Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

Kai buvo visai mažytė keldavosi pavalgyti dažnai,kas dvi valandas.Po to tris kartus per naktį,dabar du,šią naktį atsibudo tik kartą wink.gif Tikiuosi greitu laiku išmiegos visą naktį,iki šiol to dar nebuvo(mums 6mėn)
Atsakyti
Valgom kokius 5-6 kartus doh.gif kartais ir skaiciu pametu blink.gif
Atsakyti
maniske ir kelias 2-4kartus pavalgyt, bandysiu su vandeliu ja apgaut, gal pavyks... bet manau vaikiukai isauga ta naktini valgyma, vieni anksciau kiti veliau,o kiti kai baigi maitinti. Pritariu kazkuriai mamytei kuri rase, kad jei reikia tik naktimis pamaitinti, tai juk nera sunku, juk del svo mazyliu galetumem bet kokius kalnus nugriaut. Kai jau labai pavarstu naktim keltis, pagalvoju, kad gal mazyle nori prisglausti, pajusti mane, gal ka susapnavo blogo ir tada uzplusta tokie silti jausmai ir noras prisiglausti, pamiluoti ja, tai maitinimas tiek jai tiek man buna malonumas rolleyes.gif
Atsakyti
O maniske nuo dveju men. visa nakti ismiega mirksiukas.gif jau puse desimtos vakare krenta ir iki devyniu ryto miega wub.gif buna, bet labai retai, kad uzsimano truputi pienuko ar arbatytes. mums nepilni 4 men 4u.gif Ramiu nakteliu mamytes 4u.gif
Atsakyti
mums jau 5 men, anksciau valgydavom 2 kartus i nakti, bet pora naktu daviau vandenuko ir rezultatas neitiketinas, valgo 6 val ryte, kartais iki 7 h ismiega. o kai prabunda uztenka tutuko, ir net nekeliu is lovos. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
butu gerai dar zinot,ar valgo mp,ar misini,nes mes mp.ir 4kart vidutiniskai valgom nakti.tai atrodau is ryto va taip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 02 17, 12:07)
butu gerai dar zinot,ar valgo mp,ar misini,nes mes mp.ir 4kart vidutiniskai valgom nakti.tai atrodau is ryto va taip blink.gif

Sveikutė 4u.gif
aš irgi ryte atrodau blink.gif , nors per naktį valgom du tris kartus. Maitinu MP dukrytė nieko daugiau nė į burną neima viską išspjauna. Tai nė neįsivaizduoju kaip sumažint naktinius maitinimus.
Atsakyti
Mums po kelių dienus bus lygiai šeši mėn., tai vis dar keliasi naktį porą kartų pavalgyti. Abejoju, ar ji būna alkana, tiesiog man pačiai patogiau ją priglausti prie krūtinės ir ji iš karto užmiega. Man toks būdas priimtinesnis, nei nešiojimas valandų valandas...
Atsakyti
tai ir pas mus panasiai,bet vistiek atrodau blink.gif tongue.gif
Atsakyti
Mums 5 mėn ir 1 sav. Valgom MP. Naktį dažniausiai keliasi 3-4 kartus. Nors būna naktų, kad keliasi kas valandą wacko.gif , o yra buvę ir taip kad kėlėsi TIK 2 kartus assa.gif tada jaučiuosi labai gerai išsimiegojus lotuliukas.gif Įdomu, kokia savijauta išmiegoti visą naktį g.gif yahoo.gif lotuliukas.gif Seniai taip buvo... Bandžiau ieškoti priežasčių, gal pienelio mažai, tai daviau mišinuką - vis tiek tas pats schmoll.gif Žiūrėsim, gal kas pasikeis kai košytę pradėsim valgyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2009 02 18, 15:06)
Mums 5 mėn ir 1 sav. Valgom MP. Naktį dažniausiai keliasi 3-4 kartus. Nors būna naktų, kad keliasi kas valandą  wacko.gif , o yra buvę ir taip kad kėlėsi TIK 2 kartus assa.gif tada jaučiuosi labai gerai išsimiegojus  lotuliukas.gif Įdomu, kokia savijauta išmiegoti visą naktį g.gif  yahoo.gif lotuliukas.gif Seniai taip buvo... Bandžiau ieškoti priežasčių, gal pienelio mažai, tai daviau mišinuką - vis tiek tas pats  schmoll.gif Žiūrėsim, gal kas pasikeis kai košytę pradėsim valgyt. mirksiukas.gif

Mes košytę jau valgom,sūneliui virš 6 mėnesių,bet nieks nepasikeitė,kaip kėlėsi naktį 3-4 kartus,taip keliasi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2009 02 18, 16:29)
Mes košytę jau valgom,sūneliui virš 6 mėnesių,bet nieks nepasikeitė,kaip kėlėsi naktį 3-4 kartus,taip keliasi. 4u.gif

Nu va verysad.gif , o aš taip tikėjausi, kad kas pasikeis cry.gif
Bet taip myliu savo meškutį, kad pakentėsiu irnesakyk.gif soske.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 21 vasario 2009 - 17:58