Kai buvo visai mažytė keldavosi pavalgyti dažnai,kas dvi valandas.Po to tris kartus per naktį,dabar du,šią naktį atsibudo tik kartą Tikiuosi greitu laiku išmiegos visą naktį,iki šiol to dar nebuvo(mums 6mėn)
Valgom kokius 5-6 kartus kartais ir skaiciu pametu
maniske ir kelias 2-4kartus pavalgyt, bandysiu su vandeliu ja apgaut, gal pavyks... bet manau vaikiukai isauga ta naktini valgyma, vieni anksciau kiti veliau,o kiti kai baigi maitinti. Pritariu kazkuriai mamytei kuri rase, kad jei reikia tik naktimis pamaitinti, tai juk nera sunku, juk del svo mazyliu galetumem bet kokius kalnus nugriaut. Kai jau labai pavarstu naktim keltis, pagalvoju, kad gal mazyle nori prisglausti, pajusti mane, gal ka susapnavo blogo ir tada uzplusta tokie silti jausmai ir noras prisiglausti, pamiluoti ja, tai maitinimas tiek jai tiek man buna malonumas
O maniske nuo dveju men. visa nakti ismiega jau puse desimtos vakare krenta ir iki devyniu ryto miega buna, bet labai retai, kad uzsimano truputi pienuko ar arbatytes. mums nepilni 4 men Ramiu nakteliu mamytes
mums jau 5 men, anksciau valgydavom 2 kartus i nakti, bet pora naktu daviau vandenuko ir rezultatas neitiketinas, valgo 6 val ryte, kartais iki 7 h ismiega. o kai prabunda uztenka tutuko, ir net nekeliu is lovos.
QUOTE(natalikas @ 2009 02 17, 12:07)
butu gerai dar zinot,ar valgo mp,ar misini,nes mes mp.ir 4kart vidutiniskai valgom nakti.tai atrodau is ryto va taip
Sveikutė
aš irgi ryte atrodau , nors per naktį valgom du tris kartus. Maitinu MP dukrytė nieko daugiau nė į burną neima viską išspjauna. Tai nė neįsivaizduoju kaip sumažint naktinius maitinimus.
Mums po kelių dienus bus lygiai šeši mėn., tai vis dar keliasi naktį porą kartų pavalgyti. Abejoju, ar ji būna alkana, tiesiog man pačiai patogiau ją priglausti prie krūtinės ir ji iš karto užmiega. Man toks būdas priimtinesnis, nei nešiojimas valandų valandas...
Mums 5 mėn ir 1 sav. Valgom MP. Naktį dažniausiai keliasi 3-4 kartus. Nors būna naktų, kad keliasi kas valandą , o yra buvę ir taip kad kėlėsi TIK 2 kartus tada jaučiuosi labai gerai išsimiegojus Įdomu, kokia savijauta išmiegoti visą naktį Seniai taip buvo... Bandžiau ieškoti priežasčių, gal pienelio mažai, tai daviau mišinuką - vis tiek tas pats Žiūrėsim, gal kas pasikeis kai košytę pradėsim valgyt.
QUOTE(baltagėlė @ 2009 02 18, 15:06)
Mums 5 mėn ir 1 sav. Valgom MP. Naktį dažniausiai keliasi 3-4 kartus. Nors būna naktų, kad keliasi kas valandą , o yra buvę ir taip kad kėlėsi TIK 2 kartus tada jaučiuosi labai gerai išsimiegojus Įdomu, kokia savijauta išmiegoti visą naktį Seniai taip buvo... Bandžiau ieškoti priežasčių, gal pienelio mažai, tai daviau mišinuką - vis tiek tas pats Žiūrėsim, gal kas pasikeis kai košytę pradėsim valgyt.
Mes košytę jau valgom,sūneliui virš 6 mėnesių,bet nieks nepasikeitė,kaip kėlėsi naktį 3-4 kartus,taip keliasi.
QUOTE(Musmire @ 2009 02 18, 16:29)
Mes košytę jau valgom,sūneliui virš 6 mėnesių,bet nieks nepasikeitė,kaip kėlėsi naktį 3-4 kartus,taip keliasi.
Nu va , o aš taip tikėjausi, kad kas pasikeis
Bet taip myliu savo meškutį, kad pakentėsiu