QUOTE(xamas @ 2011 01 23, 20:04)
mum biski virs 2men, naktim nevalgo. paskutinis valgymas 11-12 val ir tada iki 7-8 miega. Maitinam musinuku
kaip jum faina maniškis tai keliasi 3 kartus kartais būna pramiega vieną maitinimą ir tai, pavalgęs, kad jis miegotų, bet va jam dar reikia pasidairyti po kambarį visus žaisliukus peržiūrėt kartais būna užmiega tik likus kokiai valandai iki kito maitinimo...
na musiske tai pradzioj sazziningai kas tris val kelesi o nuo menesio biski reciau nuo dvieju men pradejo daugiau valgyt ir naktim nesikelt
QUOTE(giedrute_82 @ 2010 12 04, 00:58)
su viskuom sutinku. jau buvau susitaikius ir su daznu naktiniu maitinimu. bet pastebejau, kad jis pagrinde nakti tik ir valgo. o diena visai mazai, o tai neramina ir nervina...
Mano dukryte irgi nakti pastoviai ant krutines kaba. Pastebejau, kad diena maziau valgyti pradejo.
Maniškis, kaip laikrodukas naktį ir dieną valgo kas dvi valandas , bet gal todėl, kad mes dar mažiukai, o diena jeigu pramiega kurį maitinimą tai po to kas valandą pora kartų gali paprašyti maitinu krūtimi
Na as tai musu manau visus rekordus, pirmas mano vaikas iki 1.5 metu per nakti keldavosi 10-12 kartu tikrai neperdedu. O dabar mano kitas mazylis, ne ka nuo brolio atsilieka 5-8 kartus, patraukia patraukia, paguldau i lovyte, miega, gal pirma miegeli ismiega 2 val, o paskui prasideda mano kelione per kopas , nes pas save i lova neimu, visada keliuosi maitinti i foteli, tai kol maitinsiu, tai tol ir kelsiuos... Pirmas visa nakti pradejo ismiegoti tik 5 metu, iki to laiko vaiksciodavau, verkdavo, zyzdavo ir t.t. Ka tik nedariau, bet iskentejau, iskentesiu ir su situo kiek reikes, matomai jau pripratau. Kai anas pradejo miegoti, gime antras, tai kaip ir nezinau ka reiskia visa nakti ismiegoti
kai maitindavau pati tai kas 4 val keldavosi, o dabar kai misinukais, tai ismiega visa nakti
Sveikos mamytes! Ir as prisidedu prie tu, kurios mete miegoti naktimis . Net nebezinau ka reiskia ismiegoti visa nakti be pabudimu . Mano vaikinukui jau penki men., bet dar nei karto nebuvo tokios nakties, kad miegotume visa nakti. Ir jau pradedu tiketi, kad to dar greit nesulauksiu .
Kai skaitau mamyciu pasisakymus, kad ismiega vaikuciai visa nakti, tai kyla baltas pavydas. Bet gal ir man ateis tokia isganinga naktis
Kai skaitau mamyciu pasisakymus, kad ismiega vaikuciai visa nakti, tai kyla baltas pavydas. Bet gal ir man ateis tokia isganinga naktis
QUOTE(giedryte @ 2011 01 24, 18:06)
Na as tai musu manau visus rekordus, pirmas mano vaikas iki 1.5 metu per nakti keldavosi 10-12 kartu tikrai neperdedu. O dabar mano kitas mazylis, ne ka nuo brolio atsilieka 5-8 kartus, patraukia patraukia, paguldau i lovyte, miega, gal pirma miegeli ismiega 2 val, o paskui prasideda mano kelione per kopas , nes pas save i lova neimu, visada keliuosi maitinti i foteli, tai kol maitinsiu, tai tol ir kelsiuos... Pirmas visa nakti pradejo ismiegoti tik 5 metu, iki to laiko vaiksciodavau, verkdavo, zyzdavo ir t.t. Ka tik nedariau, bet iskentejau, iskentesiu ir su situo kiek reikes, matomai jau pripratau. Kai anas pradejo miegoti, gime antras, tai kaip ir nezinau ka reiskia visa nakti ismiegoti
skaitau ir galvoju kad cia apie mane mergina mano puses metu, maitinu pati. devinta uzmiega pamiega valanda ir prasideda mano kelione per kopas desimta pabunda, bliauna iki dvyliktos ant ranku snaudzia pavalgo tada iminga.nakti kelias kas dvi valandas, kartais pvz 4 ryto ji uzsimano pazaisti, arba siaip tevu lovoje paguleti ir pasikalbeti su savim tai gerai kad ryta kelias 9 val. tai nors tiek pamiegu. diena miega tris kartus po pusvalandi, ilgiau niekaip negaliu uzspaust kad pamiegotu
Na maniškis valgo 2-3kartus per naktį, nors jam bau beveik 11mėn