Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

QUOTE(La Perla @ 2009 04 01, 15:46)
oho  bigsmile.gif  sakyciau labai neblogai  wub.gif  as tai nemoku jungt tinkleliu, gali papasakot kaip mazdaug tai daroma?

La Perla.. http://video.yandex....k-bojko/view/1/ mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif radau va toki nesveika grozi smile.gif imanoma sitoki pasigamint? gal kas turi scemu ar patarimu tokiam darbui? buciau dekinga 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2009 06 06, 23:12)

AAAAAAAAAACIU 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Nagi rodausi ir aš savo pirmojo "airiško blyno" pradžią. Jei kas matot kokių labai akivaizdžių klaidų ar numatomų būsimų problemų -- sakykit, nugaros pusėj bus proga bandyt taisyt smile.gif

user posted image

Nusprendžiau, kad kaip pirmam kartui visą daiktą vien airiškai gamint gali būt per didelis kantrybės išbandymas, užteks kol kas ir tik viršutinės dalies tuo stilium. O paskui žiūrėsim smile.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2009 06 14, 23:19)
Nagi rodausi ir aš savo pirmojo "airiško blyno" pradžią. Jei kas matot kokių labai akivaizdžių klaidų ar numatomų būsimų problemų -- sakykit, nugaros pusėj bus proga bandyt taisyt smile.gif

Gražu wub.gif Nėra čia ką kritikuoti. Lauksim parodant pabaigtą.

QUOTE(silsta @ 2009 06 15, 13:41)

Nu labai kukli suknelė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2009 06 14, 22:19)
Nusprendžiau, kad kaip pirmam kartui visą daiktą vien airiškai gamint gali būt per didelis kantrybės išbandymas, užteks kol kas ir tik viršutinės dalies tuo stilium. O paskui žiūrėsim smile.gif

svarbu kad iskarpa butu tinkamo dydzio o patys neriniai labai grazus wub.gif
Dvi jei pameni pas tave prasiau gelyciu schemuciu kur esi nunerusi suknute savo mergytei, tas as jas truputi pakeiciau ir va kaip papuosiau maza princese:
user posted image

o dabar siuvejai nunesiau kad isiutu pamusala sitai suknutei priekineje dalyje:
user posted image

o nugara paliksim atvira:
user posted image\

beje suknute jau ir su rankovemis bet tikra foto bus veliau kai paimsiu is siuvejos..
Atsakyti
LaPerla.., ar gali man tas pakoreguotas paskolint gėlytes.. blush2.gif Nepatinka man tai ką aš darau, tai vis bandau dar.. Gal šios man tiktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 06 15, 16:21)
Dvi jei pameni pas tave prasiau gelyciu schemuciu kur esi nunerusi suknute savo mergytei, tas as jas truputi pakeiciau ir va kaip papuosiau maza princese:

Wow bigsmile.gif Gražu ploja.gif Ką keitei gėlytėms? Anu pasakok, gal ir aš patobulintas panaudosiu kitą kartą.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 06 16, 12:38)
Wow bigsmile.gif Gražu ploja.gif Ką keitei gėlytėms? Anu pasakok, gal ir aš patobulintas panaudosiu kitą kartą.

as jas dariau stulpeliu su vienu uzmetimu o raste - su dviem, o tai alyvinei suknutei - tedariau 5 lapelius vietoj 6. tokie tie ir pakeitimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2009 06 14, 23:19)

Labai gražiai atrodo, labai bus įdomu galutinį rezultatą pamatyti.

QUOTE(La Perla @ 2009 06 15, 16:21)
svarbu kad iskarpa butu tinkamo dydzio o patys neriniai labai grazus  wub.gif 

beje suknute jau ir su rankovemis bet tikra foto bus veliau kai paimsiu is siuvejos..

Liuks abi suknelės thumbup.gif

O aš negaliu nepasirodyt savo pirmojo airiško kostiumėlio biggrin.gif
user posted image

Greičiausiai ir paskutinis. O dabar bėgu slėptis po lapais su savo "kostiumėliu".
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 16, 15:37)

Greičiausiai ir paskutinis. O dabar bėgu slėptis po lapais su savo "kostiumėliu".

kodel gi? tik mano nuomone reiktu labiau tarpukus uzpildyti: arba pynute arba brydemis... bet cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti