Sveikos mamytes,
As kaskart vis tikiuosi, kad ateis ta issvajota naktele..Vat ir siandien sedziu kaip su maisu trenkta
Maniskis nakti keliasi kas pusvalandi-valanda...Mums 7 men. Ne vienos miego nakties dar neturejom..
Maziukas kai buvo kelesi kas 3val. O kai pradejo dantys lyst 3 men gale-keltis pradejom daznai. Viena savaite per tuos 7 men buvo ramesne-keles kas 4 val...bet tik viena..o dabar vel toks pat maratonas. Dygsta 7 dantukas. Nors pastebiu, kad kai isdygsta dantis, iprotis nemiegoti islieka...kas juokingiausia, diena jis man miega puikiai. kadangi nakti pavargsta, tai diena miega 2 kartus po 2-3 val...
Tikiuosi isaugsim, nes jau nebepasivelku...
QUOTE(intec @ 2011 03 09, 12:03)
Sveikos mamytes,
As kaskart vis tikiuosi, kad ateis ta issvajota naktele..Vat ir siandien sedziu kaip su maisu trenkta
Maniskis nakti keliasi kas pusvalandi-valanda...Mums 7 men. Ne vienos miego nakties dar neturejom..
Maziukas kai buvo kelesi kas 3val. O kai pradejo dantys lyst 3 men gale-keltis pradejom daznai. Viena savaite per tuos 7 men buvo ramesne-keles kas 4 val...bet tik viena..o dabar vel toks pat maratonas. Dygsta 7 dantukas. Nors pastebiu, kad kai isdygsta dantis, iprotis nemiegoti islieka...kas juokingiausia, diena jis man miega puikiai. kadangi nakti pavargsta, tai diena miega 2 kartus po 2-3 val...
maniskis lygiai tas pats. tik mes dar ne vieno danties neturim, tai kas bus kai dar ir tie dygti prades O jusiskis tik siaip prasibunda ir krebzda? Mano tai dar ir valgyt praso kas valanda beveik. Tai pirmiausia visa MP isciulpia, po keliu atsibudimu, kai pas mama jau tuscia, tol rekia, kol dar kokio misinuko suorganizuoju. O diena ir valgo normaliai, kas 4 valandas ir miega pietu trejeta valandikiu. Sumaise jis cia diena su naktim ar ka
sveikos mamytes, turiu tokia beda, mano pipirui 8 menesiai, maitinu savo pienu, tai nakti pabunda kas 2-3 val valgyti. gal patartumete kaip atpratinti nuo naktinio valgymo? kodel vieni vaikai ismiega visa nakti, o kiti ne???
QUOTE(intec @ 2011 03 09, 10:03)
...kas juokingiausia, diena jis man miega puikiai. kadangi nakti pavargsta, tai diena miega 2 kartus po 2-3 val...:
Pabandykit jam diena tiek neleisti miegoti - mums tas metodas suveike. Zinau, skamba nemaloniai. Vaika zadinti niekam nera smagu. Bet galima svelniai. Kai ismiega kokia valanda paleiskit muzika kitam kambary, arba patriuksmaukit truputi. Ieikit i jo kambari kelis kartus. Ar dar ka nors panasaus sugalvokit. Sekmes ...kas juokingiausia, diena jis man miega puikiai. kadangi nakti pavargsta, tai diena miega 2 kartus po 2-3 val...:
Manyciau vaikui neleist miegot reiketu tada kai jis sumaiso diena su naktim.mes valgom misinuka ir keliasi du kartus 12 ir 6 ryte. buna kartais ir 3 valanda dar uzsimano.o diena stabiliai kas 3 valandos reikalauja
mums sesi menesiukai, valgome du-tris kartus per nakti, po mazai, bet daznai:)
mums uz 2dienu bus 6men bet kelemes jau koka savaite kas 1val o kartais net kas 30min nereguleriai o anksciau keldavosi pirmas kelimas budavo po3 val o paskui kas2val. einam miegot visada 22val.ir jau nzn ka daryti jegu nebeturiu o maitinu da MP sakiau duosiu nakciai similako primaitinsiu mazu jam mazai ar nesotu nu nzn jau viska isbandziau ir arbatele duot bet niekas nepadeda,nes diena normaliai viskas gauna namie virta kosyte paskui taarp tarpu pienelio duodu atsigerti o vakarui duodu da pieniskos kosytes tai jam sotu buna ir miega
mano mažius 6 mėn irgi valgė kas 2 val naktį ir nors tu ką... kitų naujagimiai taip dažnai nežinda........
manau nereikia masiyt kur vaikas valgo misinuka ir ismiega iki 6 ryto o kur valgo MP kuris labai greit leliui susivirskina todel kudikis isalksta. mums dabar 8 menesiukai keliames nakti kas dvi-tris valandas pienuko, mastau atpratint nebeduot nakti, panesiot paglostyt kad uzmigtu.
QUOTE(jage @ 2011 03 11, 19:13)
mano mažius 6 mėn irgi valgė kas 2 val naktį ir nors tu ką... kitų naujagimiai taip dažnai nežinda........
na manasis tai irgi kas 2-3 val keliasi. as irgi nesuprantu, kodel vieni ismiega visa nakti, o kiti ne, nors ir tie ir tie yra maitinami PM?
as ir cia ateinu, mums dar nera 6 menesiu, bet vistiek mes keliames labai daznai, nors ir valgom misinuka... o kai maitinau pati miegodavo visa nakti beveik... nzn kas jam pasidare, pavalgo truputi, daugiau nenori ir po keliu valandu vel praso valgyt....
Sveikos mamytes,
Uzmaciau temele, galvoju ir as pasisakysiu. Mums jau 7,5 men, o kaip kelemes nuo gimimo, taip keliames kas 2 val arba dar dazniau. Maitinu pati. Tai kiek kartu per nakti tenka maitinti as net ir nesuskaiciuoju Buna ir tokiu naktu, kai uztenka tik apversti, bet po pusvalandzio vel niurzga...
Kai pagalvoju - tai uz galvos susiimu, kad jau astunta menesi as be normalaus miego
Papildyta:
Dar pamirsau pridurti, kad ir diena prastai miega... Kokius 3 kartus po max 40 min...
Uzmaciau temele, galvoju ir as pasisakysiu. Mums jau 7,5 men, o kaip kelemes nuo gimimo, taip keliames kas 2 val arba dar dazniau. Maitinu pati. Tai kiek kartu per nakti tenka maitinti as net ir nesuskaiciuoju Buna ir tokiu naktu, kai uztenka tik apversti, bet po pusvalandzio vel niurzga...
Kai pagalvoju - tai uz galvos susiimu, kad jau astunta menesi as be normalaus miego
Papildyta:
QUOTE(ice.tea @ 2011 03 18, 12:20)
Sveikos mamytes,
Dar pamirsau pridurti, kad ir diena prastai miega... Kokius 3 kartus po max 40 min...