Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

netiketai - fantastika thumbup.gif

mano suknutes nugarai - airiskai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2010 05 04, 17:27)

Fantastiškai gražiai atrodo clap_1.gif: ploja.gif
O motyvai jungti vašeliu ar brydėmis?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 05 04, 23:15)
Fantastiškai gražiai atrodo clap_1.gif: ploja.gif
O motyvai jungti vašeliu ar brydėmis?

aciu smile.gif motyvai jungti brydemis o gelyciu schema ar tik ne is taves busiu gavusi? bigsmile.gif arba bent jau is merginos tokiu paciu nicku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2010 05 05, 07:39)
aciu smile.gif motyvai jungti brydemis o gelyciu schema ar tik ne is taves busiu gavusi?  bigsmile.gif  arba bent jau is merginos tokiu paciu nicku smile.gif

Iš manęs, iš manęs biggrin.gif Mano mergytės krikšto suknelė tokiomis gėlytėmis. Tik įdomu buvo gal jungei kitaip. Nu labai graži tavo suknia wub.gif Negaliu atsižiūrėti wub.gif

Tiesa, pažiūrėjau ir kitus tavo darbus ax.gif Ir prisipažinsiu - visi nerealūs wub.gif clap_1.gif: Ar galiu paprašyti mohera megztų sijonų schemų? Tiek didelio sijono/suknelės, tiek vakiškos suknytės? PoniaDvi@mail.ru. Labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 05 05, 08:22)
Iš manęs, iš manęs biggrin.gif Mano mergytės krikšto suknelė tokiomis gėlytėmis. Tik įdomu buvo gal jungei kitaip. Nu labai graži tavo suknia wub.gif Negaliu atsižiūrėti wub.gif

Tiesa, pažiūrėjau ir kitus tavo darbus ax.gif Ir prisipažinsiu - visi nerealūs  wub.gif  clap_1.gif: Ar galiu paprašyti mohera megztų sijonų schemų? Tiek didelio sijono/suknelės, tiek vakiškos suknytės? PoniaDvi@mail.ru. Labai labai ačiū 4u.gif

va va kad atsimenu smile.gif aciu labai uz pagyrimus, schemuciu atsiusiu vakare nes labai jau greitai turiu islekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2010 05 05, 10:13)
schemuciu atsiusiu vakare nes labai jau greitai turiu islekti  smile.gif

Gerai. Ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2010 05 05, 12:28)

Aš be kvapo ir be žodžių user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti

QUOTE(netikėtai @ 2010 05 04, 12:37)

Super 4u.gif

QUOTE(La Perla @ 2010 05 04, 17:27)
netiketai - fantastika  thumbup.gif

Laaabai gražu 4u.gif

QUOTE(bastinga @ 2010 05 05, 12:28)

Net kvapą užėmė... fantastiška wub.gif
Atsakyti
Ox kiek grožio wub.gif wub.gif wub.gif

Netikėtai-šaunuolė thumbup.gif Manau praeis kiek laiko ir vėl sugrįši prie airiško nėrimo bigsmile.gif

La Perla-turi kantrybės su tom brydėm . thumbup.gif

Bastinga- thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif grožis neišpasakytas
Atsakyti
viskas laaaabai grazu!!! sitiek kruopstumo ir darbo valandu ideta. atsizaveti negaliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 04 16, 23:27)
sveikutės,
noriu parodyti neužbaigtą savo airišką nėrinuką.kadangi krikštynos dėl priežasties nusikelia iki rudens,suknelė iki tada lauks užbaigimo.
NESKALBTA IR NELYGINTA!!!
user posted image

Nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif is kokiu siulu nerta,ji ne paslaptis ax.gif
Atsakyti