Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija

QUOTE(Aruna @ 2009 02 09, 15:43)
Anksciau apsistodavom kempinge prie Limbazi ant juros kranto - kazkur 30 km nuo Saulkrasti. Bet dabartinio pavadinimo nezinau. Manau reiketu internete pasiziurinet.

mažum ŠITAS?
o va čia yra visų LV kempingų, hostelių bei hotelių ŽEMĖLAPIS

O ruoštis prie jūros man dar biški ankstoka... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bambizukas: 09 vasario 2009 - 14:36
QUOTE(Bambizukas @ 2009 02 09, 15:34)

šitą jau susiradau rolleyes.gif žiauriai fainai atrodo, bet 3 asmenų šeimai šiek tiek brangoka, jei ne palapinėj.
QUOTE(Bambizukas @ 2009 02 09, 15:34)
O ruoštis prie jūros man dar biški ankstoka...  ax.gif

na man irgi ankstoka, bet kai pernai Ventspily kovo pabaigoj jau vos vos gavau namelį, ir ne visam laikui, kiek norėjau, šiemet va iš anksto dairausi cool.gif
be to - smagu, bežiūrinėdama lyg jau biškį pabūnu prie jūros biggrin.gif
Atsakyti
Labai jau gundomės ir mes į Latvius patraukti link Ventspilio. Vilioja va tokie kempingai http://www.campingjeni.lv/ (KAS TURIT KOKIŲ NORS ATSILIEPIMŲ?), tas išgirtasis prie jūros kempingas kažko per brangus mums pasirodė, kai namukas be patogumų kainuoja 32 Lv g.gif (palapinės varianto nelabai norime).
Dar prašom pasiūlykite panašių kempingų, norisi realių atsiliepimų, atidžiai perskaičiau visas temas, bet nelabai daugiau ką ir radau unsure.gif Kažko pačiame Ventspilyje apsigyventyi bute nelabai norisi, nes mes važiuotume ne savaitgaliui, o kokiai 10 dienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 14 vasario 2009 - 02:03
visas vaikystes atostogas su teveliais praleisdasvau Latvijos, Papes kaime. pajuris nupstabus, zmoniu nebudavo:) planuoju ir ateinancia vasara, jei pavyks atgaivinti vaikystes prisiminimus ir nuvykti.
gal kuri pastaruosius metus lanketes Amerkas viloje? ar kur nors papeje? kiek pamenu, kauno gelezinkeliu, ar kauno tiltu vilos budavo
Atsakyti
kažkur rašiau, kad žinau kaimo sodybą 40 km nuo ventspilio, prie Kuldigos. taigi, jei reikia, galiu atsiusti kontaktus...
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2009 02 14, 03:00)
Labai jau gundomės ir mes į Latvius patraukti link Ventspilio. Vilioja va tokie kempingai http://www.campingjeni.lv/ (KAS TURIT KOKIŲ NORS ATSILIEPIMŲ?), tas išgirtasis prie jūros kempingas kažko per brangus mums pasirodė, kai namukas be patogumų kainuoja 32 Lv  g.gif (palapinės varianto nelabai norime).
Dar prašom pasiūlykite panašių kempingų, norisi realių atsiliepimų, atidžiai perskaičiau visas temas, bet nelabai daugiau ką ir radau  unsure.gif Kažko pačiame Ventspilyje apsigyventyi bute nelabai norisi, nes mes važiuotume ne savaitgaliui, o kokiai 10 dienų.

Tas namukas be patogumų kainuoja ne 32 Lv, o 32 Eur arba 22 Lv (apie 110 litų parai už penkias lovas). Ne taip jau ir brangu, nors pernai buvo pigiau... Noriu paklausti, gal kas atostogavote nameliuose Ventaskrasti arba name Ezerkrasti ? Kokie atsiliepimai ?
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 02 05, 22:49)
Gal kas esate cia buve, butent siose nameliuose, gal kokiu atsiliepimu bus? Noretumem vaziuot visa seima, t.y. 3 mazameciai vaikai ir du suauge smile.gif

http://www.camping.v...info_nr1_2.html

Tai čia kempingas „Prie jūros“ daug apie jį prirašyta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambizukas @ 2009 02 09, 14:34)
O ruoštis prie jūros man dar biški ankstoka...  ax.gif

As vos nameli gavau, va jums ir ankstoka biggrin.gif
QUOTE(Ernesta @ 2009 02 18, 15:55)
Tai čia kempingas „Prie jūros“ daug apie jį prirašyta  blush2.gif

Tai cia senuosose temose ar kur? biggrin.gif

Bet kokiu atveju as ten jau uzsisakiau. Gyvensime Kapa Liuks.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noreciau sia vasara aplankyti Roja. gal kam teko ten ilsetis? Kokie atsiliepimai?
Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
sveikutes, na ir mes sia vasara sugalvojom palekt i Latvija. gal kas galit patart kur galima apsistot (tik ne palapinese) 3 suaguseji ir 2 vaikai. arciau juros ir kiek supratau ramiausias miestelis yra Venspilis, nes kazkaip su vaikais norisi ramumos. gal koki vesbutuka su prieinamom kainom.
aciu is anksto 4u.gif
cia visos raso kad aplanko smelio urvus (labai sudomino), ir t.t.,mes vaziuosim pirma karta, tai net neisivaizduoju kaip jus randat kelius i tas aplankimo vietas
Atsakyti
Merginos, gal kas nors atostogavote nameliuose VENTASKRASTI tarp Kuldigos ir Ventspilio? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveiki,
na va pagaliau po ilgų derybų su kaimynais latviais ko gero rezervavau kempinga ventspilyje.Nors taip iki galo ir man neliko aisku ar ji gausiu.
Taigi destau del ko dvejoju:rezervuojant rugpjucio men buvo pasakyta,kad teks vasario pab, sumoketi visa suma.Po to prasidejo mano prasymai del tam tikru patogumu-na konkreciai,kad nebutu dviauksciu lovu-nes viena forumiete papasakojo savo patirti.tai as nutariau uzbegti ivykiams uz akiu.O ju galutinis atsakymas yra toks,kad mes pasistengsime atsizvelgti i jusu prasyma,bet negarantuojame,kad bus taip ,kaip norite.Na as velgi kaip ikyri kliente bandziau isiaiskinti ju rezervavimo sistema.Rasiau,kad pries siunciant saskaita tegul paziuri ar tai dienai bus laisvu nameliu be dviauksiu lovu ir tt-juk logiska?Jei as rezervuojuosi ir jie tai datai neuzimti-vadinasi gaunu.Ar ten gaunasi kas pirmesnis ta diena atvaziuoja,tas ir isirenka nameli? I si klausima man nebuvo atsakyta:( isankstinio apmokejimo irgi negavau.Nors raso,kad tikrai tai datai rezervuotas mums namelis.Tai kaip man dabar zinot-neliksim mes nakvot pliaze ten nuvaziave vasaros pabaigoje.
Gal kam panasi situacija buvo?Saskaitos prasiau jau 2 kartus-nors pries tai patys minejo,kad jokios rezervacijos 100 proc nebus kol neapmokesiu.Aisku as dar gi paburnojau,kodel jie ima is musu 100 proc sumos,o is kitu ne,kazin ar jie nepazeidzia lygiu teisiu ir tt.
Atsakyti