Puiku, lauksiu parduotuves.
Toast, siaip tai tas pats, ar is JAV, ar is UK, vistiek ten beveik vien kinieciai
QUOTE(asta1969 @ 2008 10 30, 21:05)
Sveikos moterys.Matau rasot ape mus.Tad galiu pasakyt , kad nuo pirmadienio puslapis karoliukai-akmeneliai.lt tikrai prades veikt.O kas liecia biseri tai jo yra ir bus daug rusiu.Kas buvo Kedainiuose pasirinkimas prekiu tai tikrai padidejes/be to sestadieni prekiaujam Panevezio masinu turguje ir manau jei labai norint 100 km i abu galus ne problema atvaziuot.Tuo labiau , kad kainos tikrai palyginus su kitur stengiames laikyt geresnes.Rietave bunam sekmadieniais.
O tai ir Kedainiuose prekiaujate?
Papildyta:
QUOTE(Toast @ 2008 10 30, 21:13)
Tai kad nėra laiko į Panevėžį važiuot, va jeigu Kaune rastumėt vietą kokią Na, bet lauksim pagaliau atsidarančios e-parduotuvės
na ir as vis galvoju kodel Kaune neprekiauja,manau norinciu apsipirkti tikrai butu daug
Bazėj ar silvercityje
o kuriam sandeli bazej?
QUOTE(Toast @ 2008 10 30, 22:02)
Kaip nustebau, kad etsy ir žaliavų rankdarbiams yra Visada maniau, kad ten tik rankdarbiais prekiauja. juoda_avis, o bandei ten pardavinėt pati?
bandžiau vienu metu, bet kažkaip nelabai man ten sekėsi nes feetback'o nebuvo tai taip ir užmečiau
Šiandiena radau internete lelija.lt. Gan nematytų ir originalių daikčiukų. Gal kam teko iš ten ką nors persisiūsti, įdomu kokia kokybė?
QUOTE(Toast @ 2008 10 30, 22:02)
Zydryne, yra auksarankese jų tema, atsiunčia kainyną į e-mailą. Aš turiu kažkokį senesnį, galėčiau atsiųst
Tikrai paskaičiau tą temą, nustebau kokios mažos kainos jau užsiprašiau naują kainyną, nors nežinia ar tavo tikrai senas jei sulauksiu, galėsiu tau atsiusti.
QUOTE(BabyGrite @ 2008 10 31, 12:19)
o kuriam sandeli bazej?
Tai pas Valę. Dar tam pačiam sandėly viena mergina prekiavo. Žinau, kad kažkur dar yra karoliukų visokių, ardymui tinka, bet sandėlio nepamenu
QUOTE(juoda_avis @ 2008 10 31, 13:00)
bandžiau vienu metu, bet kažkaip nelabai man ten sekėsi nes feetback'o nebuvo tai taip ir užmečiau
Aišku
QUOTE(Zydryne @ 2008 10 31, 13:28)
Tikrai paskaičiau tą temą, nustebau kokios mažos kainos jau užsiprašiau naują kainyną, nors nežinia ar tavo tikrai senas jei sulauksiu, galėsiu tau atsiusti.
Šiaip visąlaik atsiųsdavo paštu atnaujintą katalogą, dabar ilgai nieko nesiunčia, tai gal ir nesikeičia niekas Bet kainos tai išties neblogos ten, ypaš tų stambesnių Swarovskių
O kuriam sandelyje ta Vale ir po kiek pas ja biseris?
Ketvirta salė, geltona rampa, maišeliai po litą, jei neklystu
QUOTE(Saule777 @ 2008 10 31, 14:19)
Šiandiena radau internete lelija.lt. Gan nematytų ir originalių daikčiukų. Gal kam teko iš ten ką nors persisiūsti, įdomu kokia kokybė?
As vakar is ten uzsisakiau, parase, kad jau issiunte, tai dabar lauksiu kol mane pasieks siuntinukas Parasysiu kai gausiu kaip ten kas
QUOTE(Toast @ 2008 10 31, 10:12)
Bazėj ar silvercityje
TOAST
Turiu tau toki klausima,uzejau i tavo puslapi-kada tu ten viska padarei ?????
Tu ka,visai nedirbi turbut ir uzsiimi karoliukais,ju verimu?Nes tieeek darbu tik bunant namie istisai gali pridaryti,arba nebet kazkas tau padeda.
?
Kiek laiko tuo uzsiimi?