raides pažįsta, bet sakaityt nemoka
QUOTE(justukė @ 2009 04 28, 17:12)
raides pažįsta, bet sakaityt nemoka
Nenusimink taip, juk ir tai gerai, kad raides pažįsta Juk iki mokyklos dar nemažai laiko, o jei ir iki tol neišmoks, tai mokykloj tikrai išmokins
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 04 24, 08:44)
Taigi nuobodu tikrai nebus,nes tempai dideli,jau tuoj daugybos lentele,o ir diktantai.Turi jie ten ka veikti.
Bijau net pagalvoti ..... kiba ir man teks iš naujo mokintis
QUOTE(Voverė @ 2009 05 23, 23:49)
Bijau net pagalvoti ..... kiba ir man teks iš naujo mokintis
manajai jau 4 ji raides kelias pazysta,skaiciuoja iki 10,kada kokio amziaus jus ismoket?
ar mes neatsiliekam
QUOTE(Voverė @ 2009 04 14, 21:11)
Mano karalaitė skaitė penkių. Pati išmoko .... specialiai nemokinau. Dabar jai 6,5 metų , tai ir skaito ir rašo. Bijau , kad nebūtų nuobodu mokykloje
cia labai daug nuo vaiko priklauso ir aisku nuo mokytojos. Maniskis atejo i pirma aisvai skaitydamas (jau neskiemenuodamas), skaiciavo 100 ribose (siaip nemokem - pats kazkaip norejo - skaiciavimo masinele buvo topinis zaislas - suskaiciuoja mintinai ir patikrina) - ir ka - kol visi mokes kas priklauso, jam buvo atskiros uzduotys ir jokio demesio, tikrinimo, o vaikui tai neidomu - dabar negaliu priverst mokytis, nes viskas lengva , o pazymiai to nerodo - dingo visa vaiko motyvacija
QUOTE(Angeliocikas @ 2009 05 24, 22:03)
manajai jau 4 ji raides kelias pazysta,skaiciuoja iki 10,kada kokio amziaus jus ismoket?
ar mes neatsiliekam
ar mes neatsiliekam
baikit, apie kokį atsilikimą jūs čia kalbat Pirmoj klasėj visi iki naujų metų išmoksta skaityt tai tikrai
Sveikutes. Mano berniokui 5 ir jis jau pazista raideles (na kai kada uzkrenta ), Tai vat kokia problemele. Pries pora men jam kilo didziulis noras mokytis, tai mes knygute nusipirkom. Ir raideles ir spalvojimas ir misles ir dar atsakyma reik irasyt. Zodziu tikrai faina, bet jis kelias raideles padare ir nebenori. Gal as ji per daug spaudziu, nes noriu kad pradejas puslapiuka jis ji padarytu iki galo. Na jam raides tai idomu bet spalvoti nenori. Net nzn kaip vaiko intereso nenumusti ir kad jis toliau mokytis noretu. Gal nereiketu versti jo pabaigineti, bet kazkaip negrazu
Na patarkit ka nors
Na patarkit ka nors
Neskaito, bet mes ir neverčiam...
QUOTE(Nessi @ 2009 05 26, 10:53)
Sveikutes. Mano berniokui 5 ir jis jau pazista raideles (na kai kada uzkrenta ), Tai vat kokia problemele. Pries pora men jam kilo didziulis noras mokytis, tai mes knygute nusipirkom. Ir raideles ir spalvojimas ir misles ir dar atsakyma reik irasyt. Zodziu tikrai faina, bet jis kelias raideles padare ir nebenori. Gal as ji per daug spaudziu, nes noriu kad pradejas puslapiuka jis ji padarytu iki galo. Na jam raides tai idomu bet spalvoti nenori. Net nzn kaip vaiko intereso nenumusti ir kad jis toliau mokytis noretu. Gal nereiketu versti jo pabaigineti, bet kazkaip negrazu
Na patarkit ka nors
Na patarkit ka nors
maniškė irgi labai nenori spalvinti ir piešti Mes tai žaidžiam žaidimukus, reik pasakyt kuo daugiau žodžių iš kurios nors raidės
QUOTE(_Draugė_ @ 2009 05 26, 11:04)
Neskaito, bet mes ir neverčiam...
mes taip pat - raides jau seniai pažįsta, o skaityti išmoks vėliau
Mūsiškis tai skaito tėčiui pasakas prieš miegą