sveikos. nuo rudens pradesime lankyti si darziuka,tai noreciau isgirst daugiau apie ji,parasykite kaip ten tvarka,kurie jau lankote ar lankete butu malonu isgirst jusu nuomone.
na mes jau po darzelio,pirma diena praejo puikiai,net neverke kai manes nemate patiko kad daug zaislu buvo grupej
kazi kaip maistas ten?ar yra rinkliavu?
QUOTE(kankan @ 2008 09 01, 13:07)
na mes jau po darzelio,pirma diena praejo puikiai,net neverke kai manes nemate patiko kad daug zaislu buvo grupej
Tai as itariu, kad mes i viena grupe einam.... Maniske tokia mazyte garbane...
As irgi nelabai ka zinau apie ta darzeli.
QUOTE(sigutep @ 2008 09 01, 13:47)
Tai as itariu, kad mes i viena grupe einam.... Maniske tokia mazyte garbane...
o jus pati sviesiais trumpuciais plaukais? na eigoj daugiaus uzinosim apie si darziuka,gal dar atsiras daugiau pasisakanciu
na ryt jau zadu palikt ilgeliau,iki pietu... ziuresim kaip bus...
QUOTE(kankan @ 2008 09 01, 13:57)
o jus pati sviesiais trumpuciais plaukais? na eigoj daugiaus uzinosim apie si darziuka,gal dar atsiras daugiau pasisakanciu
Aha, ta pati
Manau kad su jusiskiu tai bedos nebus. Maniske tai tutes verge. Tai ryt ir pasimatysim
QUOTE(lina_limbo @ 2008 10 23, 12:01)
sveikos,
mes ir pradėjom nuo rugsėjo keliauti i kregždutę, kokią grupę jūs lankote? mes iš boružėlės.
mes ir pradėjom nuo rugsėjo keliauti i kregždutę, kokią grupę jūs lankote? mes iš boružėlės.
mes ir is boruzeles kokio vaikucio mamyte esat?
QUOTE(lina_limbo @ 2008 10 24, 16:14)
as esu igno mama, toks sviesus garbanotas plaukuciais berniukas
ai zinau ,daznai su masina atvaziuoja pasitikt mano sunelio,Marijaus,ryzais plaukuciais tai tikriausiai susitiksim per susirinkima antradieni,pagaliau sumane padaryt
QUOTE(lina_limbo @ 2008 10 27, 14:35)
labas
aš turiu klausimėlį , sakykit kada jūs atvedate vaika į darželį ir kada pasiimat? aš nesuprantu, mes igną atvedame po puse aštuonių, tai jis būna pirmas ir pasiimam 17.15 ar veliausiai 17.20 jis jau būna paskutinis. taip kitų vaikų ir netenka pamatyti
aš turiu klausimėlį , sakykit kada jūs atvedate vaika į darželį ir kada pasiimat? aš nesuprantu, mes igną atvedame po puse aštuonių, tai jis būna pirmas ir pasiimam 17.15 ar veliausiai 17.20 jis jau būna paskutinis. taip kitų vaikų ir netenka pamatyti
mes pries puse devyniu tik atvaziuojam ir pasiimam ant 17h kazkur.matai as nedirbanti... seniau kai ateidau ant 16h irgi nesuprasdavau kodel tiek mazai vaiku ir dabar nedaug musu grupej yra,viena kart atejo is kitos grupes vaikai i sveciu ir maziukai tai visa kruva ju buvo na ziuresim ka kalbesim per susirinkima?dalyvausit?