Aš niekaip negaliu pamiršt ir vistiek na vistiek aš jį išbandysiu. Mūsų maxima valos tai siūlų išpardavimas, tiek gražių spalvų, jau misliau griebsiu, bet paskaičiuoju, kad identiški Maxi nenukainoti pigiau .. Reik pradėt nuo išmastymo ką noriu padaryt..
labu,airiskas nerimas labai jau grazu,bet ir reikalaujantis daug pastangu...ne mano nosiai...
pirmas blynas...kazka masciau ir ismasciau,bet nesu patenkinta galutiniu variantu,taigi teks keist kai ka....
pirmas blynas...kazka masciau ir ismasciau,bet nesu patenkinta galutiniu variantu,taigi teks keist kai ka....
Tikrai? Na nežinau kokią mintį turėjai, bet man tai labai gražu, ir bent jau akivaizdu, kad "airiškas ne man" posakis tau netinka
QUOTE(juratike13 @ 2010 04 12, 09:51)
labu,airiskas nerimas labai jau grazu,bet ir reikalaujantis daug pastangu...ne mano nosiai...
as siulyciau gal i tarpus Brydziu padaryt butu tankiau ir vientisiau dar galbut karoliukai pagyvintu vaizda
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 12, 11:47)
Tikrai? Na nežinau kokią mintį turėjai, bet man tai labai gražu, ir bent jau akivaizdu, kad "airiškas ne man" posakis tau netinka
aciu...bet tikrai atrodo ne taip,kai uzsidedi,kazko truksta,kai ko perdaug...
QUOTE(Amade @ 2010 04 12, 13:03)
as siulyciau gal i tarpus Brydziu padaryt butu tankiau ir vientisiau dar galbut karoliukai pagyvintu vaizda
Aciu,todel cia ir idejau,kad pasidalintumete savo mintimis...del karoliuku,taip,jie bus...del brydziu...zinau zinau,noriu ju...bet beda,nezinau kaip tai daroma...maciau paveiksliuka, bet nesuprantu visiskai nieko...ar tam reikia spec.irankiu?Reiks vakare pasiknist,gal rasiu kokiu nuorodu
as manyciau,kad brydes bus per stiros Tinklelis is plonesnio siulo labiau tiktu
QUOTE(111dalia @ 2010 04 14, 18:54)
as manyciau,kad brydes bus per stiros Tinklelis is plonesnio siulo labiau tiktu
o kaip tinklelis daromas?Nes iki siol neatradau kaip tos brydes daromos,neaisku man ne kiek...
QUOTE(Ineta @ 2010 04 15, 10:32)
juratike13, labai grazu . Tik jau negadink tokio grazaus vaizdelio jokiomis brydemis ir voratinkliais. Labai gerbiu uz kantrybe:) Zinau kiek pastangu tai kainuoja
aciu...smagu,malonu...bet pakeitimu vis tik bus,kad galeciau vaizda ir ant kaklo parodyt...
sveikutės,
noriu parodyti neužbaigtą savo airišką nėrinuką.kadangi krikštynos dėl priežasties nusikelia iki rudens,suknelė iki tada lauks užbaigimo.
NESKALBTA IR NELYGINTA!!!
O ČIA GAL JAU KADA IR RODYTI UŽBAIGTI DARBELIAI
netikri airiški nėriniai(ant tinklelio)
airiški nėriniai(jungta brydėmis-adata)
airiški nėriniai,jungta,, brydėmis"_vąšeliu
airiški nėriniai,jungta tinkleliu
noriu parodyti neužbaigtą savo airišką nėrinuką.kadangi krikštynos dėl priežasties nusikelia iki rudens,suknelė iki tada lauks užbaigimo.
NESKALBTA IR NELYGINTA!!!
O ČIA GAL JAU KADA IR RODYTI UŽBAIGTI DARBELIAI
netikri airiški nėriniai(ant tinklelio)
airiški nėriniai(jungta brydėmis-adata)
airiški nėriniai,jungta,, brydėmis"_vąšeliu
airiški nėriniai,jungta tinkleliu
Viliuteee
labai grazus neriniai
VILIUTEEE-fantastiškas darbelis,o jau kiek kruopštumo ,nerealus grožis