Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaito jūsų penkerių metų vaikiukai?

labas,na mano mergaite ir nuo 5 metu pradejo skaityti,tai dabar jai 6 m jau skaito visas knygas is bibliotekos imam net ,bet manau kad kiekvienam savas laikas ir nera ko cia nerimauti kad 6 metuku dar neskaito
Atsakyti
mano dukrytė dar neturi 5metų, bet labai domisi raidelėm, tai dabar ta stadija kai spalvina knygeles kur raidelės surašytos, tai į miestą išėjus jau atpažįsta ką išmokus, ar skaitys 5 g.gif jei tik noro turės pamokinsiu raideles sujungti į žodelius, o jei ne - mokykloje išmoks bigsmile.gif
Atsakyti
maniskis 5 metu,dar neskaito.raideles visas pazysta ir daug zodziu isimines pagal pirmas raides,bet siaip jei sugalvoju pamokint skaityt,nenori nei per kur ax.gif bet manau ismoks dar 4u.gif
Atsakyti
panai tuos bus 6 bet ji dar neskaito,juk skaityt reik pradet mokykloje o ne darzeliuose
Atsakyti
Mano dukrai už gero mėnesio bus 5, bet ji jau visai neblogai skaito ir rašo. Kaip ir kur išmoko, tai nežinau blush2.gif Tik pastebėjau, kad seniau mokėdavo tik didžiąsias raideles, o dabar baigia išmokt ir mažąsias.... Žinot kaip? O gi bendraudama Skype ant klaviatūros nebenuspaudžia "Caps Lock" ir taip po truputį atsirenka kuri mažoji kurią didžiąją atitinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskiui dar nera 5m, nusipirkom skaitymo pradziamoksli ir vis pavartom,pradinius zodelius : KALA, MAMA, MALA, RASA ir t.t skaito ir koks patenkintas,kad perskaito thumbup.gif ziuresim kaip toliau seksis rolleyes.gif
Atsakyti
Paprastus žodelius perskaito, o mokyt pradėjau nuo metų tongue.gif Dabar ir mažylę mokau biggrin.gif O ką daryt, jei knygutę atsitempia ir rodydama paveiksliukus dar ir dideles raides parodo ir klausia 'kas čia'. Tai ir pasakau, kad A tongue.gif , negi tylėsiu biggrin.gif Bet tai nėra mokymas specialiai, tai yra žaidimas, bet tuo pačiu ir pasiruošimas smile.gif
Atsakyti
Vakar labai nebloga knygutei vaikiui nupirkau "ZYLUTE" Juozo Danilaviciaus...skaitymo pradziamokslis smile.gif tik kaina gal kiek didoka...bet ir knygele neplona mirksiukas.gif g.gif
Dar neblogu eilerasciu knyguciu didz raidelem yra K.Kubilinsko. smile.gif
Prisipirkom...tai toliau tobulinsimes...maniskis ikvepima pagaves siuo metu
Atsakyti
QUOTE(FLIANSIUKAS @ 2008 11 23, 18:49)
Vakar labai nebloga knygutei vaikiui nupirkau "ZYLUTE" ...

thumbup.gif mes irgi sita neseniai pirkom,siuo metu jau skaitom iki raides U biggrin.gif sekasi super,noras dideliausias,tik va,mazelis irgi lenda brolio knyga skaityt doh.gif reiks ir jam ko nors jieskot,kad galetu "skaityt" lotuliukas.gif
Atsakyti
Mazyciukams nepaprastu spalvinimo knygeliu yra...net paciai kyla noras spalvint thumbup.gif
Atsakyti
as pati 6 metu jau knygas laisvai skaiciau, vaikas mano nemoka dar skaityti, jei dometusi pamokyciau, kelis kartus sodinausi raideles pamokyt bet ilgai nenusedejo, ir neprievartauju,sekanciais metais eis i paruosiamaja ir pasimokys, lai pasidziaugia dar nerupestingu gyvenimu. O kuriu moka jau skaityti, nu ka galiu pasakyti SAUNU drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano jaunelis 5 metu pazista visas raides, skaito trumpus zodzius, bet viska daro savo noru ,jeigu verciu-neuzka schmoll.gif .
Atsakyti