Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

QUOTE(La Perla @ 2009 06 16, 17:02)
kodel gi? tik mano nuomone reiktu labiau tarpukus uzpildyti: arba pynute arba brydemis... bet cia tik mano nuomone  smile.gif

Lyginant su čia esančiom suknelėm mano darbas labai jau kuklios apimties:)
Aš irgi pažiūrėjau, kad kai kur didoki tarpai, bet pynutės čia nebelabai, o brydės mane iš proto veda - pagarba, kas gali su jom kuistis. Be to, dabar jau paliuvo savininkei į rankas, tai be kovos ir ašarų nebepaimčiau:)
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 16, 16:37)
O aš negaliu nepasirodyt savo pirmojo airiško kostiumėlio biggrin.gif
Greičiausiai ir paskutinis. O dabar bėgu slėptis po lapais su savo "kostiumėliu".

Man nerodo tavo nuotraukos cray.gif Ir... niekada nesakyk niekada cool.gif Ratas apsisuka, mes usgrįžtam atgal. Kitokie, su kitokiais reikalavimais ir kitokiomis galimybėmis, norais ir skoniais 4u.gif
Atsakyti
La Perla, panele Prym, fantastiška bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 06 16, 23:48)
Man nerodo tavo nuotraukos cray.gif Ir... niekada nesakyk niekada cool.gif Ratas apsisuka, mes usgrįžtam atgal. Kitokie, su kitokiais reikalavimais ir kitokiomis galimybėmis, norais ir skoniais 4u.gif

Nu vėl fotki.com išsidirbinėja g.gif

QUOTE(Linjus @ 2009 06 17, 07:46)
La Perla, panele Prym, fantastiška  bigsmile.gif  thumbup.gif

Ačiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri galėtų parašyti, kaip jungti su tinkleliu. Su brydemis labai jau kietas mezginys gaunasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 06 15, 15:21)

user posted image

Grožis nepaprastas. Gal gali gėlyčių schemomis pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(meda2006 @ 2009 06 30, 14:34)
Gal kuri galėtų parašyti, kaip jungti su tinkleliu.  Su brydemis labai jau kietas mezginys gaunasi.  g.gif

šios temos 12 psl 133 postas yra nuoroda

Papildyta:
O man tai toks kvailas klausimas kilo blush2.gif
Kai jungiata brydėmis, kaip tie išsišakojimai daromi, kaip su pynutėm? Pirma sujungi detales, po to kilpas daraot? Ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 12 06, 02:21)

Pamačiau ir numiriau. bigsmile.gif NEREALIAI GRAŽU!!! thumbup.gif

O aš vis niekaip palaidinukės neprisiverčiu pabaigti. doh.gif Motyvai jau regis visi, bet sujungimas mane baido. doh.gif
Atsakyti
sveikos, perziurejau video kaip daryti tinkleli, taciau rusiskai nesuprantu, tai nelabai supratau kokiu budu ji neria neapgrezdama nerinio?nes kai neriu i prieki eilute, viskas kuo puikiausiai gaunasi, taciau kai bandau grizti atgal ir nunerti 4 pyneles kilpas ir auksta stulpeli, man nieko nesigauna nes tas austas stulpelis vistiek gaunasi kaip zemas ir toks stora ir nedailus. kaip jus neriat?
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 07 01, 12:20)
sveikos, perziurejau video kaip daryti tinkleli, taciau rusiskai nesuprantu, tai nelabai supratau kokiu budu ji neria neapgrezdama nerinio?nes kai neriu i prieki eilute, viskas kuo puikiausiai gaunasi, taciau kai bandau grizti atgal ir nunerti 4 pyneles kilpas ir auksta stulpeli, man nieko nesigauna nes tas austas stulpelis vistiek gaunasi kaip zemas ir toks stora ir nedailus. kaip jus neriat?

Vaizdo įraše ji rodė keletą galimų jungimo būdų, kad tinklelis eitų išvien nerinio, o ne žemiau ar aukščiau elementų. Nelabai supratau, kurioje vietoje Tau kilo neaiškumų. Kaip neria neapversdama ar nesukiodama?
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2009 06 17, 06:46)
La Perla, panele Prym, fantastiška  bigsmile.gif  thumbup.gif

aciu smile.gif

QUOTE(meda2006 @ 2009 06 30, 13:34)
Gal kuri galėtų parašyti, kaip jungti su tinkleliu.  Su brydemis labai jau kietas mezginys gaunasi.  g.gif

man nekietas g.gif
QUOTE(Ligvita @ 2009 06 30, 13:57)
Grožis nepaprastas. Gal gali gėlyčių schemomis pasidalinti?

aciu, schema sita tik as dariau stulpeli su vienu uzmetimu:
user posted image

QUOTE(pupainga @ 2009 06 30, 14:09)
šios temos 12 psl 133 postas yra nuoroda

Papildyta:
O man tai toks kvailas klausimas kilo blush2.gif
Kai jungiata brydėmis, kaip tie išsišakojimai daromi, kaip su pynutėm? Pirma sujungi detales, po to kilpas daraot? Ar kaip?

kai jungi brydemis jas darai nuo motyvo iki kito motyvo o jei nori tinklelio kitabryde darai nuo brydes iki kitos arba nuo motyvo iki kitos brydes... nezinau ar suprantamai paaiskinau...
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2009 07 01, 21:26)
Vaizdo įraše ji rodė keletą galimų jungimo būdų, kad tinklelis eitų išvien nerinio, o ne žemiau ar aukščiau elementų. Nelabai supratau, kurioje vietoje Tau kilo neaiškumų. Kaip neria neapversdama ar nesukiodama?

taip butent, nes kai bandau neapsukant grizti atgal, tai graziai gaunasi inerti tik zema stulpeli, aukstas visiskai neiseina. ar cia taip ir daroma? i prieki pynele ir aukstas stulpelis, o atgal pynele ir zemas stulpelis?
Atsakyti