Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija

Mūsų viešbutis buvo toli nuo jūros. Už upės netoli uosto. Iš karto galvojom, kad bus blogai, bet man visai patiko. Į pliažą važiuodavom su mašina, nes aikštelės šalia pliažo didelės, tai pasistatyti automobilį jokios problemos. Tik vakare gal blogiau, nes jei kavinėje nori vyrai kokio alaus išgerti, tai tenka kažkam vienam aukotis smile.gif
Gyvenom čia http://www.tourism.v...m...=56&obj=353
Tame puslapyje yra labai daug informacijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 03 03, 16:11)
Tai aisku, bet vistiek lieka abejoniu del vandens kokybes, vis tik nesinori vaiko i bet koki leisti maudytis. Nors dabar tai jauciu niekur nebesurasi Baltijos juroj svaraus vandenuko smile.gif

Na šiaip jau Venstpilio pliažas turi mėlynąją vėliavą. Ne už bet ką ją duoda..... ax.gif
Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas buvote Rygoje naktiniame klube, bare kuriuose? kaip patiko?
Gal kas gali rekomneduoti unsure.gif vaziuojam savaigali butu idomu suzinoti nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena_P @ 2011 03 04, 13:39)
Gal kas buvote Rygoje naktiniame klube, bare kuriuose? kaip patiko?
Gal kas gali rekomneduoti  unsure.gif vaziuojam savaigali butu idomu suzinoti nuomone  mirksiukas.gif
Buvau Rygoje naktiniuose klubuose,paciame centre,pavadinimu neatsimenu ax.gif man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2011 03 03, 20:26)
Na šiaip jau Venstpilio pliažas turi mėlynąją vėliavą. Ne už bet ką ją duoda..... ax.gif
Sėkmės  mirksiukas.gif

Visai aš žalia..O kas ta mėlyna vėliava? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 04 26, 14:32)
Visai aš žalia..O kas ta mėlyna vėliava? blush2.gif  blush2.gif

Tai reiškia, kad pliažas švarus ir saugus ir atitinka sanitarijos- higienos normas.
Atsakyti
laba,
pernai netikėtai atradom Pavilosta vienai nakčiai, labai patiko miestelis, et nespėjom gauti info apie apgyvendinimą, nakvojom pirmam pasitaikiusiam kempinge, palapinėj...šiemet galvojam apsistoti savaitei dviese su vyru...gal kas turit kokių atsiliepimų? norim apsigyventi ne kempinge, norai minimalūs, dušas ir lova biggrin.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 29 gegužės 2011 - 13:58
Sveikos 4u.gif Renkames vietele Latvijos pajuryje. Vaziuosim 4 suauge ir 1 vaikiuikas metinukas. Ieskom su patogumais namuku. Daugeli jau buvau apziurejusi internete, ir cia radau apie juos kementaru ax.gif , dekui! O gal kas esat cia buve http://www.rakaricamp.lv/ru/ ? Jau beveik prie pat Estijos pasienio, bet labai idomus kempingas-sveciu namai. Gal jau jura bus gerokai saltesne? biggrin.gif nes vistik gerokai shiauriau. Bet kainos nieko ju visai. Zodziu, jei kas buvot, noreciau isgirst nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liuse: 01 birželio 2011 - 10:34
QUOTE(Liuse @ 2011 06 01, 12:33)
Sveikos  4u.gif  Renkames vietele Latvijos pajuryje. Vaziuosim 4 suauge ir 1 vaikiuikas metinukas. Ieskom su patogumais namuku. Daugeli jau buvau apziurejusi internete, ir cia radau apie juos kementaru  ax.gif , dekui! O gal kas  esat cia buve http://www.rakaricamp.lv/ru/ ? Jau beveik prie pat Estijos pasienio, bet labai idomus kempingas-sveciu namai. Gal jau jura bus gerokai saltesne?  biggrin.gif nes vistik gerokai shiauriau. Bet kainos nieko ju visai. Zodziu, jei kas buvot, noreciau isgirst nuomone  mirksiukas.gif

Laba. Praeitą savaitę kaip tik buvome RAKARI. Viskas ten gerai. Vieta graži, švaru. Tik parduotuvė truputį tolėliau. Pajūris be kopų, jei tai aktualu
Atsakyti
QUOTE(Oncik @ 2011 06 01, 15:26)
Laba. Praeitą savaitę kaip tik buvome RAKARI. Viskas ten gerai. Vieta graži, švaru. Tik parduotuvė truputį tolėliau. Pajūris be kopų, jei tai aktualu

Aciu 4u.gif kopos gal nera taip svarbu, nors kai vejuota, nebus kur pasislepti... bet tada nesedesim prie juros g.gif O tie bungaliukai kaip supratau tai tipo tokie - dvieju galu, ir kiekviename po skirtinga butuka? Tai gali buti, kad apgyvendina su kazkuom svetimu greta? Idomu, ar sienos labai plonos g.gif tongue.gif
O pliazas kokiu atstumu mazdaug?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liuse: 02 birželio 2011 - 09:15
QUOTE(Liuse @ 2011 06 02, 11:14)
Aciu  4u.gif  kopos gal nera taip svarbu, nors kai vejuota, nebus kur pasislepti... bet tada nesedesim prie juros  g.gif  O tie bungaliukai kaip supratau tai tipo tokie - dvieju galu, ir kiekviename po skirtinga butuka? Tai gali buti, kad apgyvendina su kazkuom svetimu greta? Idomu, ar sienos labai plonos  g.gif  tongue.gif
O pliazas kokiu atstumu mazdaug?

Praeitą savaitę ten nebuvo daug žmonių, nes buvo ne savaitgalis. Namukai iš dviejų pusių, bet mes kaimynų neturėjom, tai negaliu pasakyt, ar sienos storos. Labai malonu, kad duše šildomos grindys. Nešalta kojom ant plytelių. Jūra už kelių šimtų metrų turbūt bus. Visai smagu pasivaikščiot per upelį ir miškelį. Mums ten būnant maudytis nepavyko, nes buvo vėsu. Negaliu pasakyt, ar ilgai brist, kad būtų giliau. Važiuokit drąsiai. Mes keliaudami nakvojom važiuodami pirmyn į Taliną ir atgal grįždami. Tai iš Talino važiuodami sakėm, kad "važiuojam namo" į Rakari. Mums ten viskas buvo kaip namie. Na nebent Jūs labai išrankūs ir rasit prie ko prikibt.
Mes tikrai dar kartą grįžtume į Rakari. Gal būt net ilgesniam laikui. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oncik @ 2011 06 02, 09:40)
Praeitą savaitę ten nebuvo daug žmonių, nes buvo ne savaitgalis. Namukai iš dviejų pusių, bet mes kaimynų neturėjom, tai negaliu pasakyt, ar sienos storos.  Labai malonu, kad duše šildomos grindys. Nešalta kojom ant plytelių. Jūra už kelių šimtų metrų turbūt bus. Visai smagu pasivaikščiot per upelį ir miškelį. Mums ten būnant maudytis nepavyko, nes buvo vėsu. Negaliu pasakyt, ar ilgai brist, kad būtų giliau. Važiuokit drąsiai. Mes keliaudami nakvojom važiuodami pirmyn į Taliną ir atgal grįždami. Tai iš Talino važiuodami sakėm, kad "važiuojam namo" į Rakari. Mums ten viskas buvo kaip namie. Na nebent Jūs labai išrankūs ir rasit prie ko prikibt.
Mes tikrai dar kartą grįžtume į Rakari. Gal būt net ilgesniam laikui. thumbup.gif

Isrankus tiek tiek, kad butu patogu su mazyle ax.gif Jei sakot, kad jausmas lyg namie, tai mums savaitgaliui bus pats tas! kiek vietos tame vienam gale? Nes su mumis vyktu ir mano tevai, tai klausimas ar yra kaip issimiegot 4 suaugusiems ir leliukui? rolleyes.gif
Atsakyti