Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

Žurnalas
user posted image
Atsakyti
http://picasaweb.goo....eliane/MOA507#

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 07 gruodžio 2008 - 19:59
QUOTE(Inner_me @ 2008 12 04, 18:13)
Prašau paaiškinti, jei kas galite, kas tai yra jungimas bryde? Kaip tai padaryti? Iš anksto lb dėkoju  4u.gif

va sita mano tunikute yra jungta brydemis:
user posted image

ir sitos ramunes brydemis sujungtos:
user posted image

tai tie "bruksniukai" o jungimo brydemis nuotraukyte su paaiskinimu kazkur turiu paieskosiu 4u.gif
Atsakyti
dar vienas mano darbelis tik gaila fotiko blykste sugedus tai nuotraukos prastos kokybes...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na, merginos, jūs nerealios thumbup.gif Šitaip neriat!!!! Ar labai sunku išmokti, jei vašeliu neri neblogai?
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 01 08, 17:11)
dar vienas mano darbelis tik gaila fotiko blykste sugedus tai nuotraukos prastos kokybes...

Gražu wub.gif Šaunuolė ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 12 06, 01:21)

swoon.gif kas per grožis blink.gif bigsmile.gif Išsisaugojau savo lobynuose reiks megzt, būtinai, tai iššūkis man, tik kol mažius tampys servetėlės nuo stalų, reiks metelius gal palaukt blush2.gif
Atsakyti
labai gražu wub.gif , kas mezga pagal užsakymus rūbus?
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2009 01 30, 10:15)
labai gražu wub.gif , kas mezga pagal užsakymus rūbus?

unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2009 02 02, 23:07)

airiskus mezgu as ir Viliuteee pasiziurek rankdarbiu skelbimu jos tema: as galiu ne viska bet darau viska ka galiu.

bet galiu pasakyti tai yra pakankamai brangus malonumas smile.gif
Atsakyti
jungiuosi i kluba 4u.gif vakar ieskojau sukneles pavyzdzio sau ir uzmaciau situos nerinius....prisipirkau siulu, bet pirma paeksperimentuosiu ant dukros ir jei kantrybe nes, sau koky grozi nusinarpliosiu blush2.gif
tiesa gal kuri ka neretes is lino? butu smagu koky pavyzduka pamatyt...balti nerinukai atrodo nuostabus...ir kazkaip vaizduote piesia, kad is nedazyto lino kazkaip nesigauna taip ispudingai...paneikit mano zodzius nes turiu daug lino, kury realizuot reikia lotuliukas.gif
einu narpliot gelyciu yahoo.gif
jei ka prasysiu pagalbos : )
Atsakyti
user posted image
Atsakyti