Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

QUOTE(Žuvelė @ 2009 12 11, 09:18)
Oho  thumbup.gif  Ne tik megztinukas gražus, bet ir jo savininkė  4u.gif

Nu jau baikite.... blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
enary, graziai pasidarbavai smile.gif ar avatare irgi tu? blush2.gif o cia idedu, kaip nerti tinkleli, gaila, be garso, bet esme suprasit smile.gif http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 11 gruodžio 2009 - 15:44
QUOTE(almantė_k @ 2009 12 11, 16:41)
enary, graziai pasidarbavai smile.gif ar avatare irgi tu? blush2.gif o cia idedu, kaip nerti tinkleli, gaila, be garso, bet esme suprasit smile.gif http://www.youtube.c...feature=related

Labai ACIU!!! Vajeeee...kiek cia darbelio!!! biggrin.gif
Taip as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 12 11, 16:41)

O man cia dar toks klausimas pasistojo...Nezinau tik ar sugebesiu suprantamai paklaUSTI biggrin.gif Zodziu, kodel neriant ta tinkleli kai kur isneriamas vien stulpelis su uzmetimu, kitur "pumpuriukas" (ar kaip ten vadinasi), cia del grozio ar kazkokios kitokios itakos tai turi mezginiui? smile.gif
Atsakyti
Čia skonio reikalas.Jei nepatinka gali nerti vien tinklelį be jokių pumpuriukų.
Atsakyti
QUOTE(111dalia @ 2009 12 30, 15:11)
Čia skonio reikalas.Jei nepatinka gali nerti vien tinklelį be jokių pumpuriukų.

Aciu 4u.gif
Nea, man tai patinka, tik idomu buvo, ar butina...gal sakau, po to kazkaip negraziai gula, jei be pumpuriuku, ar dar kas ax.gif
Atsakyti
gal siuliuku po 100gr...metru matuojant 820m turiu 37gijas...kapronas balti...
user posted image
Atsakyti
oi oi ojojooooooooooooj.....nėr žodžių šioms grožybėms apsakyti doh.gif perskaičiau visas temas, virtualiai kaip ir išmokau dirbti, dabar bandysiu realizuoti mintis. Mėginsiu nerti šalį tokį ant pečių apgaubti.

Beje youtube radau filmukų ale airiško nėrimo pradžiamokslis, tai gal kam pravers, tereikia įvesti į youtube.com Ирландское кружево ir išmeta daug filmukų su tokia raudona tulpe smile.gif
Atsakyti
Vasara artėja, po truputį "kaupiuosi" pradėtus darbus užbaiginėt... Po pirmo bandymo (kurį ardyt reiks...) supratau, kad gaminukas gaunasi gerokai kietesnis, nei "šiaip nerta", ir į iškarpų gamybą reikia žiūrėti atsakingai. Tad reikia eksperčių patarimų -- ant kokios medžiagos (siuvant) geriausia tikrint, ar airišku nėrimu gamintas daiktas bus tokios formos, kokios man norėtųsi? Flanelės reikia, ar ką? g.gif

(Siūlas -- kažkas iš "Linate" serijos, etikečių nebėr jau koks 100 metų smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 29 kovo 2010 - 20:02
QUOTE(Amanita @ 2010 03 29, 19:59)
Vasara artėja, po truputį "kaupiuosi" pradėtus darbus užbaiginėt... Po pirmo bandymo (kurį ardyt reiks...) supratau, kad gaminukas gaunasi gerokai kietesnis, nei "šiaip nerta", ir į iškarpų gamybą reikia žiūrėti atsakingai. Tad reikia eksperčių patarimų -- ant kokios medžiagos (siuvant) geriausia tikrint, ar airišku nėrimu gamintas daiktas bus tokios formos, kokios man norėtųsi? Flanelės reikia, ar ką?  g.gif

(Siūlas -- kažkas iš "Linate" serijos, etikečių nebėr jau koks 100 metų smile.gif)

aš kažkada tai dariau ant storo storo popieriaus smile.gif nelabai patogu, bet užtikrintai nesitampo, nesikraipo ir išlaiko formą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 03 29, 20:19)
aš kažkada tai dariau ant storo storo popieriaus smile.gif nelabai patogu, bet užtikrintai nesitampo, nesikraipo ir išlaiko formą smile.gif

Formą tai išlaiko, ale man norėtųsi "ką nors" pasimatuot prieš darant, kad žinočiau, jog iškarpa "į temą".
Vieno ardymo užteks, daugiau nenoriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2010 03 29, 21:36)
Formą tai išlaiko, ale man norėtųsi "ką nors" pasimatuot prieš darant, kad žinočiau, jog iškarpa "į temą".
Vieno ardymo užteks, daugiau nenoriu  lotuliukas.gif

reikia labai tikslias iškarpas pasidaryti smile.gif geriausia išardyti kokią nebenešiojamą suknelę ar palaidinę smile.gif ir ją perbraižyt ant popieriaus smile.gif
Atsakyti