Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

skaičiau skaičiau apie tą airišką nėrimą ir pasiryžau pati pabandyt. pabandžiau, kažkas išėjo doh.gif

labai neteiskit, vis gi pirmas blynas 4u.gif

http://www.public.fo...istas-090.html#
Atsakyti
darbo daug ideta, kruostu 4u.gif bet schmoll.gif nelabai matosi visas modeliukas
Atsakyti
QUOTE(sigridaU @ 2009 10 27, 12:07)
darbo daug ideta, kruostu  4u.gif bet  schmoll.gif nelabai matosi visas modeliukas

ačiū 4u.gif kadangi pati save fotkinau prieš veidrodį stovėdama, todėl taip ir išėjo. paprašysiu, kad vyras nufotografuotų, tuomet turėtų matytis.
Atsakyti
QUOTE(111dalia @ 2009 04 01, 17:40)
La perla gražiai atrodo airiškas nėrimas kombinuotas su  mezgimu thumbup.gif

Aš tai neturėčiau tiek kantrybės jungti brydėmis doh.gif Tad bandau mokytis jungti tinkleliu . Esu  patenkinta rezultatu,kaip pradžiai neblogai biggrin.gif

user posted image

Kaip grazu thumbup.gif ,ir kiek darbo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu va, pasirodysiu, kokį sijoną nusinėriau. Čia dar nelygintas, netvarkytas, tik išskalbtasBet labai pasigirt noriu blush2.gif

user posted image
čia tikra spalva

user posted image

Atsakyti
zinule, labai grazus sijonas. Daug darbo ideta! 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif zinule good.gif good.gif good.gif first.gif už kruopštumą ir kantrybę.Labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Zinule,gražu labai. Aš daug mezgu ir neriu, bet tokiam daiktui dar nesiryžtu...
Atsakyti
zinule labai labai gražu bigsmile.gif thumbup.gif O jau spalvytės thumbup.gif Man lapukai labai gražūs wub.gif Gal schemutę turi 4u.gif
Atsakyti
ZINULE-sijonukas labai gražus thumbup.gif wub.gif wub.gif ,o kiek darbo doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 11 22, 15:52)
nu va, pasirodysiu, kokį sijoną nusinėriau. Čia dar nelygintas, netvarkytas, tik išskalbtasBet labai pasigirt noriu blush2.gif

Fantastika thumbup.gif Dar labai labai norėtųsi ant modelio pamatyti. Bet jau dabar matyti, kad sijonas nuostabus. Ir tikrai vienintelis ir nepakartojamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefisa @ 2009 10 27, 11:57)
skaičiau skaičiau apie tą airišką nėrimą ir pasiryžau pati pabandyt. pabandžiau, kažkas išėjo doh.gif

labai neteiskit, vis gi pirmas blynas  4u.gif

http://www.public.fo...istas-090.html#

Oi! Man tai labai grazu! thumbup.gif o dar jei tik pirmas blynas.... reiskia toliau bus tortai ir pyragai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zinulė @ 2009 11 22, 15:52)

Aha! Sijonas fantastiskas... wub.gif tik niekaip as nesuprantu kaip, kokiu budu tos gelytes sumezgamos, turiu galvoje, ta tinkleli... sifravau schemutes ir niekaip neissiaiskinau... verysad.gif
Atsakyti