Ajaaaatau mergaitės!!! Netikėta, La Perla, Bastinga, jūs idealiai atitinkat Auksarankė apibūdinimą Neapsakomai gražu! Lenkiu galvą
La Perla-fantastika Aš tai turbūt niekad nesunoksiu tom brydėm
bastinga-be žodžių Nežmoniškos kantrybės turi,sunkiai suvokiama
Melynakrauje,111dalia,Mudra ir visoms, kurias praleidau ir nepaminėjau labai labai ačiū Smagu būti pastebėtai
bastinga-be žodžių Nežmoniškos kantrybės turi,sunkiai suvokiama
Melynakrauje,111dalia,Mudra ir visoms, kurias praleidau ir nepaminėjau labai labai ačiū Smagu būti pastebėtai
QUOTE(netikėtai @ 2010 05 05, 19:22)
Smagu būti pastebėtai
Su tokiais darbais neįmanoma likti nepastebėtai..
bielra,ačiū Iš tavęs pagyrimas ypač saldus
Labai didelis ir nuoširdus ačiū visoms, išsakiusioms savo nuomonę tikrai labai širdį glosto tokie atsiliepimai
Mielos nerejos:) gal galite man atsakyti, kaip reikia prisiuti prie medziagos nertinius? Bandziau skaityti foruma nuo pradziu, bet ten jau yra ir nebegaliojanciu nuorodu. Aciu labai
QUOTE(Vover @ 2010 05 11, 20:39)
Mielos nerejos:) gal galite man atsakyti, kaip reikia prisiuti prie medziagos nertinius? Bandziau skaityti foruma nuo pradziu, bet ten jau yra ir nebegaliojanciu nuorodu. Aciu labai
Mes nesiuvam prie medžiagos nėrinių . Tinkliukas taip pat neriasi vašeliu arba adata daromos brydės.
QUOTE(Dvi @ 2010 05 11, 23:03)
Mes nesiuvam prie medžiagos nėrinių . Tinkliukas taip pat neriasi vašeliu arba adata daromos brydės.
hmmm, aisku. as pagalvojau , kad kai kurie prisiuvami . Tai tada pvz. jei tai suknele, tai siuvama suknute atskirai, ir nerinys tik ant virsaus kaip atskira dalis apsirengiamas?
as sugalvojus tokia suknele, kur tik virsus puostas neriniu, o sijonas is medziagos prisiutas ir galvoju, kaip cia padaryt...
Super
norali kaip grazu