Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

Aš niekaip negaliu pamiršt ir vistiek na vistiek aš jį išbandysiu. Mūsų maxima valos tai siūlų išpardavimas, tiek gražių spalvų, jau misliau griebsiu, bet paskaičiuoju, kad identiški Maxi nenukainoti pigiau doh.gif .. Reik pradėt nuo išmastymo ką noriu padaryt..
Atsakyti
labu,airiskas nerimas labai jau grazu,bet ir reikalaujantis daug pastangu...ne mano nosiai...
pirmas blynas...kazka masciau ir ismasciau,bet nesu patenkinta galutiniu variantu,taigi teks keist kai ka.... bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Tikrai? Na nežinau kokią mintį turėjai, bet man tai labai gražu, ir bent jau akivaizdu, kad "airiškas ne man" posakis tau netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 04 12, 09:51)
labu,airiskas nerimas labai jau grazu,bet ir reikalaujantis daug pastangu...ne mano nosiai...
pirmas blynas...kazka masciau ir ismasciau,bet nesu patenkinta galutiniu variantu,taigi teks keist kai ka.... bigsmile.gif

user posted image

as siulyciau gal i tarpus Brydziu padaryt ax.gif butu tankiau ir vientisiau 4u.gif dar galbut karoliukai pagyvintu vaizda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 12, 11:47)
Tikrai? Na nežinau kokią mintį turėjai, bet man tai labai gražu, ir bent jau akivaizdu, kad "airiškas ne man" posakis tau netinka biggrin.gif

aciu...bet tikrai atrodo ne taip,kai uzsidedi,kazko truksta,kai ko perdaug...

QUOTE(Amade @ 2010 04 12, 13:03)
as siulyciau gal i tarpus Brydziu padaryt  ax.gif  butu tankiau ir vientisiau  4u.gif dar galbut karoliukai pagyvintu vaizda  4u.gif

Aciu,todel cia ir idejau,kad pasidalintumete savo mintimis...del karoliuku,taip,jie bus...del brydziu...zinau zinau,noriu ju...bet beda,nezinau kaip tai daroma...maciau paveiksliuka, bet nesuprantu visiskai nieko...ar tam reikia spec.irankiu?Reiks vakare pasiknist,gal rasiu kokiu nuorodu g.gif
Atsakyti
as manyciau,kad brydes bus per stiros g.gif Tinklelis is plonesnio siulo labiau tiktu
Atsakyti
juratike13, labai grazu thumbup.gif . Tik jau negadink tokio grazaus vaizdelio jokiomis brydemis ir voratinkliais. Labai gerbiu uz kantrybe:) Zinau kiek pastangu tai kainuoja blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(111dalia @ 2010 04 14, 18:54)
as manyciau,kad brydes bus per stiros g.gif Tinklelis is plonesnio siulo labiau tiktu

o kaip tinklelis daromas?Nes iki siol neatradau kaip tos brydes daromos,neaisku man ne kiek...
QUOTE(Ineta @ 2010 04 15, 10:32)
juratike13, labai  grazu thumbup.gif . Tik  jau  negadink  tokio  grazaus  vaizdelio  jokiomis  brydemis  ir  voratinkliais.  Labai  gerbiu  uz  kantrybe:) Zinau  kiek  pastangu  tai  kainuoja blush2.gif  bigsmile.gif

aciu...smagu,malonu...bet pakeitimu vis tik bus,kad galeciau vaizda ir ant kaklo parodyt... bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutės,
noriu parodyti neužbaigtą savo airišką nėrinuką.kadangi krikštynos dėl priežasties nusikelia iki rudens,suknelė iki tada lauks užbaigimo.
NESKALBTA IR NELYGINTA!!!
user posted image
user posted image

O ČIA GAL JAU KADA IR RODYTI UŽBAIGTI DARBELIAI ax.gif
netikri airiški nėriniai(ant tinklelio)
user posted image
airiški nėriniai(jungta brydėmis-adata)
user posted image
airiški nėriniai,jungta,, brydėmis"_vąšeliu
user posted image
airiški nėriniai,jungta tinkleliu
user posted image
Atsakyti
Viliuteee wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai grazus neriniai wub.gif
Atsakyti
VILIUTEEE-fantastiškas darbelis,o jau kiek kruopštumo doh.gif ,nerealus grožis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti