ai sitiem...maniau tavokaroliukai.lt, situose susirenki kas patinka pagal kodukus ir meilu nusiunti
A... idomu ar man pavyks. O gal turit pavyzdi kaip mazdaug rasyt?
nukopini po nuotrauka kas parasyta, salia vnt skaiciu ir stulpeliu surasai viska:)
O esat is ten uzsisakineje kaip ten viskas ar gerai
Kokia siuntimo kaina?
Kokia siuntimo kaina?
su drauge uzsakinejom, ji pilde...man tai ta parduotuve visai nepatinka...bet yra kam ji visai nieko...o atsiuntimas kaip ir is kitur...pagal tarifus siuncia...apie 5 lt.
O kodel nepatinka jei ne paslaptis?
nepatinka, nes palyginus kainos didesnes, pasirinkimas labai mazas...ir kai gavom tikrai nebuvo labai geros kokybes... na tiesiog man ji ir ne priesirdies...
A tada apsistosiu ties perliuku.. Tik ten mazokai 12mm apvaliu akmenu
Edit: o.o kiek rankdarbiai papilnejo lekiu krautis ten.
Edit: o.o kiek rankdarbiai papilnejo lekiu krautis ten.
tai kad rankdarbiuose jau senai..., nieko naujo ten dar... bet pasirinkimas palyginus tikrai didesnis...
Tai as is ju uzsisakinejau pati pirma savo karta tai maza akmenku buvo, o paskui labai ilgai nebuvau.
o aš galvoju užsisakyt iš karoliukai.eu . ar patiko išbandžiusioms?
Pagaliau sulaukiau, kol rankdarbiai pradės "dirbt"! *****, vėl "beveik nieko" neužsisakiau, o 71+ Lt suplojau
Papildyta:
Užsisakinėjau kaip tik prieš savaitėlę. Siuntinuką gavau lb greit ir dovanėlių nepagailėjo
Papildyta:
QUOTE(jaguarka @ 2008 08 19, 22:39)
o aš galvoju užsisakyt iš karoliukai.eu . ar patiko išbandžiusioms?
Užsisakinėjau kaip tik prieš savaitėlę. Siuntinuką gavau lb greit ir dovanėlių nepagailėjo