Nežinau, iš kokio žurnalo. Schemos ir visi paaiškinimai va čia
http://club.osinka.r...opic.php?t=5280
sveikos gyvos auksarankes
nu taip susizavejau airisku nerimu nutariau ir as isbandyti.... zinoma as ir mezgu ir neriu, bet si nerima niekada nebandziau
tikaani vestuvine suknele is antrosios dalies nepakartojama gal galetumei atsiusti schemute ramuneliu, o gal ir sukneles labai tokia noreciau nusinerti savo 10-osioms vestuviu metinems ir taip nustebinti savo MB
ir seip tokie nerealus jusu darbai! Jus tikros saunuoles
nu taip susizavejau airisku nerimu nutariau ir as isbandyti.... zinoma as ir mezgu ir neriu, bet si nerima niekada nebandziau
tikaani vestuvine suknele is antrosios dalies nepakartojama gal galetumei atsiusti schemute ramuneliu, o gal ir sukneles labai tokia noreciau nusinerti savo 10-osioms vestuviu metinems ir taip nustebinti savo MB
ir seip tokie nerealus jusu darbai! Jus tikros saunuoles
Zemugne, nuostabi tunika!
Gal rasteli imesk.
Gal rasteli imesk.
Ačiū
Rašto nėra, nes aš jį perdirbau. Tad parašysiu taip, manau, suprasit:
8 pynelės kilpos jungiamos ratu.
1 eilė - stulpelis su užmetimu, 3 pynelės kilpos x 12 kartų.
2 eilė - 5 pynelės kilpos, žemas stulpelis į lankelį x 12 kartų.
3 eilė - 9 pynelės kilpos, žemas stulpelis į lankelį, 5 pynelės kilpos, žemas stulpelis į lankelį x 6 kartus.
4 eilė - 6 stulpeliai su užmetimu, 3 pynelės kilpos, 6 stulpeliai su užmetimu į 9 pynelės kilpas; žemas stulpelis į penkias pynelės kilpas - x 6 kartus.
Rašto nėra, nes aš jį perdirbau. Tad parašysiu taip, manau, suprasit:
8 pynelės kilpos jungiamos ratu.
1 eilė - stulpelis su užmetimu, 3 pynelės kilpos x 12 kartų.
2 eilė - 5 pynelės kilpos, žemas stulpelis į lankelį x 12 kartų.
3 eilė - 9 pynelės kilpos, žemas stulpelis į lankelį, 5 pynelės kilpos, žemas stulpelis į lankelį x 6 kartus.
4 eilė - 6 stulpeliai su užmetimu, 3 pynelės kilpos, 6 stulpeliai su užmetimu į 9 pynelės kilpas; žemas stulpelis į penkias pynelės kilpas - x 6 kartus.
Rife, labai grazu. Kokie siuliukai?
as siandien sitoki pradejau.kazin realu man ji iki rugsejo 1 pabaigti ar nelabai is Maxiu neriu,schemos neypatingai aiskios,labai pasilieje,tai vos ne bile kaip narpalioju
QUOTE(Olaiva @ 2008 08 18, 21:24)
as siandien sitoki pradejau.kazin realu man ji iki rugsejo 1 pabaigti ar nelabai is Maxiu neriu,schemos neypatingai aiskios,labai pasilieje,tai vos ne bile kaip narpalioju
Aišku, kad realu Tik žiūrint, kiek laisvo laiko turi nėrimui