Žurnalas
QUOTE(Inner_me @ 2008 12 04, 18:13)
Prašau paaiškinti, jei kas galite, kas tai yra jungimas bryde? Kaip tai padaryti? Iš anksto lb dėkoju
va sita mano tunikute yra jungta brydemis:
ir sitos ramunes brydemis sujungtos:
tai tie "bruksniukai" o jungimo brydemis nuotraukyte su paaiskinimu kazkur turiu paieskosiu
dar vienas mano darbelis tik gaila fotiko blykste sugedus tai nuotraukos prastos kokybes...
Na, merginos, jūs nerealios Šitaip neriat!!!! Ar labai sunku išmokti, jei vašeliu neri neblogai?
QUOTE(La Perla @ 2009 01 08, 17:11)
dar vienas mano darbelis tik gaila fotiko blykste sugedus tai nuotraukos prastos kokybes...
Gražu Šaunuolė
QUOTE(irmulia @ 2008 12 06, 01:21)
kas per grožis Išsisaugojau savo lobynuose reiks megzt, būtinai, tai iššūkis man, tik kol mažius tampys servetėlės nuo stalų, reiks metelius gal palaukt
labai gražu , kas mezga pagal užsakymus rūbus?
QUOTE(MELDA @ 2009 02 02, 23:07)
airiskus mezgu as ir Viliuteee pasiziurek rankdarbiu skelbimu jos tema: as galiu ne viska bet darau viska ka galiu.
bet galiu pasakyti tai yra pakankamai brangus malonumas
jungiuosi i kluba vakar ieskojau sukneles pavyzdzio sau ir uzmaciau situos nerinius....prisipirkau siulu, bet pirma paeksperimentuosiu ant dukros ir jei kantrybe nes, sau koky grozi nusinarpliosiu
tiesa gal kuri ka neretes is lino? butu smagu koky pavyzduka pamatyt...balti nerinukai atrodo nuostabus...ir kazkaip vaizduote piesia, kad is nedazyto lino kazkaip nesigauna taip ispudingai...paneikit mano zodzius nes turiu daug lino, kury realizuot reikia
einu narpliot gelyciu
jei ka prasysiu pagalbos : )
tiesa gal kuri ka neretes is lino? butu smagu koky pavyzduka pamatyt...balti nerinukai atrodo nuostabus...ir kazkaip vaizduote piesia, kad is nedazyto lino kazkaip nesigauna taip ispudingai...paneikit mano zodzius nes turiu daug lino, kury realizuot reikia
einu narpliot gelyciu
jei ka prasysiu pagalbos : )