Gal kas zino kur galima isigyt rudo agato grynuoliu, ar briaunotais krastais? Ziurejau akmeneliuose, heyshe, siklei, bet nieko panasaus neradau. Jurates akmeneliai nedirbo snd, tai dar paskutine vilti turiu
Cia nelabai i tema, bet rasau, nes kompiuteriu temoj vis atsakymo negaunu
Dedavau nuotraukas i www.photobucket.com, kol viena diena nieko nebesigavo...Paspaudziu, kad deti foto ir man visiskai nesureaguoja Gal zinot kodel?
Dedavau nuotraukas i www.photobucket.com, kol viena diena nieko nebesigavo...Paspaudziu, kad deti foto ir man visiskai nesureaguoja Gal zinot kodel?
jo, tik uzsimink apie kiausinius ... nebutinai puvantys, ir anegdotas ne is pirsto lauztas. Juodina virtas karstas vistos kiausinio baltymas, taip, jis isskiria siera ir amoniaka ar pan., dabar jau tu chemijos pamoku nebepamenu. Tai vat pabandykit kada ant virto pjaustyto kiausinio uzdeti sidabrini zieda ar pjaustyti kiausini rankoje su sidabriniu ziedu . Kad kas nesuabejotumet ir kreivu minciu nebutu - vistu kiausini .
O tirpaliuka perki parduotuvese, kur prekiauja akmeneliais ir pan... Arba dar esu gavusi dovanu is vienos mielos auksarankes tokiu akmenuku, kur imeti i stikline, ten pat sidabra ir viskas pajuosta per nakti... tik as vat kantrybes neturiu per nakti laukti, tai naudoju tirpala .
O akmeneliai.com matau , bet man ju matyti nereikia, nueinu as pas juos . Tai va ten kur nueinu - kalnai naujienu, ir vat tos naujienos ir pasirodys tuoj ir internetineje parduotuveje akmeneliai.com. Ale tai kodel cia daba aiskinti turiu, nejau taip neaiskiai surasyta Einu karoliu vert geriau
O tirpaliuka perki parduotuvese, kur prekiauja akmeneliais ir pan... Arba dar esu gavusi dovanu is vienos mielos auksarankes tokiu akmenuku, kur imeti i stikline, ten pat sidabra ir viskas pajuosta per nakti... tik as vat kantrybes neturiu per nakti laukti, tai naudoju tirpala .
O akmeneliai.com matau , bet man ju matyti nereikia, nueinu as pas juos . Tai va ten kur nueinu - kalnai naujienu, ir vat tos naujienos ir pasirodys tuoj ir internetineje parduotuveje akmeneliai.com. Ale tai kodel cia daba aiskinti turiu, nejau taip neaiskiai surasyta Einu karoliu vert geriau
hm, visai sudomino mane tas tirpaliukas juodinimui
įdomu kur tokio galima Vilniuj rast, ir kainytė kokia
įdomu kur tokio galima Vilniuj rast, ir kainytė kokia
QUOTE(cindy @ 2008 11 11, 18:51)
Bo jis karts nuo karto nukvanka... Atkvaks, tada ir sudėsi...
QUOTE(Zima7 @ 2008 11 11, 19:43)
Tai va ten kur nueinu - kalnai naujienu, ir vat tos naujienos ir pasirodys tuoj ir internetineje parduotuveje akmeneliai.com.
Ania Gerai jums, buožėms Internete, sakai, išvien tik senienos, nia?
O kita vertus, ir nuo jų į bankrotą sueit galima
QUOTE(Noa @ 2008 11 11, 21:25)
Bo jis karts nuo karto nukvanka... Atkvaks, tada ir sudėsi...
Tai kad jis man nezinau kiek laiko taip nukvakes Kazi kur dar galima patalpint, kad kazkas i ta photobucket'a butu?
Gal kas turi parduoti tokius paskirstytojus kaip sioje foto? Lenkti su 5 kilputem...
Reiktu kokiu 4vnt, o niekur nerandu.
QUOTE(cindy @ 2008 11 11, 18:51)
Pabandyk išsilogint ir vėl prisilogink. Kartais padeda
gal kas zino ir gali man pasakyti akmeneliai.com telefona?????
QUOTE(Smiglė @ 2008 11 11, 21:52)
Pabandyk išsilogint ir vėl prisilogink. Kartais padeda
Nieko nepadeda
Akmeneliuose tikrai labai daug nauju prekiu. Pardavejos vis kazka traukia is deziu ir pacios aikcioja Bet vakar dar nedaug iskrauta buvo ant stalu, gal savaitgaliui jau viska sudes i vietas
http://www.knyguklub...opedija/34672#1 radau enciklopediją, ir dar nuolaida šiokia tokia, tai užsimaniau, kažin verta pirkt
labai gera knyga...yra viskas vienoje vietoje...ir dar daug ko..ko internete taip vaizdziai tikrai nerasi...labai geras pradziamokslis...ir neblogas pazengusiems... tokios knygos labai geros...o veliau ju nebus imanoma ir berasti...pati turiu ir dziaugiuosi...