Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

QUOTE(La Perla @ 2009 07 01, 22:32)
aciu smile.gif
kai jungi brydemis jas darai nuo motyvo iki kito motyvo o jei nori tinklelio kitabryde darai nuo brydes iki kitos arba nuo motyvo iki kitos brydes... nezinau ar suprantamai paaiskinau...

Ačiū, viską supratau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupainga: 02 liepos 2009 - 13:05
QUOTE(La Perla @ 2009 07 01, 21:32)
schema sita tik as dariau stulpeli su vienu uzmetimu:
user posted image

aciu
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 07 02, 11:48)
taip butent, nes kai bandau neapsukant grizti atgal, tai graziai gaunasi inerti tik zema stulpeli, aukstas visiskai neiseina. ar cia taip ir daroma? i prieki pynele ir aukstas stulpelis, o atgal pynele ir zemas stulpelis?

Aš būtent taip ir supratau, kad pirmyn eina pynelė su aukštais stulpeliais, o atgal pynelė su žemu stulpeliu.
Papildyta:
Štai radau dailios beretės airiškuoju nėrimu nuotraukėlę. smile.gif

user posted image
Atsakyti
aciu uz pagalba, Lexana wink.gif
Atsakyti
Sveikutes,na jau darbeliu grazumas neispasakytas,kelias dienas varvinau seile net blush2.gif
Nusprendziau ir as pazaisti,bet kad nelabai gaunasi sujunti.
Pradejau nuo paprasciausiu kvadrateliu,prisineriau,o kad sujungti neiseis tai visai nepagalvojau,taip ir sustojo mano darbas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 07 28, 17:18)
Sveikutes,na jau darbeliu grazumas neispasakytas,kelias dienas varvinau seile net blush2.gif
Nusprendziau ir as pazaisti,bet kad nelabai gaunasi sujunti.
Pradejau nuo paprasciausiu kvadrateliu,prisineriau,o kad sujungti neiseis tai visai nepagalvojau,taip ir sustojo mano darbas doh.gif

Nematan tavo kvadratėlių sunku ką ir įsivaizduot.
kad kokią nuotraukytę įmestum tada būtų aiškiau ką patart g.gif
Atsakyti
Kadangi sulaukiau labai daug prašymų parodyti kaip megztukas ant modelio atrodo, išprašiau klientės tokią naminę foto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(111dalia @ 2009 07 29, 13:58)
Nematan tavo kvadratėlių sunku ką ir įsivaizduot.
kad kokią nuotraukytę įmestum tada būtų aiškiau ką patart g.gif

Va tokie blush2.gif
user posted image

Ligvita Pasakiskas megztukas,o kad tureciau tokias rankelias, ir daugiau laisvo laiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdelle: 29 liepos 2009 - 14:34
sirdelle, dekui, nesu labai patenkinta siuo mezginiu, bet matyt trukumus tik as matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 07 29, 16:04)
sirdelle, dekui, nesu labai patenkinta siuo mezginiu, bet matyt trukumus tik as matau biggrin.gif

Na man trukumu tai nesimato ax.gif
Matosi grazus darbas thumbup.gif
O gelytes cia megztos ar man taip tik atrodo?
Atsakyti
Ligvita, o tos gelytes megztos po lapeli ar visa is karto? Be galo grazus megztukas, taip varvinu seile i ji, ar tik nereiks pasiryzti ax.gif
Atsakyti
Aciu mergytes.
Gelytes megztos. Is pradziu 5 virbalais, o paskui kiekvienas lapukas atskirai.
Atsakyti