QUOTE(alfa159 @ 2008 08 06, 08:29)
Ee, nevaziuojam gal, a?
Motin, turiu ranka sugipsuota, tai negaliu virtualiai issamiai atsikirsti. Realiai- kitas reikalas butu.
Motin, turiu ranka sugipsuota, tai negaliu virtualiai issamiai atsikirsti. Realiai- kitas reikalas butu.
Taip, taip, ir tau, alfa, taikiau
Gi jau seniai žinom, kad tavo vaikai vunderkindai, ale mūsų ne blogesni, o ką gali žinot-gal ir geresni
Na, tiek to, sužeistųjų daug neerzinsiu
Manau skaitymas-neskaitymas nėra toks jau tiesioginis tėvų nuopelnas, kaip pvz. blogas ar geras auklėjimas (nors ir čia įgimtos savybės daug lemia)..
Aš pati išmokau skaityt 3 metų (taip, taip, būtent 3), bet visai nesu nei vunderkinė, nei profesorė..Aišku mama užsiimdavo,mokė, bet manau tiesiog buvo įgimtas potraukis skaityti...
Tai močiutė labai buvo susirūpinus( ), kad mano vyresnėle deja neskaitė nei trijų, nei ketverių..Vis bandė mokint savais metodais, ale nieko iš to neišėjo..
Bet suėjo penki metai ir staiga be jokių (mano) pastangų vaikas ėmė skaityti..
Atėjo tam laikas ir tiek..Taip pat, kaip išmokstama vaikščioti, kalbėti, ant puoduko prašytis-gali labai skirtis tas laikas, bet tai dar nieko nerodo apie protinius sugebėjimus aplamai..
QUOTE(alfa159 @ 2008 08 06, 10:30)
Na as irgi apie ta pati- tarp 25 stuku klasioku vaikas gi atras nors viena proto broli.
Iš visko, kas čia buvo pasakyta, nesuprantu, kodėl neleidot sūnaus į mokyklą šešerių-kažkaip nesiderina su visa jūsų logika
Tikrai gali būt sunku su "proto broliais" tarp bendraamžių..