Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklalapiai, Parduotuvės

QUOTE(mėlyna.akvarelė @ 2008 09 22, 15:52)
Šakės, užsisakiau iš pilies g. kalną sidabro, nulėkiau šiandien laiminga siuntinį pasiėmiau, atplėšiau, o ten nėra sidabro tik karoliukai ir viela. šokas man. unsure.gif



QUOTE(mėlyna.akvarelė @ 2008 09 22, 16:41)
parašiau jau jiem, dabar sėdžiu kaip ant adatų ir laukiu ką pasakys...
jie turi galeriją internete ir joj išsirinkus galima el. paštu užsisakyt..


Tai kaip baigės istorija g.gif O tai vokas nebuvo praplėštas ar dar kas su juo g.gif Labai įdomi situacija.Jei dėta į tą pustą voką ,tai jis labai gražiai atsiklijuoja ir užsiklijuoja ir manau reik pašte teisybės ieškot mirksiukas.gif Nes tikrai manau ,kad buvo viskas supakuota cool.gif O visi normalūs prekybininkai stengias ,kad klientas būtų patenkintas ir nenusiviltų.Iš kur žinot ,kad nesumelavai ir iš kur žinot ar jie tikrai sudėjo,va kaip keistai gaunas mirksiukas.gif

Va iš tokios situacijos išeina išvada,kad prekybininkas turi kiekvieną siuntinį apklijuot lipnia juosta,kad nekiltų klausymų ,ar paštas kaltas ar tas kuris sudėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buzuka: 03 spalio 2008 - 09:34
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 17, 12:16)
Tiesiog mano mintis parašei :D Ten sidabro kainos neblogos, ir pasirinkimas yra, bet jau pardavėjos  :mmm Renku sau detales, o viena stovi šalia ir įdėmiai žiūri- aš ilgai renku, ji ilgai žiūri :D Laukia matyt kad kažką vogsiu :D
Kitas dalykas- kaip kokioj Maksimoj, ten yra daromas toks fintas- brangesnės detalės dedamos prie pigesnių kainos- o tikra kaina paaiškėja tiktai prie kasos :D Na cirkai, ne kitaip.
Reikės matyt ir man į Stiklių gatvę persimesti, juolab kad visai šalia.

sveiki,
gal galetumet tikslesni pavyzdi del maximos triuku akmeneliu parduotuvej nurodyti? man atrodo viskas aiskiai surasyta, sidabras sveriamas po 3,60 ir 4 lt uz grama. aukaru kabliuku kaino surasytos uz pora. kur gi tie kainu triukai? na, nebent pries jus buvusi pirkeja, apziurejusi daikta, ji imete visiskai ne i ta skyreli is kurio paeme (kas beje, labai daznai pasitaiko). bet ar cia cirkas? juk tokia situacija nera maloni ir pardavejom, bet nejau jos turi po to moketi is savo kisenes.
o del ziurejimo i jus kai renkates, juk tai elementaru bet kokioj parduotuvej. tuo labiau tokioj, kaip si, kur visos prekes matuojamos milimetrais.

melynajai akverelei issiuntem nauja siuntini, su trukstamu sidabru. nors taip ir liko neaisku, kur jis dingo. bet tai nera svarbu. svarbu yra tai, kad klientas visada teisus. tik gaila, kad blogus komentarus, kritika ar bedas cia rasti galima, o kai problema issisprendzia, jums padeda, paaiskina niekas nepasigiria ir nepasidziaugia.

sekmes, mergaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mambera: 03 spalio 2008 - 09:59
QUOTE(Gegytė @ 2008 09 22, 17:27)
blink.gif

Aš irgi buvau pilies gatvėj šiandien, žmonių 0, pardavėjos linksmos, kažkaip smagu buvo smile.gif  Aišku mažaia pirkau vistiek (kerštas (juokauju)) biggrin.gif
ir stikliuose buvau, sidabrinių kabliukų, tai žinokit, susitvarkė jie, ir naujienų yra.
O pilies gatvė iki 19val dirba, atrodo.


Senokai šitoj temoj lankiaus,tai baisiai įdomūs komentarai ,kad net negali susilaikyt nepakomentavus biggrin.gif
Kiekvienas pyktas komentaras turėtų būt pagristas mirksiukas.gif
kiek skaitau ,tiek susidaro įspūdis ,kad ta parduotuvė Pilies g. klaiki tik dėl pardavėjų.Bet stop ,jei tau nepatinka ta parduotuvė,tai ko ten eit vėl ir vėl g.gif biggrin.gif O kas tas kerštas ,tai ir nesupratau unsure.gif Nematau keršto argumentų g.gif
Kitam forume skaičiau apie internetines parduotuves,tai vis krauna krauna kokios nepatenkintos,bet visvien užsisakinėja iš ten pat doh.gif Tai kas per vienos tokios protingos ir teisingos,kad vienu kartu teisia,kitu vėl daro savo lotuliukas.gif
Ale va dar pasvarstymas kaip jums patiktų ,jei panašiai kalbėtų apie jūsų darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buzuka: 03 spalio 2008 - 10:17
Buzuka, o jus advokate dirbat?

as pati esu pirkusi ir is pacios Akmeneliu parduotuves ir is internetinio puslapio... nenusivyliau niekad... nebent si karta vienos detales suspaustos buvo g.gif pasitaisiau sakau gal paste koki siuntini uzmete ant mano sidabriuku... tiek kad su uzsakymais idomiai kartais greit surenka kartais ilgiau tenka palaukti... siaip man kaip lietuvei keistas parduotuves savininkes pasitikejimas... kai prekes issiuncia negavus apmokejimo... bet cia kaip sakoma sveikintina kai pasitikima klientu. gaila kad brangsta populiariausios detales bet kiek girdejau sidabras visur pabranges.... tai va tiek.
yra ir geru ir netokiu geru atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mambera @ 2008 10 03, 10:46)
sveiki,
gal galetumet tikslesni pavyzdi del maximos triuku akmeneliu parduotuvej nurodyti?


Galima- auskarų kabliukai. Ant to skyrelio, iš kur juos paėmiau buvo u-klijuota kaina 3,5 Lt, prie kasos paskaičiavo po 8,8-pasižiūrėjau paskui, tiksliai, jie brangesni. Apskritai ta makalynė liečia sidabrą- žinoma, kiekviena pirkėja jį pačiupinėja ir dažnai numeta ne į savo vietą. Aš tik konstatuoju faktą.
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2008 10 03, 12:02)
Buzuka, o jus advokate dirbat? 

as pati esu pirkusi ir is pacios Akmeneliu  parduotuves ir is internetinio puslapio... nenusivyliau niekad... nebent si karta vienos detales suspaustos buvo g.gif pasitaisiau sakau gal paste koki siuntini uzmete ant mano sidabriuku... tiek kad su uzsakymais idomiai kartais greit surenka kartais ilgiau tenka palaukti... siaip man kaip lietuvei keistas parduotuves savininkes pasitikejimas... kai prekes issiuncia negavus apmokejimo... bet cia kaip sakoma sveikintina kai pasitikima klientu. gaila kad brangsta populiariausios detales bet kiek girdejau sidabras visur pabranges.... tai va tiek.
yra ir geru ir netokiu geru atsiliepimu ax.gif

Aha advokatė ir visų galų meistrė biggrin.gif Manau be manęs čia advokatų yra nemažai lotuliukas.gif
Su paštu reikalai tokie,kad net prie manęs ant mano voko su svarovskio auskarais ,kai antspaudą dėjo,tai maniau šakės auskariukams doh.gif Vienus gavau sudaužytus keistai ir užsegimai persukti buvo,tai tada nesupratau kame bajeris ir kaip galima taip sugadint, bet kai pamačiau tai nuo to laiko supratau biggrin.gif Bet dar su tokia jėga makt ir ant pačių auskariukų unsure.gif O pagal pašto nuostatus ,dūžtančių daiktų jie nesiunčia,tai ir pakosėt negali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2008 10 03, 12:46)
Galima- auskarų kabliukai. Ant to skyrelio, iš kur juos paėmiau buvo u-klijuota kaina 3,5 Lt, prie kasos paskaičiavo po 8,8-pasižiūrėjau paskui, tiksliai, jie brangesni. Apskritai ta makalynė liečia sidabrą- žinoma, kiekviena pirkėja jį pačiupinėja ir dažnai numeta ne į savo vietą. Aš tik konstatuoju faktą.


na, tai ir buvo ta situacija, kai paemet auskaru kabliukus, kuriuos pries tai kazkas ne ten padejo... bet tai juk joks ne maximos triukas, siekiant jus apgauti. tai faktas, kuri konstatuojat, kad visdel to apgaudinejam, ar faktas, kad pirkejos pacios sumaiso tas prekes? juk daiktu kaina yra tam skyrelyje, kur tokiu daiktu guli daug, o ne vienas netycia pakliuves.
beje kaina visada galima patikrinti pasverus. nes ir auskaru kabliuku kaina skaiciuojama pagal svori, tiesiog kaina iskart surasyta, kad jums butu greiciau.
makalyne taip, sutinku. bet jei paslepsiu sidabra po stiklu, ir kiekvienos detalytes jums reikes prasyti parodyti, ar bus patogiau? jei kiekviena supakuosiu i maiseli ir ant jo kaina uzrasysiu, ja vistiek reiks isimti ir paciupineti. tada bus spustis. beje, kaina del maiselio irgi kils. nes net neisivaizduojat sunaudojamu maiseliu kiekio, o ir yra atitinkamas mokestis mokamas valstybei uz parduotuveje sunaudotas pakavimo priemones. o dabar paimat dezute, atsidarot ir ciupinejat, apziurinejat kiek sirdis geidzia.
siulykit variantus, kas ir kaip jums butu patogiau. mes atviri pasiulymams. beje, greit bus parduotuves rekonstrukcija ir ji padides dvigubai, todel laukiu jusu pasiulymu. kad nebutu spamo rasykit i az.
dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mambera: 03 spalio 2008 - 13:09
Sveikos karoliukų megėjos.Skaitinėju ,kad perkates karoliukus iš internetinių parduotuvių smile.gif Tai va ta proga norėčiau papasakoti apie naują internetinę parduotuvėlę blush2.gif.www.karoliukas.lt labai gera kokybė ir aplamai gržūs daikčiukai gerom kainom.O jau pristatymas is vis liuks thumbup.gif niekada nebuvo jokių bėdų.Labai rekomenduoju užsukti tikrai nepasigailėsit.Grožybių papirkėsit :bravohttp:
/www.karoliukas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytė: 03 spalio 2008 - 13:18
normalioj parduotuvej rekonstrukcija o kada internetine bus? ar geriau uzmirsti visai ir naudotis tuo kuom dabar naudojames? siaip man kol kas patinka ir albumas. tiek kad kai kada norisi to aiskumo kas yra ko nera... bet ir internetine neispres tos problemos kai salia normali prakyba vyksta.... nesuziuresi nesurasysi visko...

tiesa ar gali buti kad paste man pagadino pakabiklius, nes butent visi pakabikliai ir buvo susiploje kitos rusies normalus o vieni ne g.gif ar geriau per asmenine ar emaila pasikonsultuoti?
Atsakyti
QUOTE(Mambera @ 2008 10 03, 13:56)
na, tai ir buvo ta situacija, kai paemet auskaru kabliukus, kuriuos pries tai kazkas ne ten padejo... bet tai juk joks ne maximos triukas, siekiant jus apgauti. tai faktas, kuri konstatuojat, kad visdel to apgaudinejam, ar faktas, kad pirkejos pacios sumaiso tas prekes? juk daiktu kaina yra tam skyrelyje, kur tokiu daiktu guli daug, o ne vienas netycia pakliuves.
beje kaina visada galima patikrinti pasverus. nes ir auskaru kabliuku kaina skaiciuojama pagal svori, tiesiog kaina iskart surasyta, kad jums butu greiciau.
makalyne taip, sutinku. bet jei paslepsiu sidabra po stiklu, ir kiekvienos detalytes jums reikes prasyti parodyti, ar bus patogiau? jei kiekviena supakuosiu i maiseli ir ant jo kaina uzrasysiu, ja vistiek reiks isimti ir paciupineti. tada bus spustis. beje, kaina del maiselio irgi kils. nes net neisivaizduojat sunaudojamu maiseliu kiekio, o ir yra atitinkamas mokestis mokamas valstybei uz parduotuveje sunaudotas pakavimo priemones. o dabar paimat dezute, atsidarot ir ciupinejat, apziurinejat kiek sirdis geidzia.
siulykit variantus, kas ir kaip jums butu patogiau. mes atviri pasiulymams. beje, greit bus parduotuves rekonstrukcija ir ji padides dvigubai, todel laukiu jusu pasiulymu. kad nebutu spamo rasykit i az.
dekui


na visgi aš manau, kad mes ne mažos mergaitės, ir visada galim pasitikrint kainą pačios, paklaust pardavėjų, pažiūrėt. net ir man pačiai kartais netyčia išeina numest karoliuką ne į jo skyrelį, na ir kartais nepastebėtas ten ir lieka. bet aš esu patenkinta, kad kiekvieną prekę galiu apžiūrėt, apčiūpinėt. tiesiog reik pažiūrėt, pasitikrint, paklaust ir viskas būs aišku:) kažkodėl nemanau, kad norima mus apgaut:)

nuliūdinot dėl rekonstrukcijos... unsure.gif kur gi dabar po paskaitų eisiu nuotaikos pakelt... tikiuosi ne užtruksit per ilgai:) manau jei parduotuvė bus didesnė tai tik į gerą. dabar mažoka vietos, tenka vos ne stumdytis, atsiprašinėt, grūstis:)
Atsakyti
O as is Amamberos sakiausi prekes internetu, vien kabliukus, likau patenkinta smile.gif Niekas nesugadinta, siuntinuka gavau greitai smile.gif Pirksiu ir dar kai reikes, nes cia pigiau nei kitur smile.gif
Atsakyti
kazkas snekejo apie firemountaingems.com parduotuve...gavau is ten prekes...nu zinokit kokybe... rolleyes.gif o ir kainos...net su nsiuntimu gavosi daug daug maziau nei is cia...be to visgi kokybe musiskei neprilygsta...nu likau suzaveta...sakiau geriau reciau uzsisakyti, bet didesniu kiekiu is ten ir gaunasi labai pigu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 03 spalio 2008 - 18:02