Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

na mes valgom kelis kartus per nakti, taciau kadangi pati maitinu, dideliu vergu neturim, juolab kad ir jis pats uzmiega tik pavalges... smile.gif
Atsakyti
mes nuo 5 men nevalgom nakti.pabunda ji man kelis kartus,bet tik susapnavus,nes mieganciai soskyte iduodu ir toliau parpia... smile.gif
Atsakyti
Mes nuo dvieju menesiu nakti nesikeliam ir nevalgom,o dabar jei keliames tai kai soskyte isspjaunam. tongue.gif
Atsakyti
ax.gif Niekada nesikeldavo... pirma menesi zadindavau pati naktim kad pavalgytu, o paskui jau nebe rolleyes.gif
Atsakyti
mes valgom 2 kartus per nakti, taciau kadangi pati maitinu, dideliu vargu neturim, juolab kad ir ji pats uzmiega tik pavalges
Atsakyti
Mums puse metuku ir valgom nakti bent viena karta tai tikrai, nera buve dar, kad ismiegotu visa nakti schmoll.gif o valgom misinukus ax.gif
Atsakyti
mano kleckas keliasi 6 ryto pavalgo tada dar pamiega iki 10 val. Valgo MP. Buna kartais kad nakti pasikuicia, bet greit pats uzsnusta smile.gif
Atsakyti
Mes kelemes viena karta nakti 4u.gif
Atsakyti
mums 1.5 men., keliames 1-2 kartus per naktele,sako,iki 3 menesiu vaikelis gali keltis valgyti.
Atsakyti
Mums bus pusė metų ir mes vieną kartą naktį keliames valgyti ax.gif valgome mišinį mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano suneliui 5.5men ir dar valgo mano pienuka.Buna 2 kartus nakti atsikelia,o buna ir kas 2val po truputi pavalgo ir uzmiega.
Atsakyti
QUOTE(dre @ 2009 03 13, 18:58)
Mano suneliui 5.5men ir dar valgo mano pienuka.Buna 2 kartus nakti atsikelia,o buna ir kas 2val po truputi pavalgo ir uzmiega.

mes nuo 2 menesiuku naktimis nebesikeliam bigsmile.gif
Atsakyti