netiketai - fantastika
mano suknutes nugarai - airiskai
QUOTE(La Perla @ 2010 05 04, 17:27)
mano suknutes nugarai - airiskai
Fantastiškai gražiai atrodo :
O motyvai jungti vašeliu ar brydėmis?
QUOTE(Dvi @ 2010 05 04, 23:15)
aciu motyvai jungti brydemis o gelyciu schema ar tik ne is taves busiu gavusi? arba bent jau is merginos tokiu paciu nicku
QUOTE(La Perla @ 2010 05 05, 07:39)
aciu motyvai jungti brydemis o gelyciu schema ar tik ne is taves busiu gavusi? arba bent jau is merginos tokiu paciu nicku
Iš manęs, iš manęs Mano mergytės krikšto suknelė tokiomis gėlytėmis. Tik įdomu buvo gal jungei kitaip. Nu labai graži tavo suknia Negaliu atsižiūrėti
Tiesa, pažiūrėjau ir kitus tavo darbus Ir prisipažinsiu - visi nerealūs : Ar galiu paprašyti mohera megztų sijonų schemų? Tiek didelio sijono/suknelės, tiek vakiškos suknytės? PoniaDvi@mail.ru. Labai labai ačiū
QUOTE(Dvi @ 2010 05 05, 08:22)
Iš manęs, iš manęs Mano mergytės krikšto suknelė tokiomis gėlytėmis. Tik įdomu buvo gal jungei kitaip. Nu labai graži tavo suknia Negaliu atsižiūrėti
Tiesa, pažiūrėjau ir kitus tavo darbus Ir prisipažinsiu - visi nerealūs : Ar galiu paprašyti mohera megztų sijonų schemų? Tiek didelio sijono/suknelės, tiek vakiškos suknytės? PoniaDvi@mail.ru. Labai labai ačiū
va va kad atsimenu aciu labai uz pagyrimus, schemuciu atsiusiu vakare nes labai jau greitai turiu islekti
QUOTE(La Perla @ 2010 05 05, 10:13)
schemuciu atsiusiu vakare nes labai jau greitai turiu islekti
Gerai. Ačiū
QUOTE(netikėtai @ 2010 05 04, 12:37)
Super
QUOTE(La Perla @ 2010 05 04, 17:27)
Laaabai gražu
QUOTE(bastinga @ 2010 05 05, 12:28)
Net kvapą užėmė... fantastiška
Ox kiek grožio
Netikėtai-šaunuolė Manau praeis kiek laiko ir vėl sugrįši prie airiško nėrimo
La Perla-turi kantrybės su tom brydėm .
Bastinga- grožis neišpasakytas
Netikėtai-šaunuolė Manau praeis kiek laiko ir vėl sugrįši prie airiško nėrimo
La Perla-turi kantrybės su tom brydėm .
Bastinga- grožis neišpasakytas
viskas laaaabai grazu!!! sitiek kruopstumo ir darbo valandu ideta. atsizaveti negaliu