėtai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2010 05 05, 19:22)
Smagu būti pastebėtai ax.gif

Su tokiais darbais neįmanoma likti nepastebėtai.. 4u.gif
Atsakyti
bielra,ačiū 4u.gif Iš tavęs pagyrimas ypač saldus rolleyes.gif
Atsakyti
Labai didelis ir nuoširdus ačiū visoms, išsakiusioms savo nuomonę 4u.gif tikrai labai širdį glosto tokie atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Mielos nerejos:) gal galite man atsakyti, kaip reikia prisiuti prie medziagos nertinius? Bandziau skaityti foruma nuo pradziu, bet ten jau yra ir nebegaliojanciu nuorodu. Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Vover @ 2010 05 11, 20:39)
Mielos nerejos:) gal galite man atsakyti, kaip reikia prisiuti prie medziagos nertinius? Bandziau skaityti foruma nuo pradziu, bet ten jau yra ir nebegaliojanciu nuorodu. Aciu labai

Mes nesiuvam prie medžiagos nėrinių schmoll.gif. Tinkliukas taip pat neriasi vašeliu arba adata daromos brydės.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 05 11, 23:03)
Mes nesiuvam prie medžiagos nėrinių schmoll.gif. Tinkliukas taip pat neriasi vašeliu arba adata daromos brydės.

hmmm, aisku. as pagalvojau , kad kai kurie prisiuvami g.gif . Tai tada pvz. jei tai suknele, tai siuvama suknute atskirai, ir nerinys tik ant virsaus kaip atskira dalis apsirengiamas?
as sugalvojus tokia suknele, kur tik virsus puostas neriniu, o sijonas is medziagos prisiutas ir galvoju, kaip cia padaryt... g.gif
Atsakyti
Netiketai - nuostabus darbelis, jau tas spalvyciu suderinimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
La Perla labai graziai sukneles nugaryte atrodo wub.gif thumbup.gif
Bastinga fantastiska suknele wub.gif wub.gif wub.gif
o cia mano nerinukas ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
norali, grazuuuu, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Super 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
norali kaip grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif