Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

QUOTE(lunatikas @ 2011 01 26, 02:49)
skaitau ir galvoju kad cia apie mane  biggrin.gif  biggrin.gif  mergina mano puses metu, maitinu pati. devinta uzmiega pamiega valanda ir prasideda mano kelione per kopas biggrin.gif  biggrin.gif  desimta pabunda, bliauna iki dvyliktos ant ranku snaudzia pavalgo tada iminga.nakti kelias kas dvi valandas, kartais pvz 4 ryto ji uzsimano pazaisti, arba siaip tevu lovoje paguleti ir pasikalbeti su savim doh.gif  doh.gif tai gerai kad ryta kelias 9 val. tai nors tiek pamiegu. diena miega tris kartus po pusvalandi, ilgiau niekaip negaliu uzspaust kad pamiegotu doh.gif  doh.gif

Ir pas mus tas pats doh.gif ne vienos per tas kopas keliaujat biggrin.gif
Atsakyti
Mes valgome tik viena karta ir kazkur 12 valanda nakties,as jam ikisu pienelio pries einant man miegoti ir viskas ,poto vaikas ismiega visa nakti,jisai taip pradejo valgyti kazkur jau nuo 6 menesiuku,neikisi jam nei pro kur,dar buna tokiu naktu,kad neima ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alxniukė @ 2011 01 26, 15:55)
ne vienos per tas kopas keliaujat  biggrin.gif

Jungiames prie keliaujanciu biggrin.gif tik turbut nepaguosiu - mano maziui jau tuoj 8 menesiai, ir kuo tolyn, tuo blogyn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2011 02 02, 15:33)
Jungiames prie keliaujanciu biggrin.gif tik turbut nepaguosiu - mano maziui jau tuoj 8 menesiai, ir kuo tolyn, tuo blogyn doh.gif

Ta patį ir aš galiu pasakyti lotuliukas.gif Mums septini su puse men. o varo iš proto, dar dantų dygimas prisidėjo, net nežinau kada pagaliau duos išsimiegoti doh.gif
Atsakyti
Valgome (mišinuką) 2-3 kartus per naktį ax.gif
Atsakyti
As pamaitinu misinuku pries miega, tai valgyt uzsinori apie 2.30h, nakti duodu MP ir nuo to laiko galima sakyt as nemiegu, o ji vartosi, tada as vel ikisu ji vel pavalgo doh.gif pieno pas mane mazai jau, tai pradedu galvot kad jai tiesiog jo nebeuztenka verysad.gif o matinti dar norisi, bent dar pora menesiu verysad.gif o jei duosiu misinio nakti, tai su MP teks atsisveikint
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2011 02 02, 22:10)
tai pradedu galvot kad jai tiesiog jo nebeuztenka verysad.gif o matinti dar norisi, bent dar pora menesiu verysad.gif o jei duosiu misinio nakti, tai su MP teks atsisveikint

Luna, negalvokit taip. As irgi nuo pat vaiko gimimo vis svarstau, kad gal per mazai pieno smile.gif Tik svoris kaip augo taip auga. O diena nevalges gali isbut kad ir keturias valandas. Tik nakti kaip paseles kas valanda praso blink.gif Ne valgyt jiems norisi, o prie mamytes prisiglaust wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2011 02 03, 00:56)
Luna, negalvokit taip. As irgi nuo pat vaiko gimimo vis svarstau, kad gal per mazai pieno smile.gif Tik svoris kaip augo taip auga. O diena nevalges gali isbut kad ir keturias valandas. Tik nakti kaip paseles kas valanda praso blink.gif Ne valgyt jiems norisi, o prie mamytes prisiglaust wub.gif

drinks_cheers.gif sutinku 100proc.
Atsakyti
Mes valgom 1 kartą arba miegam visą naktį nuo 22-23 iki 6-7 val. Nors buvo čia pora bemiegių naktų, kada nesupratau ko nori mano mažylė.. ir ant krūtinės pas save guldžiausi, ir pienuko daviau, verkė ir viskas puse nakties, paryčiais užsnūsdavo ilgiau. Na bet viską suverčiu dantukams, kurių vis dar laukiam.. smile.gif
Atsakyti
mum jau beveik 6men tai nakti valgm 2 ar 3 kartus 4u.gif ziurint kokia viltytes nuotaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alxniukė @ 2011 02 03, 13:24)
drinks_cheers.gif sutinku 100proc.

Na gal ir taip ax.gif aciu uz palaikyma blush2.gif
Atsakyti
Maniškė vis dar valgo 2-3 kartus. Nors nuo mėnesio iki keturių išmiegodavo visą naktį. O vėliau kaip pradėjo keltis, taip ir nebaigia doh.gif
Atsakyti