Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per naktį valgo?

Maniskis jau nuo 3 men. ismiega nuo 21 - 6 val.Valgo jau koses ir geria misinuka.
Atsakyti
o mums jau metai greit, bet nakti vis dar geriam misinuka pora kartu... ax.gif
bandziau neduot, tragedija buvo blink.gif
Atsakyti
mano diena labai dažnai valgydavo kartasi net kas pusvalandį, o va naktį atsikeldavo kokį vieną kartą arba visai išmiegodavo visą naktį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2010 07 31, 06:56)
Maniskis jau nuo 3 men. ismiega nuo 21 - 6 val.Valgo jau koses ir geria misinuka.

nuo 3 men maniske jau miega visa nakti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
turiu klausima-
musu mazajai 3 savaites, siaubingas besociukas dar, valgom nakti vos ne 6-7 kartus.
bet man kyla klausimas-
jeigu ji privalgo, tai pertekliu atpila,
bet atrodo tada jau turetu nenoreti valgyti daugiau,
o ji vis tiek malasi ir siaubingai praso.

tad ar duoti valgyti, kada ji atpila, ir vis tiek praso?
Atsakyti
QUOTE(rutukas4144 @ 2010 09 20, 21:39)
sveikos mamytes,
turiu klausima-
musu mazajai 3 savaites, siaubingas besociukas dar, valgom nakti vos ne 6-7 kartus.
bet man kyla klausimas-
jeigu ji privalgo, tai pertekliu atpila,
bet atrodo tada jau turetu nenoreti valgyti daugiau,
o ji vis tiek malasi ir siaubingai praso.

tad ar duoti valgyti, kada ji atpila, ir vis tiek praso?

atpila nebutinai del to, kad per daug suvalge. prisigaudo oro, del to ir atpila. as saviske maitindama visuomet pakeldavau atsirugti ir toliau graziai valgydavome smile.gif
Atsakyti
2-3 kartus kelesi valgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2010 07 31, 08:56)

maniskis lyyyygiai taip pat wub.gif
Atsakyti
Maniškei 5 mėnesiai su trupučiu. Valgom dar vis mamos pieną, naktį valgom 2-3 kartus. Kartais prabunda ir zirzia tarsi norėtų valgyti, bet manau, kad ji nori papa pažįsti, tad įkišu soskiuką ir būna rami. Miegame abi kartu, tad manau, kad ji mane jaučia šalia ir todėl prabudinėja, "pasitikrina" ar vis dar čia mama. Tikriausiai, jau reikėtų ją iškomandiruoti į savo lovytę. biggrin.gif
Atsakyti
nuo 0-3men kelemes valgyti nakti po kelis kartus doh.gif
nuo 3-6men nesikelem is vis, miegojom nuo 22.00 iki 8.00 thumbup.gif
nuo 6-11men viena-du kartus misinuko.. doh.gif ,
bet va jau menuo kaip nebesikeliam, ir jokiu priemoniu nesiemiau, tai susitvarke viskas savaime biggrin.gif
Atsakyti
Pavalgom 20.30, einam miegot 21 val. išmiegam iki 6.00- pavalgom, o tada iki 8.00 ar 9.00 miegam smile.gif ... thumbup.gif
Atsakyti
Tai priklauso ,kaip mamos maitina kūdikius. Turėtų būti visiškai atskiras klausimas toms, kurios maitina MP ir toms,kurios mišiniais....dar ar duodamas čiulptukas , ar ne....
Atsakyti